2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Peki mamadan sonra anne sütüne alışması zor olmuuor mu yani ben şimdi veriyirum ya göğsümu red ederse zaten şırınga ile veriyorum hiç biberon ve emzik kullanmadım

Bende önce hiç önemsemedim ama bu 4. Kez falan olunca merak ettim niye diye ilk hamileligimde hiç böyle birşey olmamıştı çünkü
Basta o kadar cok sey merak ediyordum ki, ne sorsam ne araştırsam 'normal' cevabını aldim ben O yuzden saldim artik. Regl sancisi gibi bir sanci var bugün bacaklarımda, eşim normaldir diyor, ara ara bir agri saplanıyor rahmimden o da normaldir, hamile arkadaşım markette durup dururken bayilmis hic biseyi yokken, o bile normal. Nasil anormal bisey yaşıyorsak hepsi normal. Artik dalga geçiyorum sadece kendimle. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sag salim kurtuluruz inş bu normallik zira biraz psikolojimi anormal yapmaya başladı

Sagol canim tavsiyelerin icin..su cok iyi evt 2 lt gibide ben iciyorum..insllh canm saglikla kucagimiza aliriz insallhhh

Burada kordon dolanması olan annelerde var benim gibi ne alakaya felaket tellalliği yapmaya yani.

Aynılarını ben de yapıyorum hurma kürü adım atma yer silme sıcak suya oturma. Tık yok

Canımm boool su iç bnmde azdı 3 lt su içtim günde bidahaki gittiğimde toparladı.

Kızlar birşey soracağım bebek neden titreme hareketi yapar karnım titrer gibi hareket hissediyorum bazen
Cnm hıçkırık o. Solunum egzersizi yapıyor. Bazen nabız gibi tık tık bazen titreme gibi. Nefesini tutup karnına bakıyosan kendi nabzının hareketini de görüyo olabilirsin

Çok haklısın valla herşey normal bir ben anormalmisim gibi geliyor inan bir sıkıntım olunca artık doktora gitmek istemiyorum herşeye olağan normal dedikleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…