2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
yardımı olduysa ne mutlu bana:)) bir de şu var o anki heyecanla zaten fazla umursamıyorsun, sadece epey zaman sonra düşündükçe insan tuhaf oluyor etrafında en az 5-7 kişi var ve sen masada anadan doğma :)) onları düşünme şimdiden seni gören o insanların işi o zaten günde kaç kez yapıyorlar herşey normal hastanede ve doğumda:)

Haklısın.. zaten maske olcak yüzümde, kamufle olmuş olucam

Allahım en muzdarip olduğum mesele. Aramayı bırak karnımı burnumda gördüğü halde daha doğurmadın mu diye sormuyorlar mı? Fitil oluyorum. Inan psikolojimi bozuyorlar. Bi de sadece selamdan öteye geçmediklerim de sormuyor mu? Dediğin gibi insanlar çık tuhaf

Ne sinir bozucu de mi? Bikac gün önce eşimin teyzesi aradı. Ki beni şahsen tebrik etmemişti bunca süre boyunca. Doğum yaptım mi diye merak etmiş. Neyse ne zamana falan dedi, tarih vermedim son günler falan dedim. çünkü bu sefer de sezeryan mi vs diye boş muhabbet yapacak. İlgileri sıfır, ama iş meraka gelince herkes tilki mübarek.

Beni kimse aramıyor vaşlaha kafam cok rahat ı ztn 3 ay ben mısafır vs kabul etmıcem covıd yeni atlattım oda bahanem olur bebeklerin ztn bagısıklılık dusuk olucak, Bı gelirse annem başka kımseyı almayı planlamıyorum eve ve Allah'tan herkesle farklı sehırlerdeyız

Kızlar benim bebeğim doğdu :) Çarşamba günü sancılarım başladı. Ama ne açıklık ne su olmayınca, benim de gözüm korkttu, ne kadar bekleyeceğimiz belirsizdi çünkü, doktorum alalım sezeryanla dedi ve kabul ettim. 2.850 gr ve 50 cm doğdu, 38+2de gelmiş oldu miniboy. Kendime gelemedim daha, dikiş yerlerim çok ağrıyor, bebek geceleri hiç uyutmuyor ama biliyorum ki hepsi geçici, kalıcı olan ona kavuşmuş olmak. Umarım hepinizin su gibi geçer doğumları

Aynen bizim de burda akraba yok, olsaydı da kabul etmezdim. Ama kayinvalidemler 5 dk mesafede. Hiç istemiyorum açıkçası gelmelerini. 9 ay boyunca hiç ilgilenmedi, arada laf olsun diye sordu yapmacik yapmacık. Bir kap yemek yollamadi ya. Demin annemi aradı şey diyor, doğumdan sonra resim yollayin çok merak ediyorum kime benziycek yuzu. Sağlıklı olsun demiyor da yüzü kime benziycekmis. İşin eglence boyutunda resmen. O kadar sinir oldum ki anlatamam.

Gozunuz aydın

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün valla bende 3-4 saatlik uyku ile duruyorum Allah bi sabrını veriyor

Merak etme hepsı aynı sadece senınkı degıl, bende sacma sapan seyler duydum 9 ay boyunca lafı soktum soktum gectim

Gecmis olsun canim gozun aydinn kurtulmussun ne guzell..darisi bizlere olsun insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…