2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gecmis olsun canim gozun aydin...bir kac gun daha sabret bebegine kavusursun koklarsin mis gibi

I

Canım çok geçmiş olsun nasilsin nasıl gecirdin hastalığı bende herşeyden çok covid olmaktan korkuyorum Allah yardımcın olsun
Bende cok korkuyordum ama ölenkolay gecıyor malesef herkeste farklıdır emınımde 2 gun semptom yoktu, 2 gun ates ters halsizlik agrı, dıger gunler nefes sıkıntısı arada ates vs parol bile almadım ama ben ıstahta yok, bende tat ve koku kaybı yaptı hala yok, bedenen burda beynen yoksunuz ama bunada sukur diyorum, bazen agır bir nezle gibiydi, benım esim negatif cıktı farklı sehır de o beni cok zorladı, belkı dinlesem daha cabuk gecerdi her ıs bana kaldı beyin olarak zorlandıgım ıcın bedenim dinlenmedi, uyku hıc yok, dikkat edin umarım kimse ama kimse olmasın, her ısım kaldı bebek anıden gelmese bari diyorum bu stresle

Bize söylenmedi henüz ama internette okumuştum gittigim hastanenin istediğine dair. Ve baya da korkuyorum o çubuğu burnun taa ilerisine kadar sokuyolarmis
Korkulucak bısey yok sadece öğürtü oluyor kendını cek me cekersen tahrıs oluyor geniz 1 dkkalık iş zaten, p an demi hastaneleri test ister ki testlerin dpgruluk oranları /60 bence tüm hastaneler istemeli, benım hastane hem anneden hem refakatcı dan ıstıyor

Dinlenme ve yeme içmeyi ihmal etmemeye çalış geçmiş olsun

Yok bir kişi kalabiliyo sadece. Ben de eşim kalsin istiyorum, eşim ben anlamam annen kalsın diyo. Annem panik pimpirikli biri, beni strese sokar, o yüzden istemiyorum. Ahh eve sagsalim gelmek hepimizin dileği

Valla eşim daha önce yenidogan kucağına almadı hiç ikimiz de tecrübeli değiliz. ama annemin de beni strese sokan bir yapısı var, daha şimdiden başladı hastanede bebekler karışırsa diye söylenmeye. O yüzden istemiyorum ya

Canim galiba corona testinden bahsediyorsun..ben 4 kere yaptirdim cok basit bir sey hatta evde kendimde yapip gonderdim..korkulacak bir sey degil yani
Teşekkür ederim valla içime su serptiniz
Bakalım bizim de öyle istencek sanırım.

Covid testi doğum paketine dahil mi canm? Ayri para öduyor musun yani

Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlattın şükür yavrun da sağlıklı. İkinizde orada daha iyi toparlanırsınız.

Ben ikisini de istemedim ablam olsun istedim o beceriklidir her konuda. Çok destek oldu. Yine o olacak inş. Annem unutmuş aradan yıllar geçmiş. Eşim desen hiç anlamaz. Şimdi olsa yine belki yapabilir bişeyler ikinci bebek diye. Ama ilk bebek de eşinin olması sıkıntı olabilir. Pimpirik de olsa yine de annemi isterdim sanırım ilk bebekte.

Ahh inş canım yaa. Evet onlara dikkat edicem bakalım. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimiz

Valla bende de eşim ben anlamam annen kalsın diyor. Anlayacak bişey yok ki ama annem biraz kırıldı gibi oldu eşim kalsin deyince arada kalmak çok zor.
Anlayacak bir şey olmaz olur mu hiç? Bebeği memeye tutturmak bile ayrı mesele alt değiştirme gece sık sık uyanıp emzirme vs. Özellikle bebeği memeye tutturmq noktasında kadınlar daha yatkın. Her saat hemşireyi çağıramayqbilirsin

Bizde de bir kisi canim ama ztn konusunu bile etmedik direkt esik kaliyor sonucta bebek ikimizin ve o bebekle ilk gecemiz. Senin esinde istiyordur ama korkuyodur yapamam edemem diye bebegi ve seni gorunc egitmek istemez yaninizdan

Herkese merhaba sevgili mayıs anneleri, ben bebeğimi 15 gün önce dünyaya getirerek nisan annesi oldum

kızım 36+1 de doğdu. Darısı bir avazda hepinizin başına inşallah
Cnm hayırlı olsun bebeğin.
Sağlıkla analı babalı büyüt.
Sen 2016kasım annelerindede varmıydın ? Yoksa ben uyduruyomuyum?

Bizde de bir kisi canim ama ztn konusunu bile etmedik direkt esik kaliyor sonucta bebek ikimizin ve o bebekle ilk gecemiz. Senin esinde istiyordur ama korkuyodur yapamam edemem diye bebegi ve seni gorunc egitmek istemez yaninizdan
Cnm valla her erkek aynı olmuyor malesef.
Benim Allahtan ikiside kalcak oyüzden rahatım biraz.seçme şansım olsaydı tam arada kalırdım ama annem bi tık ağır basardı çünkü kadınlar daha yatkın oluyor bazı şeylere.ilk doğumda wc sonrası kanamaya kadar eşim sildi ama ona rağmen annemi seçerdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…