2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ingilteredede oyle..hani zorunlu olup olmadigini bilmiyorum ama kontrole gittigimde goruyorum hep pusetle cikariyorlar
Yani doğrudur ben sadece mantığı nedir onu anlayamadım,hani şöylemi ki ,bakın biz sağ salim size teslim ettik kişisel pusetinde.artık bizden çıktı olay demek mi isteniyorki.

Hayırlısıyla kucağına alırsın ins canim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz bende heyecanlıyım ister istemez güzel bir olay insanın bir canlıyı dünyaya getirmesi ins her şey güzel geçecek

Yani doğrudur ben sadece mantığı nedir onu anlayamadım,hani şöylemi ki ,bakın biz sağ salim size teslim ettik kişisel pusetinde.artık bizden çıktı olay demek mi isteniyorki.
Yok bence oyle degil..hani belki bebegin rahatligi icin bide iste caga ayak uydurma modernlesme

Yok bence oyle degil..hani belki bebegin rahatligi icin bide iste caga ayak uydurma modernlesme
Ama bebek en rahat ana baba kucağında olmazmıkiii yani zorunlu olmasını anlamaya çalışmaktayım nyse bizim hastanede yok zaten öle bişey , modernleşme kısmı mantıklı olabilir ama önce başka şeylerimi örnek alsak acaba gelişmiş ülkelerin

Bizim hastane de puset şartı koydu neden böyle bir durum var anlamadım .bebeği battaniyeye sarıp kucaklayıp götüremezsin dediler
Cunku cocugun guvenli bi sekilde yolculu ketmesi gerekiyor aracta . Dunyadaki butun ulkelerde bu kural vardir Turkiye ye anca geldim olmasi gereken en onemli sey bu.

Modernlesme degil cocugun sagligiyla alakali bi durum bu. Yillardir gelismis ulkelerde bu sekilde. Cocugun guvenli bir sekilde hastaneden cikisini saglamak amacli kucaklayip gotururken olduda ayagin takıldı düştü veya aracta kaza yaptin nolcak bunlar bence cok cok onemli puset olamdan yenidogan bi cocugun dissri cikarilmasi akil kari degil

Bende Kraft baston model aldım travel sistem kime sorduysam onermedi hem çok ağır kullanışlı değil yer kaplıyor gibi yorumlar aldım zaten ilk zamanlar çok arabaya ihtiyaç duymayiz diye ileriye dönük düşündük Kraft baston model aldık onu da puseti de 2. El aldım letgodan aldık getirip bütün hepsini çıkarıp yıkadık Kanz model puset aldık 150 TL çok kullanilmamisti zaten çok kullanılmıyor açıkçası çok para vermeye de gerek yok letgodan az kullanılmış uygun bulabilirsiniz

Cunku cocugun guvenli bi sekilde yolculu ketmesi gerekiyor aracta . Dunyadaki butun ulkelerde bu kural vardir Turkiye ye anca geldim olmasi gereken en onemli sey bu.
Yok bizim konuştuğumuz bu değil aslında.
Mesela puset araçtadır zaten.
Hastaneden çıkarırsın kucağında, arabaya gidince pusetine koyarsın anlamında.
Nyse kural varsa yapcak bişe yok.

Ah canımm keşke herşey mantık çerçevesinde olabilse güzel ülkemde.hayaller hayatlar durumu aslında.aracı olmayanlarıda düşünmek gerek onlar napsın.inşallah birgün ülkemizde herkes aynı ferahlık seviyesinde yaşayabilir.

Sen kullanışlı bir model almışsın güle güle binsin.
Arabamız geniş herkesin evi asansörlü her yere arabayla gidiyoruz eşim götürüyor nereye gideceksek tek başıma en fazla sitenin bahçesine inerim.

Insallah cnm aklimda olsun insallah gerek kalmaz da oglumda sutum yoktu gelmedi cok da tesvik eden olmadi cahillikte vardi mamayla buyudu insallah bu dogumda nasip olur cok tsk ederim

Evet herkes baston model önermiş duruma göre onu ilerde alırım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…