- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.801

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları sürerdim vücudum emerdi. Yoksa işe giderken lierac. Kıyafetlerime bulaşma leke yaşamadım. Ama 24 ten sonra ben yatışa geçmiştim evdeydim o zaman elime gelen neyse boca etmiştim hep.Leke bırakmadı kıyafetlerinde kullanımı zor değilmi uçucu yağ olmadığı için
Su çok önemli evet. Ama birşey soracağım aloeveradan şüpheliyim sanki bazı yerlerde hamilelikte zararlı diye okumuştum. Onu iyice bir araştıracağım çünki evde kendim yetiştiriyorum zararı yoksa taze taze onuda jel olarak kullanabilirimAslında güvenilir aloevera içerikli body balm de kullanılır diye düşünüyorum. bizim için iyi nemlendirme önemli neticede.
tabii günde en az 3 lt su içmeyi de unutmamak lazım.
Akşamları sürerdim vücudum emerdi. Yoksa işe giderken lierac. Kıyafetlerime bulaşma leke yaşamadım. Ama 24 ten sonra ben yatışa geçmiştim evdeydim o zaman elime gelen neyse boca etmiştim hep.
Benim her ürününü kullandığım ve memnun olduğum bi marka var ama yine de bi araştırmak lazım zararlı mı diye, iyi hatırlattın.Su çok önemli evet. Ama birşey soracağım aloeveradan şüpheliyim sanki bazı yerlerde hamilelikte zararlı diye okumuştum. Onu iyice bir araştıracağım çünki evde kendim yetiştiriyorum zararı yoksa taze taze onuda jel olarak kullanabilirim
Kese boyutuna göre söylemiştir canım kaç haftalık olduğunuArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim 32-33 günde bir oluyordu genel olarak. Gebe kaldığım ay ovulasyon testi yaptığım için ne zaman yumurtladığımı biliyorum. Yani en son 6 ağustosta regl oldum 25 ağustosta da yumurtlama gerçekleşti. Doktor hiç regl tarihimi falan sormadı zaten dün ultrasonda keseyi gördü 6 haftalık dedi. Ben adet tarihime göre 6 haftalık oluyorum ama yumurtlama tarihine göre 5 haftalık oluyorum. Nasıl oluyor anlayamadım![]()
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim 32-33 günde bir oluyordu genel olarak. Gebe kaldığım ay ovulasyon testi yaptığım için ne zaman yumurtladığımı biliyorum. Yani en son 6 ağustosta regl oldum 25 ağustosta da yumurtlama gerçekleşti. Doktor hiç regl tarihimi falan sormadı zaten dün ultrasonda keseyi gördü 6 haftalık dedi. Ben adet tarihime göre 6 haftalık oluyorum ama yumurtlama tarihine göre 5 haftalık oluyorum. Nasıl oluyor anlayamadım![]()
Son adet tarihine göre hesaplanır çünkü canımArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim adetim 32-33 günde bir oluyordu genel olarak. Gebe kaldığım ay ovulasyon testi yaptığım için ne zaman yumurtladığımı biliyorum. Yani en son 6 ağustosta regl oldum 25 ağustosta da yumurtlama gerçekleşti. Doktor hiç regl tarihimi falan sormadı zaten dün ultrasonda keseyi gördü 6 haftalık dedi. Ben adet tarihime göre 6 haftalık oluyorum ama yumurtlama tarihine göre 5 haftalık oluyorum. Nasıl oluyor anlayamadım![]()
Kese boyutuna göre söylemiştir canım kaç haftalık olduğunu
Tam olarak yumurtlama tarihimizi bilemedikleri icin belki de son adet tarihini baz aliyorlar hesaplamada ona gore yapiliyor![]()
Evet ben de öyle düşünüyordum ama hiç sormadı bana son adet tarihimi büyük ihtimalle kese boyutuna göre direkt söyledi o zamanSon adet tarihine göre hesaplanır çünkü canımadet olduğumuz zaman yumurtalarımız da olgunlaşmaya başladığı için, hayata geçtiği tarihi o tarih alıyorlar.
Yok çatlağım olmadı hiçve çatlak yaşamadın değil mi
Beklenen dogum tarihimiz aynı ben de bugün 7/2 yim. Şimdiye kadar ne bulantı ne kusma olmadı. Hanemize bir artı olarak kabul edebilrsiniz :)Bulantıları geçen ya da azalan var mı? Benim bulantilarim azaldı bir şey olmamıştır Di mi
Azalınca insanın aklına kötü şeyler geliyorBeklenen dogum tarihimiz aynı ben de bugün 7/2 yim. Şimdiye kadar ne bulantı ne kusma olmadı. Hanemize bir artı olarak kabul edebilrsiniz :)
BEN salı günü ve dün gördüm bebeğimi bir sorun yoktu.Azalınca insanın aklına kötü şeyler geliyor
Merhaba, ben de sizi tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba öncelikler herkesi tebrik ederim. Beni de ekler misiniz ben 31 yaş, 8 ağustos sat, 14 mayıs muhtemel doğum tarihi, 52,5 kiloyum. Bugün doktor kontrolüne gittim. Yolk kese oluşmuş 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim.