Canım sana daha önce de yazdım ama kaçırdın sanırım. Bak aynı durumu kızımda yaşadım ben. Bi kere sakın kendini suçlama bu emme olayında bebek çok önemli faktör. Kızım memeyi ağzına almıyordu, oğlan meme delisi çıktı
memeyi tutturmak için bebeğin ağzına memeyi sok ağzının kenarından şırınga ile veya kaşık ile mama ya da süt akıt. Onun tadı geldikçe memeyi emmeye başlayabilir. Bir de ağzının kenarlarına yanağına memeni değdir aranma refleksini tetikleyerek vermeyi dene. Memeyi bi tutsa geri kalanı eds ile çözersin, zaten bebek emdikçe de süt gelir. Moralini bozmadan uğraş, inan çok uzun zaman uğraştım ama değdi kızım anca 5.ayda sorunsuz emer oldu ama şuan 20 aylık hala gelip şansını deniyor emme emme diye isteyerek
Facebookda emzirme akademisine yazabilirsin çok yardımcı oluyorlar, bir de çoğu hastanede emzirmeye yardımcı hemşireler oluyor gidip yardım isteyebilirsin. Sana bi de son çare söyleyeceğim ama korkuyorum çünkü sonra o da başa dert oluyor
son çare silikon uç deneyebilirsin, kızım ilk silikon uçla emdi ama o da meme reddi yapabiliyor sonradan bi de benim meme uçlarımı yara yaptı