- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.301
Yok canım gitmedim. Krem aldım eczaneden. Onu sürdüm. Arada kantaron yağı sürdüm. Kabız olmamaya dikkat ettim. Sabahları aç karnına zeytinyağında bekletilmiş incir yedim. Afedersin yumuşak dışkı olunca şişlik hafifliyordu hemen. Bebek baskı yaptıkça daha çok çıkıyor. Şimdi hafifledi mesela doğum sonrası.Benim de ilkinde olmamıştı canım ya. Doktora gittin mi veya ilaç kullandın mı peki? Genel cerraha gidilmeli yazıyor doğru mu
Evet Bi de bunun için genel cerraha gitmek gerek. Ama acele etme bence. Doğum sonrası bakarsın duruma göre gidersinBenim de ilkinde olmamıştı canım ya. Doktora gittin mi veya ilaç kullandın mı peki? Genel cerraha gidilmeli yazıyor doğru mu
İşlem öncesi çıkarıyorlarAma ameliyat önlüğü yok mu neden çıplak oluyoruz
Yaa ben o elbiseyle kalıyoruz zannediyordumİşlem öncesi çıkarıyorlar
Hem doktoruna yaz hem de bi tansiyon ölçtür canım nolur nolmazDünden beri bağ ağrısı yaşıyorum benim gibi olan var mı 4 mayıs sezeryan günüm.Doktora yazsam mı acaba bilemedim
Malesef çıkarttılar ama sonra bi örtü örtüldü mü bilmiyorumYaa ben o elbiseyle kalıyoruz zannediyordum
Canim insulin donemlik oldugu icin hic takma kafana ins dogumdan sonra seker illetinden kurtulcaksin diye dusun . Sagsalim dogunca biz bunlsri unutucaz hatirlamicaz bile. İnsan cok gelsin istiyor son hazirliklari yapiosun bekliyosun bir yandanda hamileliktencok guzel ins en guzel en dogru zamanda su gibi gelirler canim . Dogum korkusuda var ister isteemz ama herkes yasiyor tek doguran ben olmicam diyip teselli ediyorim kendimi sonunda bebiklere kavusmak var hersey cok guzel olacak insallah butun dogumunu bekleyen anneler icinBenim de iştahım açıldı maalesef ben insulin ignesi de kullanıyorum. Tutmaya çalışıyorum iştahımi. Endokrin doktorum dogurunca insulin yapmayi birak dedi. Doğumla birlikte iğneyi bırakıcam ve ignesiz sekeri ölçmeye devam edicem. 1 ay ölçüp tekrar gidicem. Doğumdan sonra çoğu gebede devam etmiyor dedi inşallah benimde öyle olur ve ıgneye gerek kalmaz.
BBende hem artık gelsin istiyorum hemde orada durmaya devam etsin istiyorum. Karişik duygular içindeyim. Inşallah sağlıcakla cikariz bu süreçten
Amin canım inşallah. Rabbim cümlemize yardım etsin.Canim insulin donemlik oldugu icin hic takma kafana ins dogumdan sonra seker illetinden kurtulcaksin diye dusun . Sagsalim dogunca biz bunlsri unutucaz hatirlamicaz bile. İnsan cok gelsin istiyor son hazirliklari yapiosun bekliyosun bir yandanda hamileliktencok guzel ins en guzel en dogru zamanda su gibi gelirler canim . Dogum korkusuda var ister isteemz ama herkes yasiyor tek doguran ben olmicam diyip teselli ediyorim kendimi sonunda bebiklere kavusmak var hersey cok guzel olacak insallah butun dogumunu bekleyen anneler icin
Artık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artıkGunaydın herkese, dunya bebek gününüz kutlu olsunherkessin son zamanlarda bir ıstah acıması oldu, gece 2 3 te dilim dılım ekmek ve recel yer oldum hamılelık boyunca kılo vermeme ragmen son 5 gunde 2 kg aldım, sekerı ölçmuyorum bile, yedikten sonra pısman olsamda enngel olamıyorum psıkojık aclık mı yasıyorum anlamadım hep tatlı ıstıyor canım
Canım Allah bir sancida kurtarsın güzel haberlerini bekliyoruzBenim doğumum başladı canım hastanedeyim suyum geldi
Dualarınızı bekliyorum kızlar
Benimkide yapıyor ultrasonda iki büklüm duruyor yeri çok dar arada böyle ani hareketle pozisyon değiştirince oluyor sanki bende.Hıçkırdık ayrı canım nasıl deseem bebek icerde titriyormus gibi cok kisa kisa suruyor
Böylede zor bebek iyi mi bi sıkıntısı var mı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilecek miyim ay herşeyi düşünüyorum.Henüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyiay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için
Hadi inşallah saglicakla kolay bir doğum olsunBenim doğumum başladı canım hastanedeyim suyum geldi
Rabbim kolaylik versin insallh saglikla kucagina almayi nasip etsinBenim doğumum başladı canım hastanedeyim suyum geldi