2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu
Ben mamadus markasindan alacaktım, desenine karar veremedim kaldi öyle. Ama alicam sanırım, bulunsun. Evde iş yaparken kanguru kolay olur mu bilmiyorum ama genelde sling kullanıyorlar. Onunla ilgili de hiç fikrim yok.

Henüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyi 😀😀 ay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu 😀😀 gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için 🤷
Canım sana daha önce de yazdım ama kaçırdın sanırım. Bak aynı durumu kızımda yaşadım ben. Bi kere sakın kendini suçlama bu emme olayında bebek çok önemli faktör. Kızım memeyi ağzına almıyordu, oğlan meme delisi çıktı 😬 memeyi tutturmak için bebeğin ağzına memeyi sok ağzının kenarından şırınga ile veya kaşık ile mama ya da süt akıt. Onun tadı geldikçe memeyi emmeye başlayabilir. Bir de ağzının kenarlarına yanağına memeni değdir aranma refleksini tetikleyerek vermeyi dene. Memeyi bi tutsa geri kalanı eds ile çözersin, zaten bebek emdikçe de süt gelir. Moralini bozmadan uğraş, inan çok uzun zaman uğraştım ama değdi kızım anca 5.ayda sorunsuz emer oldu ama şuan 20 aylık hala gelip şansını deniyor emme emme diye isteyerek 😅 Facebookda emzirme akademisine yazabilirsin çok yardımcı oluyorlar, bir de çoğu hastanede emzirmeye yardımcı hemşireler oluyor gidip yardım isteyebilirsin. Sana bi de son çare söyleyeceğim ama korkuyorum çünkü sonra o da başa dert oluyor 😬 son çare silikon uç deneyebilirsin, kızım ilk silikon uçla emdi ama o da meme reddi yapabiliyor sonradan bi de benim meme uçlarımı yara yaptı

Günaydonn kızlarr.. Kanguru aldınız mı yada kullanışlı mı almalı mıyım. Bugün bi yazı okudum ilk aylarda iş yaparken çocuğu kanguruya koyun temasınız kesilmesin. Flan diyodu
Ben de nuna markasını aldım kullanışlı görünüyor ama sanırım biraz ağır ve kumaşı kalın. Diğerlerini denemedim tabi

Ben de artık anneyim gelişimi geriden geliyordu 28.haftadan itibaren sıkı takip ediliyordum 36+4te apar topar sezeryanla. Oğluşuma kavuştum 2100gr doğdu ama şükür ki iyiyiz darısı hepinizin başına kızlar çok güzel bir duyguymuş ☺️
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inş gözüm aydın olsun canim

Artık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artık 😀 benim de fena iştahım tahin helvasına taktım ekmeğin arasına koyup koyup yiyorum sanki aylardır açmışım gibi. Bebeğime de doktor minyon olacak demişti haftalardır küçük gidiyordu şimdi ölçtüğü kiloya kendi inanamıyor sanırım yanlış ölüyorum sen bunu baz alma doğunca görcez deyip duruyor bana 😂
Benim doktorumda inanamadı iyi gelişmiş dedi 1 haftadır naptın dedi. Bende diyete uymadım dedim🤣🤣

Henüz doğum yapmamış anne adayları tadını çıkarın bence bebekler yerinde kalsa daha iyi 😀😀 ay Allah'ım bebek bakmak ne kadar zor göğüs uclarim yara oldu bebek emmiyor zaten pompa ile çekiyorum mahvolduk bir yandan ameliyat dikislerim uykular zaten haram oldu 😀😀 gözünüz çok korkmasın herkesin farklı oluyor tabi hazırlıklı olun ameliyat için soran arkadaş benim sondan ameliyathanede takıldı bir bayan ve bir erkek başımda bekliyordu onlar taktı yani görüyorlar vajinayı açıkçası onlara normal geliyordur artık o yüzden bende pek utanmadım zaten o an stres genelde oluyor pek bişey düşünmüyorsun evet ameliyathanede bir anda önlüğünü soyup seni çıplak yatiriyorlar anestezici sırttan iğne vururken kıçında bir kısmı görünüyor oturduğun için 🤷
Canım doğal çam balı sür göğüs uçlarına.
Üşenme sürekli sür ,göğüs pedi ile kapat.
Emzirmeden önce ılık su ile yıka.
Emzirme denemesi bitince hemen yine sür kapat.
Başka hiç bir çaresi yok.
Sadece bal toparlatır.

İlk oğlumda kullandım kısa Bi süre. Solomombaby marka. Arada evde takıyordım iş yaperken. Durmuyordu hiç. Bir de dışarı çıkarken iyi oluyordu. Ama çok kısa süre kullandık biz. Olmasa da olurmuş.

Ben de artık anneyim gelişimi geriden geliyordu 28.haftadan itibaren sıkı takip ediliyordum 36+4te apar topar sezeryanla. Oğluşuma kavuştum 2100gr doğdu ama şükür ki iyiyiz darısı hepinizin başına kızlar çok güzel bir duyguymuş ☺️
Hayırlı olsun gözünüz aydın🧿

Artık doğacak canım bu saatten sonra bebeğin en fazla 100 gr daha alır ona bi zararın olmaz yani bence yiyebiliriz artık 😀 benim de fena iştahım tahin helvasına taktım ekmeğin arasına koyup koyup yiyorum sanki aylardır açmışım gibi. Bebeğime de doktor minyon olacak demişti haftalardır küçük gidiyordu şimdi ölçtüğü kiloya kendi inanamıyor sanırım yanlış ölüyorum sen bunu baz alma doğunca görcez deyip duruyor bana 😂
Bebegin kilosu II canım benımde kendim kılo almak ıstemıyrm ama bu hafta diyete geri dönüş verırı aldıgımı, bende helva recel ne bulursam tahin pekmez 😄

Kızlar doğum yapmayan kaldı mı bizden?
Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimm❤️Şaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
Geçmez dediğimiz zaman geçmiş bile.
Ağrı acı korkusu demişim hepsi geçti gitti.
Buralar artık sakin olur malum herkes meşgul bebişleri ile.
Yol arkadaşlığınız için teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️

Kaldıysa sağ salim kavuşun demeye geldimm❤️Şaka gibi gelio 9 aydır burdayız ,eski mesajlarıma göz gezdirdim ve duygulandım.
Ben dogurmadim henüz😆😆😆 çok da korkuyorum aslında. Yarın covid testi vericem, ertesi gün ameliyat🥺

Gerçekten daha mayısın başındayız ne kadar çok gebemiz anne oldu 😍 darısı benim gibi kalanların başına inşallah hepimiz bu güzel duyguyu hayırlısıyla sağlıkla tadalım 🙏

söylemiştim size hatırlarsınız SAT tarihimiz aynı diye. Bekliyorum hala doğumu 🥲 Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin. 39+3 bugün daha günü de var ama sabırsızlanıyorum artık

Bende hala doğurmadım🤭🤭 Pazartesi kontrol var bakalım

Doğurmayı bekliyorumdur

IMG_20210502_141653.jpg

Dur daha nereye daha bebek fasli yeni basliyo daha coook konusuruz cnm benm🥰🥰 bende dogum yapmadim bakalim ne zaman gelcek bugun 38 e girdik :) zaman su gibi geciyor 9 ay nasil gecti hic anlamiyor insan

X