- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.241
Gecmis olsun canim gozun aydin...bir kac gun daha sabret bebegine kavusursun koklarsin mis gibiKızlar gece iki buçuk gibi sezeryana aldılar 3 gibi çıktım spinal sezeryan oldum bebek 2 kilo 70 gram 44 santim doğdu küvezde şu an ama ciğerleri gelişmiş O yüzden nefes desteği almıyor 34 haftalık olduğu için kilosu az olduğu için 3-4 gün gözetim altında duracak damar yoluyla besleyecekler miş sonrasını anne sütü vereceklermiş öyle çıkacak Ben de Tansiyonum sürekli oynadı doktor riske atmak istemedi ay şimdi hesaba beklemeyelim seni tansiyonun düşmeyecek vedem ani bir kararla sezeryanla aldılar benim hala Tansiyonum tam düşmüyor eskisine göre iyi ama sürekli ilaç kullanıyorum 24 saatlik tansiyon için ilaç taktılar serum bebeğimi doğumda gösterdiler öptüm Şuan küvezde Hala gidip göremedim bir kere yürüttüler çok zor yürüdüm bir saate kadar görmeye gideceğim inşallah biraz Ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil Siz de sağ salim kurtulun inşallah biz de 3-4 güne Bebeğim biz de birlikte eve kavuşuruz inşallah Dualarınızı eksik etmeyin �nşallah düzelip çıkalım tansiyondan dolayı bu gece de burada yatacağım ödemden dolayı ayaklarımı varis çorabı giydirdiler aman dikkat edin kendinize kızım da çok tatlı maşallah dolu olmaz Hemen ağladı Doktor gelişime Haftasına göre iyi dedi ama erken doğduğu için küvezde bekle edeceklermiş küçük bir bebek gibi dur bir yer normale göre bir tık küçük şükür ki ciğeri falan da gelişmiş cihaza bağlı kalmadı çok özledim ama görmek istiyorum Bir an önce kalkıp birazdan yürütecek der o zaman gideceğim herkesin bebeği yanında Ben diyorum sağlıklı olsun da tek Birkaç günden bir şey olmaz Bir hafta bile de üç dört gün dedi doktor duruma göre bakacak tez zamanda kavuşur sağlıklı eve döneriz inşallah
Canim galiba corona testinden bahsediyorsun..ben 4 kere yaptirdim cok basit bir sey hatta evde kendimde yapip gonderdim..korkulacak bir sey degil yaniİnşallah oyledir yadaha once yaptıran forumdan bir arkadaşım gözümden yaş geldi dedi, iyice anksiyete oldum
Bende cok korkuyordum ama ölenkolay gecıyor malesef herkeste farklıdır emınımde 2 gun semptom yoktu, 2 gun ates ters halsizlik agrı, dıger gunler nefes sıkıntısı arada ates vs parol bile almadım ama ben ıstahta yok, bende tat ve koku kaybı yaptı hala yok, bedenen burda beynen yoksunuz ama bunada sukur diyorum, bazen agır bir nezle gibiydi, benım esim negatif cıktı farklı sehır de o beni cok zorladı, belkı dinlesem daha cabuk gecerdi her ıs bana kaldı beyin olarak zorlandıgım ıcın bedenim dinlenmedi, uyku hıc yok, dikkat edin umarım kimse ama kimse olmasın, her ısım kaldı bebek anıden gelmese bari diyorum bu stresleI
Canım çok geçmiş olsun nasilsin nasıl gecirdin hastalığı bende herşeyden çok covid olmaktan korkuyorum Allah yardımcın olsun
Korkulucak bısey yok sadece öğürtü oluyor kendını cek me cekersen tahrıs oluyor geniz 1 dkkalık iş zaten, p an demi hastaneleri test ister ki testlerin dpgruluk oranları /60 bence tüm hastaneler istemeli, benım hastane hem anneden hem refakatcı dan ıstıyor
Bize söylenmedi henüz ama internette okumuştum gittigim hastanenin istediğine dair. Ve baya da korkuyorumo çubuğu burnun taa ilerisine kadar sokuyolarmis
Dinlenme ve yeme içmeyi ihmal etmemeye çalış geçmiş olsunBende cok korkuyordum ama ölenkolay gecıyor malesef herkeste farklıdır emınımde 2 gun semptom yoktu, 2 gun ates ters halsizlik agrı, dıger gunler nefes sıkıntısı arada ates vs parol bile almadım ama ben ıstahta yok, bende tat ve koku kaybı yaptı hala yok, bedenen burda beynen yoksunuz ama bunada sukur diyorum, bazen agır bir nezle gibiydi, benım esim negatif cıktı farklı sehır de o beni cok zorladı, belkı dinlesem daha cabuk gecerdi her ıs bana kaldı beyin olarak zorlandıgım ıcın bedenim dinlenmedi, uyku hıc yok, dikkat edin umarım kimse ama kimse olmasın, her ısım kaldı bebek anıden gelmese bari diyorum bu stresle
