2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mama veriyorsan aç degildir. Sana ilk doğumdan sonra benim sütümü arttırdığını düşündüğüm şeyleri yazayım. Humana still tee çayını çok içtim, birkaç kaşık kuru maya yiyip üzerine su içtim bolca. Bunlardan mi oldu yoksa zaten artacak miydi zamanla bilmiyorum ama. Ama stres etkiliyor çocuğum aç diye düşünme mamasını yeterli ver şimdilik mama alıyor yakında sütüm artacak diye düşün canım
Peki mamadan sonra anne sütüne alışması zor olmuuor mu yani ben şimdi veriyirum ya göğsümu red ederse zaten şırınga ile veriyorum hiç biberon ve emzik kullanmadım

Bende önce hiç önemsemedim ama bu 4. Kez falan olunca merak ettim niye diye ilk hamileligimde hiç böyle birşey olmamıştı çünkü
Basta o kadar cok sey merak ediyordum ki, ne sorsam ne araştırsam 'normal' cevabını aldim ben 😊 O yuzden saldim artik. Regl sancisi gibi bir sanci var bugün bacaklarımda, eşim normaldir diyor, ara ara bir agri saplanıyor rahmimden o da normaldir, hamile arkadaşım markette durup dururken bayilmis hic biseyi yokken, o bile normal. Nasil anormal bisey yaşıyorsak hepsi normal. Artik dalga geçiyorum sadece kendimle. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sag salim kurtuluruz inş bu normallik zira biraz psikolojimi anormal yapmaya başladı 😬

Hic moralini bozma canim ben bol bol ceviz yedim biraz kilosu artti gibi oldu sende cevizi ihmal etme protein al bol bol . 3 kg gorur bence. Ödemle bende yeni tanistim kocaman oldu ayaklarim komedi :) gunde 3 lt su iciyorum yani hatta.bazen 4 bile oluyodur normalde de asiri su icen biriyim ama illaki hamilelikten oluyorms ztn . Bi dogsalarda sagsalim kucagimizda gorsek hayirlisiyla
Sagol canim tavsiyelerin icin..su cok iyi evt 2 lt gibide ben iciyorum..insllh canm saglikla kucagimiza aliriz insallhhh🤲🤲🤲🤲

Siz benim gebelik sürecimle ilgili ne biliyorsunuz ki doğumu yaklaşmış bir anneye sadece bir mesajdan yola çıkarak direkt bu şekilde negatif yorum yazıyorsunuz

Her şeye hakim olsanız bile doğurmak üzere olan birine böyle mi yazılır

Sessiz sessiz kenarda bekleyip de alakasız şekilde böyle yorumlarla çıkış yapmanız da ayrı bir durum
Burada kordon dolanması olan annelerde var benim gibi ne alakaya felaket tellalliği yapmaya yani.

Durumu şöyle özet geçeyim canım :)
Dün 39+5te kontrole gittim, açıklık 4 cm olmuş dedi doktor, öğleden sonra 3te nstye girdim, on dakikada bir düzenli ve en yüksek seviyede sancılar çıktı, ama ben sadece hafif kasık ağrısı hissediyordum.
Doktor iki üç güne doğar dedi eve geldim.

Akşam iftar saatinde sancılarım sıklaştı ve dört dakikada bir gelen 25 saniye süren beni zorlayan sancılar başladı. Ben de doğum başladı galiba diyerek duşa girdim, duştan çıktığımda sancılar bıçak gibi kesildi ve ben çok rahat uyudum.

Dün 6bin adım attım, toplamda 18 kat inip çıktım, ananas hurma yedim, pilates topunda hareketler yaptım ama yine de bebek gelmiyor :)

Bugün de çok iyiydim, sabahtan beri hiç oturmadım, camları sildim perdeleri yıkadım evi temizledim. Bu kadar harekete rağmen gelmiyor. Sancı da yok kasılma da yok

Durum bu canım 😇
Aynılarını ben de yapıyorum hurma kürü adım atma yer silme sıcak suya oturma. Tık yok

Eklentiler

• A651028D-18D6-42CE-958F-AFA14DAECA93.png
    A651028D-18D6-42CE-958F-AFA14DAECA93.png
    361,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin suyu azalmış. Salı günü kontrole çağırdı o zamanki duruma göre erken alabilirim dedi. Kendimi çok hazırlamıştım erken deyince bi korku kapladı, heyecan bastı
Canımm boool su iç bnmde azdı 3 lt su içtim günde bidahaki gittiğimde toparladı.

Kızlar birşey soracağım bebek neden titreme hareketi yapar karnım titrer gibi hareket hissediyorum bazen
Cnm hıçkırık o. Solunum egzersizi yapıyor. Bazen nabız gibi tık tık bazen titreme gibi. Nefesini tutup karnına bakıyosan kendi nabzının hareketini de görüyo olabilirsin

Basta o kadar cok sey merak ediyordum ki, ne sorsam ne araştırsam 'normal' cevabını aldim ben 😊 O yuzden saldim artik. Regl sancisi gibi bir sanci var bugün bacaklarımda, eşim normaldir diyor, ara ara bir agri saplanıyor rahmimden o da normaldir, hamile arkadaşım markette durup dururken bayilmis hic biseyi yokken, o bile normal. Nasil anormal bisey yaşıyorsak hepsi normal. Artik dalga geçiyorum sadece kendimle. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sag salim kurtuluruz inş bu normallik zira biraz psikolojimi anormal yapmaya başladı 😬
Çok haklısın valla herşey normal bir ben anormalmisim gibi geliyor inan bir sıkıntım olunca artık doktora gitmek istemiyorum herşeye olağan normal dedikleri için

X