2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar az önce çok korktum kasılma geldi oturuyordum baktım geçmiyor ayağıya kalktım odanın içinde bir iki tur attım gene geçmedi sonra uzandım tekrar geçti yaklaşık 3_4 dakika sürdü sonra karnımın alttan hafif hafif şancı geldi geçti kısa sürdü o zaten çok korktum doğum mu başlıyor diye şimdi de belim agiriyor inş daha gelmez bebiş vaktine var daha

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin analı babalı buyusun inş darısı başımıza bebisin de seninde sağlık durumunuz nasıl kaç kg doğdu minik melek

Hayırlı olsun 🌸 normal mi sezeryan mı nasıldı 🙈

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini neden erken doğdu?
Tamamen kendi isteğiyle geldi kızım, önce kasılmalar geldi, bi kaç gün bekletti doktorumuz ciğer geliştirici yaptı, sonra da suyum geldi, mecbur girdik doğuma. Normal doğdu, 2750 gr.

Aman bendede var gebelik şekeri.
Yediklerimi görsen için rahatlardı 🤣
Vicdan yapıom yapıom ama yinede yiyorum.
Ay benim ilk gebelikte öyleydi aman Allahım kasıyodu bide kendini ne oturtuyodu ne ayağa kaldırıyodu.Allah yardmcın olsun canım 🤲
Sende mi artık saldın yiyiyorsun bebeğe zararı olmaz dimi bu saatten sonra 😀 valla bende artık dayanamıyorum yiyiyorum demek diyetten olmasa hamileliği 20 kilo ile tamamlardim ha 😀

Kızlar az önce çok korktum kasılma geldi oturuyordum baktım geçmiyor ayağıya kalktım odanın içinde bir iki tur attım gene geçmedi sonra uzandım tekrar geçti yaklaşık 3_4 dakika sürdü sonra karnımın alttan hafif hafif şancı geldi geçti kısa sürdü o zaten çok korktum doğum mu başlıyor diye şimdi de belim agiriyor inş daha gelmez bebiş vaktine var daha
Kuzucum sakin ol arada böyle şeyler oluyo banada.kesin doğuruyorum diyorum.ama normale dönüyor bikaç saate.eğer dinlenir halde azalıyorsa,artarak çoğalmıyorsa sıkıntıların , geçicidir.tabiki yinede en doğrusunu sen bilirsin , doktorum anormal bişey olursa mutlaka anlarsın demişti.

Sende mi artık saldın yiyiyorsun bebeğe zararı olmaz dimi bu saatten sonra 😀 valla bende artık dayanamıyorum yiyiyorum demek diyetten olmasa hamileliği 20 kilo ile tamamlardim ha 😀
Ben bayadır yiyorum sen yine iyi dayandın helal olsun.valla umuyorum bi zararı olmuyodur okudugum gördüğüm şahit oldugum bişey olmayacağı yönünde ama Allah bilir kızım sağlıkla doğdu umarım bu bebeğimde sağlıklıdır.

😁😊 insallh canim yaa..bebegin kilosu haftasina gore dusuk olunca bende ne bilim moralim bozuldu dedim biraz arttirayim yemegi dedim
Yani bizimkide normal ölçülerde.
Bende 6 kilo aldım sadece.
Doktor şekerden etkilenen bebek kilosu çok fazla olur ya da amniyon sıvısında artış olur birde anne kilosuda fazla olur demişti.
Ben bebek kilosundan değil bildiğin iştah açıklığından yiyorum.ama benim son 1 haftadır açıldı deli gibi.yoksa şimdiye kadar normal öğünümü yedim hep extra yemedim kilo alışımdan belli zaten.zaten 1 günüm kaldı doğuma nasipse pazartesi 10bckta sezaryene giteceğim Allahım hepimizin yardımcısı olsun🤲

