2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende hastaneye gelen bebekleri görüyorum yenidoğan hep pusetin içindeler birde puseti bebek arabasına monte ediyorsun ilk aylar kullanmak için iyi olur diye düşündüm. Yoksa senin gösterdiğinde iş görür.
Birçok hastanede pusetle çıkarma zorunluluğu var niye oldugunu anlamadığım bizde yoktu gerçi.
Belki evet ondan görüyo olabilirsin.ben oldum olası puseti sevemedim ama evet araba ile yolculukta lazım.kardeşiminki büyüdü onu alırım heralde

Sıfır bakma ztn pandemı doneminde yız hatta ilk baslarda birinden puset ayarlarsan yeter yada portbebe, ben covıd olunca artık dısarı ya tövbe ettim iyice
Ben hiç 2.el alışveriş yapmadım. Etrafımda bebekli kimse de yok. Her durumda almak zorundayım.

Yok canım çok kullanmıcam bütün çarşıyı pazarı bebek arabasıyla turlayan kadınlar var ben öyle kullanamam zaten

Ben yoyko city modelini aldım 1.800 lira civarıydı gayette iş görür gibi pusetini ana kucagı olarak günlük bile kullanırım 3- 4 yasına kadar kullanılıyor diğer aparatı takıldığında

Zorunluluk olduğunu duymamıştım hiç aşıya yada kontrole gelen bebekler herkes pusette o yüzden almak şart gibi geldi bana . Bizimki 2 tarafında ilk bebeği ben onun eşyalarını dağıtırım artık.

Ben yoyko city modelini aldım 1.800 lira civarıydı gayette iş görür gibi pusetini ana kucagı olarak günlük bile kullanırım 3- 4 yasına kadar kullanılıyor diğer aparatı takıldığında
Onlarda çok şık kimi çok memnun kimi değil o yüzden karar veremedim.

Bizim hastane de puset şartı koydu neden böyle bir durum var anlamadım .bebeği battaniyeye sarıp kucaklayıp götüremezsin dediler

Ben hiç 2.el alışveriş yapmadım. Etrafımda bebekli kimse de yok. Her durumda almak zorundayım.
BEnde araba almadım ilerde cabın tıpı alırım diye sadece cok temız puset buldum 2. El 40 tlye aldım Bı Guzel yıkadım drdan dra lazım olucak ztn, her yere arabayla gıdıcez bıde ondan almadım ztn her yer yasak dısarıda cok cıkılmaz

Bizim araba var sürekli aktif olarak kullanmayız ana sağlıga ası için giderken markete vs.o yüzden cok pahalı olsun istemedim kumaş kalitesi vs cok iyi geldi .inş kafana yatan bir model bulursun
Bizimde öyle bebek arabasını dışarda gezmek için kullanmıcam. En fazla bi cafe yada avmye gidince lazım olur.
Güzel sizinkinin modeli de güle güle kullansın.

sağlıkla alırsın inşallah kucağına Yalnız dikkat ettim SAT tarihimiz aynı :) üstelik ben de program hamileliğine şu kadar kaldığı dediğinde 40 haftada da gelmez 26 nisanda doğacak bence diyordum Şimdi daha çok heyecanlandım

cnmm Allah razı olsun hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza inşallahh heycanlar ortakk

Bizim hastane de puset şartı koydu neden böyle bir durum var anlamadım .bebeği battaniyeye sarıp kucaklayıp götüremezsin dediler
Valla bende hiç anlamam bu kural niye.insan çocugunu nasıl isterse öyle çıkarır yani.belki bilmediğimz çok mantıklı bir açıkşaması vardır

Anladığım kadarıyla sen daha gösterişli travel sistem bişi bakıyorsun. Araştırırken onların o kadar da kullanışlı olmadığını gördüm. Çok ağır oldukları ve fazla yer kapladıklarını söylemişlerdi. Nerede kullanacağınız, arabanızın nasıl olduğu, evinizin asansörü var mı falan gibi faktörlere göre karar verin diyorlar. Ben minyonum, bizim araba küçük, bi de sonradan baston almak istemiyorum.
Cybex GB Qbit All City aldım baştan katlanınca küçük olan ama travel sistem de olabilen bir model tercih ettim.

Doktor bize organik mama onermisti digerlerinde seker oldugu icin. Biz holley aldik ama bebek hic icmedi tadini sevmedi sonra kendi sutumu sagip onunla eds yaptim. Esimin aldigi notlarimiza baktim diger onerdigi mama evolvia imis. Eger organik bulamazsanjz da hipp sma aptamilden birini alin gecin demis. Bebegim premature dogdugu icin anne sutu alsa da ilk etapta fetal billirubin sinirda cikinca eds ile mama ver demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…