- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.821
Kesinlikle, Hesap kitap işlerini doktorlara bırakmak en iyisi .Iyi akşamlar. Burada hepimiz sağlıklı gebelik ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımiza almak istiyoruz. Aklımıza takılan seyleri burada sormamız çok normal. Yalniz biraz abartmıyor musunuz. Bizler sağlıkçı değilsek test sonuçlarını internetten baktığımız değerlere göre yorumlayamayız. Ben youtubedan bir doktoru takip ediyorum çok güzel açıklamaları var o da aynısını diyor anne adayları gereksiz yere kafasını meşgul etmesin sadece doktoru dinlesin diyor..
Mesela ben bu forumlarda dolaşmasam dış gebelik kalp atışı duyamama vs durumlarını pek bilmeyeecktim ve stres yapmayacaktım. Izledigim doktor da ygünümüzdeki anne adaylarının zihinlerini fazlasıyla meşgul ettiğini söylüyor. Kesinlikle katılıyorum. Insanoğlu yüzlerce yıldır çoğalıyor hayatın dogal akışı içinde olan bir durum..
Hamileligimizde embriyo sağlıklı ise süreç sağlıklı bir şekilde devam edecektir değilse de vücut erken zamanda onu atmak isteyecektir. Hayırlısını dileyip zihnimizi başka şeylerle meşgul etmek iyi gelicektir diye düşünüyorum..