2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sanirim haklisin 4. Kez ishal oldum sanirim ondan yarin bi tahlil vercem canimda çok sıkkın doktorum cok iyidi hastaneden ayirlip baska bi hastaneye geciyomus gectigi hastaneyi biliyorum ve dogumla ilgili bi suru sikayet var orda dogurmak istemiyorum. Resmen doktor ve hastane arayisina girdik sinirlerim o kdr bozuk ki aglayip duruyorum
Yaa şöyle düşün canım senin için hayırlısı öyleymiş demekki canını sıkma bebişinle kendini üzme

Yaa şöyle düşün canım senin için hayırlısı öyleymiş demekki canını sıkma bebişinle kendini üzme
Oyle canim benim ama tekrar.bi arayış bu haftada o kdr zor ki kaldiki erken dogum riskim var nereye gidicem belli degil cok bunaldim ins su surec kisa surer hayirli bi doktorla ve hastaneyle sureci tamamlarim 😔😔

Kızlar iyi akşamlar. Bugün 36+2 deyim. Aklıma bir şey takıldı. Hastanede doktor plesantanın konumuna ön duvar dedi. O an sormayı unuttum kendisi de bir şey demedi. Bu normal doğuma engel bir durum mu? Aranızda böyle bir şeyle karşılaşan var mı :KK43:
İlk gebeliğimde plesenta ön duvardı. Normal doğum yaptım
Valla memede memelikten çıkmış kahverengi tuhaf bişi olmuş idare edecek artık 😁
Bebek emdikçe rengi açılıyor

Canim crvabin icin cok tesekkurederim benimde erken dogum riskim oldugu icin korktum daha dogrusu nst de sanci cikmisti 100 lere vuran 36. Haftama girdim bugun hic bu kdr ishal olmamistim kotu biseyde yemedim enfeksiyonda degio yani bu bi korku geldi icime cok beklemicek herhalfe bu ishal olayindan ne kdr sonra acaba dOgum gerceklesir korku basti icimi
Canm o konuda bişry söylemem yanlış, olur çünki bende bilmiyorum burdaki herkes zaten 15 ila 45 gün içinde, doğurmuş olcak en geç Allahn izniyle. Tami, dogumlarımız çok yakın pıt pıt doğurcaz, vaktimiz az bunların olması zaten dogumun yakın olduğunu gösteriyor ki vaktimiz de az, kaç belirti var sancı ağrıların artması, sıklaşması, nişan gelmesi gibi belirtileri var birde aşırı derecede hareketleniyorlar

Günaydın kızlar gece uykularım nerdeyse hiç yok. 1 saat uyumamısımdır.barız ağrıyan bir yerim de yok niye böyle oluyor ya
Bende uyuyamiyorum geceleri ya dengem bir bozuldu düzene koyamıyorum tekrar. Gece uyuyamayinca gündüz uyuya kalıyorum sonra birdahaki gece yine uyuyamiyorum.

Ama ben normal dogumum onu yazmamısım çok çektim yani normal olmasına rağmen. O hiç belli olmuyor sen zayıfım diyorsun ama içinden bir kaplan çıkıyor o annelik içgüdüsü ile nelere direniyorsun bende mesela kendimi çok güçlü dayanıklı bilirdim ki yani öyle çıtkırıldım biri de değilim, ama işte dogum bambaşka bir şey herkesin kendine özgü olıyor. Her gebelik aynı anne de aynı gitmiyor dogum da öyle lohusalıkta... İlk bebekteki şeylerin hepsi, onda olmuyor biri mızmız ağlak, olurken biri uykudan, kalkmıyor genelde birbirinin zıddı oluyor kardesler. Sen dua, et Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İnşaAllah 💕 Bir anda anlamadan hayırlıca doğuralım İnşaAllah 🥰 :anneadayı: :emir_bebek: :anne: :KK200:
Aminn canim insallhh🤲

Kizlar gece gece moralim bozuldu instegramda takip ettigim doktor stori paylasmis gebelik sekeriyle ilgili..iste kalpte ve beyinde bebekte hasara ýol acabiliyormus falan filan..uykum kacti resmen insanin aklina her sey gelio Allah korusun😕 arada bir benmki yuksek cikabiliyor boyle duyunca korkmaya basliyorum..gebelik sekeri olup dogum yapan var mi aranizda?

Mrb kızlar erken dogum yaptım ben 36.4 te bem gibi erken dogum yapan varmı bu haftada?
gözünüz aydın olsun. neden erken doğdu acaba. kendiliğinden mi başladı doğumunuz. herangi bir sağlık sorunu oldu mu 🙈

Kizlar gece gece moralim bozuldu instegramda takip ettigim doktor stori paylasmis gebelik sekeriyle ilgili..iste kalpte ve beyinde bebekte hasara ýol acabiliyormus falan filan..uykum kacti resmen insanin aklina her sey gelio Allah korusun😕 arada bir benmki yuksek cikabiliyor boyle duyunca korkmaya basliyorum..gebelik sekeri olup dogum yapan var mi aranizda?
Benim ilk gebeliğimde de vardı. Çok şükür gayet sağlıklı kızım. Arada yüksek çıkması sorun değil. Brnimde çıkıyor arada yüksek. Bunda da var. Daha rahatım açıkçası. Beni de çok korkutmuştu doktorum ilk gebeliğimde. bi kaç doktora sorduğumda çok kişide çıkıyor çok endişelenme demişti bana

evet bende gebelik şekeri vardı. ama çok şükür bebeğimde sıkıntı olmadı. içini ferah tıt olmaz bir şey inş

X