Senı ayrı odada bebbegını ayrı tutuyorlarPozitif çıksa korona testi doğum gelmişse ne yapacaklar. Ne zor bi dönem Allahım ya
Yok bir kişi kalabiliyo sadece. Ben de eşim kalsin istiyorum, eşim ben anlamam annen kalsın diyo. Annem panik pimpirikli biri, beni strese sokar, o yüzden istemiyorum. Ahh eve sagsalim gelmek hepimizin dileğiİkiside kalamıyo sanırım dimi, bizim serbest Allahtan , annem eşim kızım kalcaz.yürürken falan eşim lazım olcak wc de falan özellikle.annem hem bebek hem kızımla ilgilencek , eşimde işte getir götür işlerini yapar..ay bi selametçek atlatsaydık şu doğumları evimize geleydik miss gibi
Valla eşim daha önce yenidogan kucağına almadı hiçGenetik de etkilyor canım kiloyu eğer sen ve eşinde iri yapılı insanlarsanız olabiliyor ben 37+5 te gittim 3700 52 cm ölçtü büyük ihtimal 4 e yakın doğar oğlumda 3900 doğmuştu ama benim boyum 1.75 eşim 1.85 doktorum normal diyor aile olarak fazla iri kıyım insanlarız
Benim doğum 29 nisanda canım 28 nisanda covid testi yaptıracakmışım doktorum öyle dedi normal doğumda istenmiyormuş tabi bizimki planlı sezaryen olduğu için tarih belli hee Allah korusun pozitif çıkarsa nolcak bilmiyorum tabi
ben olsam annemi tercih ederdim eşim bebek bakımından anlamaz diye yani ilk çocuksa eşinin bakması zor bence sonuçta bebeğin altı alıncak üstü değiştirilcek bazen bebeğe mama takviye etmek gerekiyor eşin yedirebilirmi 1,5-2 saatte bir emzirmen gerekecek bebek öyle pat diye tutamıyor memeyi baya uğraştırıyor tutturana kadar eşin bunları yapabilirmi? Bebekle ilgili Yapılacak işler olduğu için tecrübeli birinin yanında olması daha iyi olur bence
Teşekkür ederim valla içime su serptinizCanim galiba corona testinden bahsediyorsun..ben 4 kere yaptirdim cok basit bir sey hatta evde kendimde yapip gonderdim..korkulacak bir sey degil yani
Bakalım bizim de öyle istencek sanırım.Korkulucak bısey yok sadece öğürtü oluyor kendını cek me cekersen tahrıs oluyor geniz 1 dkkalık iş zaten, p an demi hastaneleri test ister ki testlerin dpgruluk oranları /60 bence tüm hastaneler istemeli, benım hastane hem anneden hem refakatcı dan ıstıyor
Covid testi doğum paketine dahil mi canm? Ayri para öduyor musun yaniGenetik de etkilyor canım kiloyu eğer sen ve eşinde iri yapılı insanlarsanız olabiliyor ben 37+5 te gittim 3700 52 cm ölçtü büyük ihtimal 4 e yakın doğar oğlumda 3900 doğmuştu ama benim boyum 1.75 eşim 1.85 doktorum normal diyor aile olarak fazla iri kıyım insanlarız
Benim doğum 29 nisanda canım 28 nisanda covid testi yaptıracakmışım doktorum öyle dedi normal doğumda istenmiyormuş tabi bizimki planlı sezaryen olduğu için tarih belli hee Allah korusun pozitif çıkarsa nolcak bilmiyorum tabi
ben olsam annemi tercih ederdim eşim bebek bakımından anlamaz diye yani ilk çocuksa eşinin bakması zor bence sonuçta bebeğin altı alıncak üstü değiştirilcek bazen bebeğe mama takviye etmek gerekiyor eşin yedirebilirmi 1,5-2 saatte bir emzirmen gerekecek bebek öyle pat diye tutamıyor memeyi baya uğraştırıyor tutturana kadar eşin bunları yapabilirmi? Bebekle ilgili Yapılacak işler olduğu için tecrübeli birinin yanında olması daha iyi olur bence
Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlattın şükür yavrun da sağlıklı. İkinizde orada daha iyi toparlanırsınız.Kızlar gece iki buçuk gibi sezeryana aldılar 3 gibi çıktım spinal sezeryan oldum bebek 2 kilo 70 gram 44 santim doğdu küvezde şu an ama ciğerleri gelişmiş O yüzden nefes desteği almıyor 34 haftalık olduğu için kilosu az olduğu için 3-4 gün gözetim altında duracak damar yoluyla besleyecekler miş sonrasını anne sütü vereceklermiş öyle çıkacak Ben de Tansiyonum sürekli oynadı doktor riske atmak istemedi ay şimdi hesaba beklemeyelim seni tansiyonun düşmeyecek vedem ani bir kararla sezeryanla aldılar benim hala Tansiyonum tam düşmüyor eskisine göre iyi ama sürekli ilaç kullanıyorum 24 saatlik tansiyon için ilaç taktılar serum bebeğimi doğumda gösterdiler öptüm Şuan küvezde Hala gidip göremedim bir kere yürüttüler çok zor yürüdüm bir saate kadar görmeye gideceğim inşallah biraz Ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil Siz de sağ salim kurtulun inşallah biz de 3-4 güne Bebeğim biz de birlikte eve kavuşuruz inşallah Dualarınızı eksik etmeyin �nşallah düzelip çıkalım tansiyondan dolayı bu gece de burada yatacağım ödemden dolayı ayaklarımı varis çorabı giydirdiler aman dikkat edin kendinize kızım da çok tatlı maşallah dolu olmaz Hemen ağladı Doktor gelişime Haftasına göre iyi dedi ama erken doğduğu için küvezde bekle edeceklermiş küçük bir bebek gibi dur bir yer normale göre bir tık küçük şükür ki ciğeri falan da gelişmiş cihaza bağlı kalmadı çok özledim ama görmek istiyorum Bir an önce kalkıp birazdan yürütecek der o zaman gideceğim herkesin bebeği yanında Ben diyorum sağlıklı olsun da tek Birkaç günden bir şey olmaz Bir hafta bile de üç dört gün dedi doktor duruma göre bakacak tez zamanda kavuşur sağlıklı eve döneriz inşallah
Ben ikisini de istemedimRefakatçi bizde bir kişi aliyolar. Siz olsanız annenizi mi eşinizi mi isterdiniz? Ben eşimin kalmasini istiyorum. Annem pimpirikli panik biri biraz. Eşim de diyor ki ben ne anlarım, annen kalsın. Ama ben eşim olsun istiyorum
Ahh inş canım yaa. Evet onlara dikkat edicem bakalım. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimizKuzum üşüme ameliyathaneden odaya gelince 10dk falan sürüyor yüzde 95. Sonra zaten hep sıcak olacakbaş ağrısıda binde bir olur sert şekersiz nescafe iç 6-7yudum ve başını bir saat falan çok oynatmamaya çalış.merak etme herşey çok güzel gidecek
Anlayacak bir şey olmaz olur mu hiç? Bebeği memeye tutturmak bile ayrı mesele alt değiştirme gece sık sık uyanıp emzirme vs. Özellikle bebeği memeye tutturmq noktasında kadınlar daha yatkın. Her saat hemşireyi çağıramayqbilirsinValla bende de eşim ben anlamam annen kalsın diyor. Anlayacak bişey yok kiama annem biraz kırıldı gibi oldu eşim kalsin deyince arada kalmak çok zor.
Bizde de bir kisi canim ama ztn konusunu bile etmedik direkt esik kaliyor sonucta bebek ikimizin ve o bebekle ilk gecemiz. Senin esinde istiyordur ama korkuyodur yapamam edemem diye bebegi ve seni gorunc egitmek istemez yaninizdanRefakatçi bizde bir kişi aliyolar. Siz olsanız annenizi mi eşinizi mi isterdiniz? Ben eşimin kalmasini istiyorum. Annem pimpirikli panik biri biraz. Eşim de diyor ki ben ne anlarım, annen kalsın. Ama ben eşim olsun istiyorum
Cnm hayırlı olsun bebeğin.Herkese merhaba sevgili mayıs anneleri, ben bebeğimi 15 gün önce dünyaya getirerek nisan annesi oldum
kızım 36+1 de doğdu. Darısı bir avazda hepinizin başına inşallah
Cnm valla her erkek aynı olmuyor malesef.Bizde de bir kisi canim ama ztn konusunu bile etmedik direkt esik kaliyor sonucta bebek ikimizin ve o bebekle ilk gecemiz. Senin esinde istiyordur ama korkuyodur yapamam edemem diye bebegi ve seni gorunc egitmek istemez yaninizdan
Benim ilk çocuğumCnm hayırlı olsun bebeğin.
Sağlıkla analı babalı büyüt.
Sen 2016kasım annelerindede varmıydın ? Yoksa ben uyduruyomuyum?
Gozunuz aydin saglikla buyusun kuzu ❤Herkese merhaba sevgili mayıs anneleri, ben bebeğimi 15 gün önce dünyaya getirerek nisan annesi oldum
kızım 36+1 de doğdu. Darısı bir avazda hepinizin başına inşallah
Bızde ayrı ücret ödüyorsun pcr ı cinCovid testi doğum paketine dahil mi canm? Ayri para öduyor musun yani