2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimm❤️Şaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
Geçmez dediğimiz zaman geçmiş bile.
Ağrı acı korkusu demişim hepsi geçti gitti.
Buralar artık sakin olur malum herkes meşgul bebişleri ile.
Yol arkadaşlığınız için teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
Durun bakalım daha canlar mayıs sonunda ınsaşlah benım dpgum ama bgn yalancı kasılma sanırım regl agrısı gıbi oluyor, gerçi çok hareketliyım 2 gundur perde yıkıyorum 😄😄8 mayısta kontrol var sonrası nasıp 37. Haftaya gırdık, daha valizim bile hazır degıl benım 😄 yarında nasıpse bebek kıyafetleri ütülenıp valızlenıcek, sonra sağlıkla oğluşun gelmesi beklenecek, burda dogum haberlerini almak güzel 👼👼

Son düzenleme:
Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimm❤️Şaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
Daha Mayısın başındayız, ama her biriniz çoktan anne oldunuz, sağlıkla büyütün bebeklerinizi.. Ama artik ben de istiyorum doğmasını, darisi biz kalanların başına 😊 o kadar da sakin bırakmayın buralari bizim sizlerden gelecem tecrube ve yorumlara ihtiyacımız olacak kesin 🤦‍♀️😊

Doğurmayan çok daha kuzu 😍 benim doğum tarihte 22 mayis görünüyor. Doktor cuma günü bayramı gecirmeyebilir dedi. hayırlısı bakalım

Daha Mayısın başındayız, ama her biriniz çoktan anne oldunuz, sağlıkla büyütün bebeklerinizi.. Ama artik ben de istiyorum doğmasını, darisi biz kalanların başına 😊 o kadar da sakin bırakmayın buralari bizim sizlerden gelecem tecrube ve yorumlara ihtiyacımız olacak kesin 🤦‍♀️😊
Teli elimize aldığımızda mutlaka uğruyoruz canım sorun şu ki teli elimize alamamak 🤠 ama dualarımız hep sizle aklımdasınız❤️

Durun bakalım daha canlar mayıs sonunda ınsaşlah benım dpgum ama bgn yalancı kasılma sanırım regl agrısı gıbi oluyor, gerçi çok hareketliyım 2 gundur perde yıkıyorum 😄😄8 mayısta kontrol var sonrası nasıp 37. Haftaya gırdık, daha valizim bile hazır degıl benım 😄 yarında nasıpse bebek kıyafetleri ütülenıp valızlenıcek, sonra sağlıkla oğluşun gelmesi beklenecek, burda dogum haberlerini almak güzel 👼👼
Ben mayıs annelerinde ama nisan doğum yapınca şaştı kafa 🤣 valla sayılı gün geçmez gibi gelio ama geçio ya bi bakmışsın bebişin kucağında uyuyo ,hepsi olacak Allahın iZniyle❤️

Dur daha nereye daha bebek fasli yeni basliyo daha coook konusuruz cnm benm🥰🥰 bende dogum yapmadim bakalim ne zaman gelcek bugun 38 e girdik :) zaman su gibi geciyor 9 ay nasil gecti hic anlamiyor insan
Teli elimize alabilirsek anlamında söyledim , şimdi annem varda arada alıom gidince yedim ayvaları❤️

Ben mayıs annelerinde ama nisan doğum yapınca şaştı kafa 🤣 valla sayılı gün geçmez gibi gelio ama geçio ya bi bakmışsın bebişin kucağında uyuyo ,hepsi olacak Allahın iZniyle❤️
Amin ınsallah yavas tan heyecan baslıyor bıde İlk bebek ve zorlu bir tüp bebek sürecinin meyvesi olunca cok degısık tuhaf duygular ra bbım herkese yasatsın sımdı guzelse dogunca kim bilir nasıl guzeldı.

benim de salı günü kontrolüm var. geçen hafta pazartesi dr bebiş kanala girmiş her an gelebilir demişti. çok yoruluyorum artık. uyurken rahatsız oluyorum. bayramdan önce gelsin istiyorum nasipse ama Allah ım en hayırlı zamanda gönderir inşallah minik kuzumu. yeni anneler Allah hepimize kolaylıklar versin. ben hep şöyle motive ediyorum kendimi. her şey geçecek. bebişler büyüyecek. yeter ki sağlıklı olsunlar da. emmeyi de öğrenirler her şeyi de inşallah

Kızlar psikolojim çok bozuk sütüm yok bebek emmiyor hastanede okadar ebe hemşire gelip gitti hiç biri bebeğin emmesi için bişey yapamadı sütumde hiç yok tabi ne yapacam bilmiyirim bugün taburcu olduk annemlere geldim int rezene çayı iyi diye gördüm gittim anasounlu rezene çayı aldım sizce faydası olur mu pekmez yumurta da sute iyi geliyor diyorlar bilmiyorum çok üzülüyorum düzelir mi bu durum sizce ne yapmaliyim
cnm bende de hiç yoktu ilkinde 2 gün sonunda sağa sağa geldi, sağmak çok işe yarıyor özellikle gece uyandıkça sağ göreceksin gelir stres olma ben lansinoh marka elektrikli pompa almıştım hiç gelmiycek derken gece uyuyakalınca yataklara akar hale geldi bebeğin güçlü çekemiyorsa ondan gelmemiştir sen pompayı hiç bırakma

