2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de ilkinde olmamıştı canım ya. Doktora gittin mi veya ilaç kullandın mı peki? Genel cerraha gidilmeli yazıyor doğru mu
Yok canım gitmedim. Krem aldım eczaneden. Onu sürdüm. Arada kantaron yağı sürdüm. Kabız olmamaya dikkat ettim. Sabahları aç karnına zeytinyağında bekletilmiş incir yedim. Afedersin yumuşak dışkı olunca şişlik hafifliyordu hemen. Bebek baskı yaptıkça daha çok çıkıyor. Şimdi hafifledi mesela doğum sonrası.

Dünden beri bağ ağrısı yaşıyorum benim gibi olan var mı 4 mayıs sezeryan günüm.Doktora yazsam mı acaba bilemedim

Canim insulin donemlik oldugu icin hic takma kafana ins dogumdan sonra seker illetinden kurtulcaksin diye dusun . Sagsalim dogunca biz bunlsri unutucaz hatirlamicaz bile. İnsan cok gelsin istiyor son hazirliklari yapiosun bekliyosun bir yandanda hamileliktencok guzel ins en guzel en dogru zamanda su gibi gelirler canim . Dogum korkusuda var ister isteemz ama herkes yasiyor tek doguran ben olmicam diyip teselli ediyorim kendimi sonunda bebiklere kavusmak var hersey cok guzel olacak insallah butun dogumunu bekleyen anneler icin

Gunaydın herkese, dunya bebek gününüz kutlu olsun herkessin son zamanlarda bir ıstah acıması oldu, gece 2 3 te dilim dılım ekmek ve recel yer oldum hamılelık boyunca kılo vermeme ragmen son 5 gunde 2 kg aldım, sekerı ölçmuyorum bile, yedikten sonra pısman olsamda enngel olamıyorumpsıkojık aclık mı yasıyorum anlamadım hep tatlı ıstıyor canım

Amin canım inşallah. Rabbim cümlemize yardım etsin.

Artık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artık benim de fena iştahım tahin helvasına taktım ekmeğin arasına koyup koyup yiyorum sanki aylardır açmışım gibi. Bebeğime de doktor minyon olacak demişti haftalardır küçük gidiyordu şimdi ölçtüğü kiloya kendi inanamıyor sanırım yanlış ölüyorum sen bunu baz alma doğunca görcez deyip duruyor bana

Henüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyi ay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için

Günaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu

Böylede zor bebek iyi mi bi sıkıntısı var mı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilecek miyim ay herşeyi düşünüyorum.
Doğsada gözümün önünden ayıtmasam diyorum. Geçer bu günlerde merak etme zoru başardın doğurdun artık her türlü bakar büyütürsün

Kızlar vajinanın kesi yapılan yerine ılık kahveyle masaj yapılırsa yumuşuyormuş.
Tabi ben denemedim sizede söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…