Doktor şekerden etkilenen bebek kilosu çok fazla olur ya da amniyon sıvısında artış olur birde anne kilosuda fazla olur demişti.
Ben bebek kilosundan değil bildiğin iştah açıklığından yiyorum.ama benim son 1 haftadır açıldı deli gibi.yoksa şimdiye kadar normal öğünümü yedim hep extra yemedim kilo alışımdan belli zaten.zaten 1 günüm kaldı doğuma nasipse pazartesi 10bckta sezaryene giteceğim Allahım hepimizin yardımcısı olsun🤲
Benimki normalin altinda cikti canm 36+3 te gittim 2.360 g bebegim..ama biliyosun seker olunca rahat yiyemiyosun bnde pek yiyemedim ekmek falan yiyemedim..gebelik sekeri bebegin kilosunu arttirdigi gibi kilo almasinida engelleyebiliyormus..bugun bebegim pek oynamadi hemen aklima dikkat etmiyorum acaba ondan mi diye geliyor😕 evt sukur sen sonuna geldin Rabbim insallhh saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin..sanada bizede🤲🤲🤲

Benimki normalin altinda cikti canm 36+3 te gittim 2.360 g bebegim..ama biliyosun seker olunca rahat yiyemiyosun bnde pek yiyemedim ekmek falan yiyemedim..gebelik sekeri bebegin kilosunu arttirdigi gibi kilo almasinida engelleyebiliyormus..bugun bebegim pek oynamadi hemen aklima dikkat etmiyorum acaba ondan mi diye geliyor😕 evt sukur sen sonuna geldin Rabbim insallhh saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin..sanada bizede🤲🤲🤲
Hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle.
Lütfen gönlünü ferah tut.
Boy kilo yu etkileyen en önemli faktör genetik.
Yani bazısı çok yer bebek minyon olur ,bazısı az yer iri bebek doğar.
Seninde az kalmış merak etme herşey yolunda gidecek🤲

Kizlar 36+5teyim ve şuan acildeyim :KK43: durup dururken tansiyonum çikti ilk 14tu sonra 16 18 bi yukseldi simdi kontrol altindayim sezeryanla alabilirler henuz belli degil düşerse beklerz haftaya kadar dedi ama bilmiyorum dua edin

Gece gece hastanelik olduk iyi mi
Cnm sakin ol lütfen,gerilmek tansiyonunu düşürmez.ayrıca hafta olarak gayet iyi bir haftadasın ,en kötü seneryo doğum olur ondada bebeğine kavuşursun.dur bakalım bi düşürmeye çalışırlar zaten önce hemen almazlar.Allah yardımcın olsun seninde bebeğininde.🤲

Cnm sakin ol lütfen,gerilmek tansiyonunu düşürmez.ayrıca hafta olarak gayet iyi bir haftadasın ,en kötü seneryo doğum olur ondada bebeğine kavuşursun.dur bakalım bi düşürmeye çalışırlar zaten önce hemen almazlar.Allah yardımcın olsun seninde bebeğininde.🤲
Amin canim sagol ilac verdiler bide serum verdiler simdi yatiyorum hastanede takip altindayim bakalım

Ben bayadır yiyorum sen yine iyi dayandın helal olsun.valla umuyorum bi zararı olmuyodur okudugum gördüğüm şahit oldugum bişey olmayacağı yönünde ama Allah bilir kızım sağlıkla doğdu umarım bu bebeğimde sağlıklıdır.
İns canim sagliklidirlar şuan tek beklentim o vallahi insan artık dayanamiyor hele bu son günler ağzım durmuyor yani ne yapayım ins senin zaten az kaldı benim daha cumaya var 😊

Vallahi 6 kilo çok iyi tamamlamissin maşallah diyelim ben bir hafta yemeye basladim 1 kilo almışım 😬 bende şimdilik 11 kilo aldım işte yani zaten bebek artı suyu falan şöyle 5 kilo olsun göğüslerim 3 zaten 8 kiloyu o şekil almış oluyorum bu durumda bende şekerden dolayı kilo almadım bebeğimin suyu normal ama işte kilo olarak 10 gün önden gidiyir

Kizlar 36+5teyim ve şuan acildeyim :KK43: durup dururken tansiyonum çikti ilk 14tu sonra 16 18 bi yukseldi simdi kontrol altindayim sezeryanla alabilirler henuz belli degil düşerse beklerz haftaya kadar dedi ama bilmiyorum dua edin
Allah yardımcın olsun korkma zaten haftan iyi ins bişey olmaz senin ve bebeğin sağlığı daha önemli ins bişey olmayacak 🙏

X