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum var. Bunu çok kafama takıyorum. Malum 3 gün sonra doğuma gidicem. Özel bölge temizligini son ana bıraktım cunku jiletten başka seçeneğim yok. Karnimdan dolayı da göremiyorum bişey, artık ne kadar olursa. Sorum şu, dogumda özel bölgeyi doktor ya da baskasi görüyor mu? Çünkü sonda da takılıyor ya, sonrayı kim takacak ve takılırken ordaki herkes görmüş mu olacak🥺 utanıyorum gerçekten ve çok kafama takıyorum.
cnm normal doğumdaki gibi çatala çıkmadığın için oralar fazla görünmüyor ameliyata girerken çıplaksın tabi ve masada ameliyathanedeki herkes seni çıplak görüyor ama sadece yatar pozisyonda iç ve aşağı kısımlar görünmüyor sondayı hemşire takıyor onda da yine yatar pozisyonda bacak açmana gerek kalmayacak kadar kısa bir hareketle takıyor, bir de o gün akşam ve ertesi gün doktor yine ben yatarken ne kadar kanamam olmuş diye baktı o da bir saniyelik fazla açmadan üstten beze baktı yani herkese yapıyorlar mı bilmem. jiletle yapabildiğin kadar yeterlidir diye düşünüyorum, ya da bi makyaj aynasından yardım alarak yaptım ben onu deneyebilirsin.

Bnde faha doğurmadım. En son ben doğurcakmışım gibi geliyor 🤭🤭

Kızlar psikolojim çok bozuk sütüm yok bebek emmiyor hastanede okadar ebe hemşire gelip gitti hiç biri bebeğin emmesi için bişey yapamadı sütumde hiç yok tabi ne yapacam bilmiyirim bugün taburcu olduk annemlere geldim int rezene çayı iyi diye gördüm gittim anasounlu rezene çayı aldım sizce faydası olur mu pekmez yumurta da sute iyi geliyor diyorlar bilmiyorum çok üzülüyorum düzelir mi bu durum sizce ne yapmaliyim
Sütüm yok cümlesini çıkar hayatından. Olumsuz düşünme. Bir de süt olsun diye her şeyi yeme. Yeterli ve dengeli beslenmen yeterli.

Bak benim ikinci hamileliğim. Eğer güvenirsen söylüyorum süt olmasının en etkili yolu bebeğin emmesidir. Bebek emdikçe süt iner memeye.

Emzirmek için uğraş. Meme ucu mu küçük pompan varsa çek birkaç kere ucu çıksın hemen ver bebeğine.

Ben ilk bir hafta iki kişiyle berabber emzirdiim. Dikiş ağrıları bir yandan lohusa teri bir yandan meme ucu acısı bir yandan...

Annem zorla dakka başı oğlumu getirip emzirtmeye çalıştı.

Sen annesin sütün var ve bebeğin alıcak o sütü inatçı ol diirençli ol. 2 saattte bir verme gerekirse saat başı ver gerekirse yarım saattte bir dene. Ama sütüm yok deme vaar çünkü ve senin bebeğine özel

cnm normal doğumdaki gibi çatala çıkmadığın için oralar fazla görünmüyor ameliyata girerken çıplaksın tabi ve masada ameliyathanedeki herkes seni çıplak görüyor ama sadece yatar pozisyonda iç ve aşağı kısımlar görünmüyor sondayı hemşire takıyor onda da yine yatar pozisyonda bacak açmana gerek kalmayacak kadar kısa bir hareketle takıyor, bir de o gün akşam ve ertesi gün doktor yine ben yatarken ne kadar kanamam olmuş diye baktı o da bir saniyelik fazla açmadan üstten beze baktı yani herkese yapıyorlar mı bilmem. jiletle yapabildiğin kadar yeterlidir diye düşünüyorum, ya da bi makyaj aynasından yardım alarak yaptım ben onu deneyebilirsin.
Ne kadar açıklayıcı ve içime su serpen bir yorum olmus, teşekkür ederim❤️🌹 evet aslında en merak ettiğim buydu, detaylı bişey görünmeyecek olması beni rahatlattı şimdi🤭🤭 temizlik işini hallettim biraz önce. Ama resmen tükendim inanılmaz yoruldum ve her yerimi de yaraladim😬😬 neyse artık doğurabilirim😆 en çok kafama taktıgim buydu😬

Ben de artık anneyim gelişimi geriden geliyordu 28.haftadan itibaren sıkı takip ediliyordum 36+4te apar topar sezeryanla. Oğluşuma kavuştum 2100gr doğdu ama şükür ki iyiyiz darısı hepinizin başına kızlar çok güzel bir duyguymuş ☺️
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürlü olsun ❤️

ben varım:) salı günü kontrol var bakalım ne diycek doktor. sata göre 22 mayıs doğum ama bayramdan önce kendi gelmezse 10unda alırız demişti.. hayırlısıyla inşallah tüm doğuracak arkadaşlar..

Bu arada henüz doğum yapmayan arkadaşlar, sizi de mesela zırt pirt arayan birileri var mı? İlgilendiği için değil de meraktan? Bir akrabamizin kızı -ki kendisiyle diyaloğum da nasıl diyeyim doğru düzgün yok- ikidebir arıyor son günlerde, napiyosun ee neler yaptın vs vs. Aradı mi kapatmak bilmiyo. Bana hiçbir faydası olmayan boş muhabbet. Geçen bir aradiginda kaç dakika konuştu hadi dedim ayıp olmasın diye kapamadim, kapatırken dedi ki ayy seninle konuşurken yemeği de aradan çıkardım. Yemeğini pişirmiş yani. Artık aradığında acmiyorum, mesajla donuyorum. O da mesajima bir cümleyle cevap veriyo😆 insanlar ne tuhaf ya.

X