2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay kızlar 2 lokma yesem patlıcak gibi oluyorum.
E malum iki lokmayla doymuyoruz artık.
Pazartesi gününe kadar sanırım 5 kilo alcam😬
Birde kasıklarım çok sert taş gibi , sezaryende oranın kesilcek olması içimi bi tuhaf edio irrite oldum ya Allahım ben nasıl doğurcam 😫

Valla eşim daha önce yenidogan kucağına almadı hiç😬 ikimiz de tecrübeli değiliz. ama annemin de beni strese sokan bir yapısı var, daha şimdiden başladı hastanede bebekler karışırsa diye söylenmeye. O yüzden istemiyorum ya🥺
İstemiyosanda hiç zorlama canım hastanede ters bişey olur annenin pimpirikliği yüzünden daha çok kızarsın kendine eşim gelseydi diye düşünürsün zaten yeni doğumdan çıkmış olcan kimle rahat edeceksen o kalsın ama inan baya zor oluyor mesela ben anneme sen tek kal eşim oğlumla evde kalsın dedim o da ben tek kalamam diyor mecbur annem eşim oğlum kalıcaz hastanede
Covid testi doğum paketine dahil mi canm? Ayri para öduyor musun yani
Onu sormadım canım doktorum acilden yaptırıcaksınız dedi ama sanmıyorum doğum paketine dahil değildir

Birde kasıklarım çok sert taş gibi , sezaryende oranın kesilcek olması içimi bi tuhaf edio irrite oldum ya Allahım ben nasıl doğurcam 😫
Bende artık yemek yerken sanki dünyayı yemiş gibi sisiyorum bir de benim bebek kafası yukarda kaburgalarima batıyor artık zorlanıyorum nasılsa doğuma az kaldı deyip yiyiyorum sanki gebelik şekeri olan ben değilim ve kilo aldım bile ay ne olacak.bu halim 😬

Bende artık yemek yerken sanki dünyayı yemiş gibi sisiyorum bir de benim bebek kafası yukarda kaburgalarima batıyor artık zorlanıyorum nasılsa doğuma az kaldı deyip yiyiyorum sanki gebelik şekeri olan ben değilim ve kilo aldım bile ay ne olacak.bu halim 😬
Aman bendede var gebelik şekeri.
Yediklerimi görsen için rahatlardı 🤣
Vicdan yapıom yapıom ama yinede yiyorum.
Ay benim ilk gebelikte öyleydi aman Allahım kasıyodu bide kendini ne oturtuyodu ne ayağa kaldırıyodu.Allah yardmcın olsun canım 🤲

Kızlar selamm. 3 dür sabah karşı uykumdan terlemiş ve nefes nefese uyanıyorum. Yani ensem zaten hep terliyor o yeni bişey değil ama birden nefes nefese uyanmam yeni. Yani kötü bir rüya da görmüyorum ama uyanınca düzelmiyor. Doğrulup oturunca biraz düzeliyor kendime geliyorum. Tansiyonum düşüyor olabilir mi?

Kızlar selamm. 3 dür sabah karşı uykumdan terlemiş ve nefes nefese uyanıyorum. Yani ensem zaten hep terliyor o yeni bişey değil ama birden nefes nefese uyanmam yeni. Yani kötü bir rüya da görmüyorum ama uyanınca düzelmiyor. Doğrulup oturunca biraz düzeliyor kendime geliyorum. Tansiyonum düşüyor olabilir mi?
Sebebini bilemicem ama eğer başka yatakta rahat ediosan başka yerde uyumayı dene bakalım.tansiyon aletide yanında dursun uyandığın anda ölçüm yap.yani kan pompalanması artıyor belki onun etkileridir vucut doğuma hazırlanıyor birtakım değişiklikler normal sayılıyor.çok aşırı tok yatmamaya çalış.

Herkese merhaba sevgili mayıs anneleri, ben bebeğimi 15 gün önce dünyaya getirerek nisan annesi oldum 😅

kızım 36+1 de doğdu. Darısı bir avazda hepinizin başına inşallah 🙏🏻
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin analı babalı buyusun inş darısı başımıza bebisin de seninde sağlık durumunuz nasıl kaç kg doğdu minik melek

Sebebini bilemicem ama eğer başka yatakta rahat ediosan başka yerde uyumayı dene bakalım.tansiyon aletide yanında dursun uyandığın anda ölçüm yap.yani kan pompalanması artıyor belki onun etkileridir vucut doğuma hazırlanıyor birtakım değişiklikler normal sayılıyor.çok aşırı tok yatmamaya çalış.
Zaten saat başı uyandığım için lavaboya kalkıyorum çok uzun uyumuyorun ama bilemedim. Dediğin gibi yapayım tansiyon aleti bulundurayim yanimda

ben geçen hafta gittiğimde sata göre 34+6da 3209 gr ölçtü. bizde de şeker yok. benimkine göre fazla sayılmaz ama yine de ufak tefek olmadığı kesin:) sağlıkla gelsin inşallah
maşallah amin canım amin inşallah 🤭🤲

Genetik de etkilyor canım kiloyu eğer sen ve eşinde iri yapılı insanlarsanız olabiliyor ben 37+5 te gittim 3700 52 cm ölçtü büyük ihtimal 4 e yakın doğar oğlumda 3900 doğmuştu ama benim boyum 1.75 eşim 1.85 doktorum normal diyor aile olarak fazla iri kıyım insanlarız😂😂

Ben 160esim 175 kemik suyu kaşar sut yoğurt cok yedım ondan sanırım yoksa ekstra kilo da almadım eşimde bende iri kemiklide degiliz🤭saglık olsunda artık hayırlısı🤲

Hic sorma o irrite banada gelio ama yapicak bir sey yok hisstmicez onla teselli olalim o_O :olamaz: canim ya bide ben bu aralar yememe dikkat etmiyorum gebelik sekeri var yiyorum valla olcmuyorumda :işsiz::KK16:

Streslimisiniz bu aralar hani dogum yaklasiyor ya korku stres heyecan varsa onlarda tetikleyebilir..panik bir sekilde uyaniyorsaniz psikolojiktir

Hic sorma o irrite banada gelio ama yapicak bir sey yok hisstmicez onla teselli olalim o_O :olamaz: canim ya bide ben bu aralar yememe dikkat etmiyorum gebelik sekeri var yiyorum valla olcmuyorumda :işsiz::KK16:
🤣 hoşgeldin bizim gruba.
Aynen bizde öleyiz vicdan yapıp yapıp yine yiyoruz.yani ben ilk gebeliktede hiç diet yapamamıştım 180gebelik şekerim vardı.şükür bişey olmadı.dikkat etmemiz lazım ama olmuyo işte bebekler büyüdü iştah durmuyor.
Bişey olmaz Allah ın izniyle 🤲🤲🤲

🤣 hoşgeldin bizim gruba.
Aynen bizde öleyiz vicdan yapıp yapıp yine yiyoruz.yani ben ilk gebeliktede hiç diet yapamamıştım 180gebelik şekerim vardı.şükür bişey olmadı.dikkat etmemiz lazım ama olmuyo işte bebekler büyüdü iştah durmuyor.
Bişey olmaz Allah ın izniyle 🤲🤲🤲
😁😊 insallh canim yaa..bebegin kilosu haftasina gore dusuk olunca bende ne bilim moralim bozuldu dedim biraz arttirayim yemegi dedim

X