• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Duyacaksın inşallah canım. 🥰 Bende bulantılarım çoğaldığı için az önce doktora gittim prilam yazdı yine kalbini dinledik gümbür gümbür geliyor kuzum inşallah. Çok garip duygular bunlar ya. Rabbim hepimize hayırla sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah 🤲
Ayyy çok güzel çok sevindim :KK200: maşallah :nazar:
ilaç inşallah iyi gelir.
bende çok şükür hiç bulantı vs yok, sadece kabızlık var, probiyotik kullanmaya başladım ama bi faydası olmadı şimdilik.

merhaba bendede aynı udurm var maalesef kese çok küçük gözüktü yeniden gittiniz mi ?
Yani kucukmu normal mi anlamadım ki pek bilgi vermedi zarn C tesı gideceğim. Sadece wajınal gozuktu ki 5.haftada wajınal diye okumustum ama gene ıcın rahat degıl Baska Dr la ıstısare etmem gerek. Sizde durum ne tam olarak

Yani kucukmu normal mi anlamadım ki pek bilgi vermedi zarn C tesı gideceğim. Sadece wajınal gozuktu ki 5.haftada wajınal diye okumustum ama gene ıcın rahat degıl Baska Dr la ıstısare etmem gerek. Sizde durum ne tam olarak
benimde pozitif sonucum ama 5.haftada bende vajinal muayene oldum kese küçük dendi 10 gün sonra yeniden gel dedi

Çatlamamak için bir şeyler kullanmaya başlayan var mı acaba?
Henüz erken bana 12-13. Haftada başlarım. Bir öncekinde iki kutu lierac ve iki şişe loccitane in fabulous oil, yarım şişe de frei oil kullanmıştım. Bir de günde 3-3,5 litre su içerdim. İç karnım geniş olup da göbek minik olduğundan mı yoksa kullandıklarımdan mı bilmiyorum hiç çatlamadım.

Çatlamamak için bir şeyler kullanmaya başlayan var mı acaba?
Daha çok çok erken. Bir de genetik faktörler var. Ben o pahalı kremlerden kullandım artı üstüne badem yağı kayısı yağı falan bişeyler karıştırmıştım. Bir anda çatladı karnım. Annende varsa büyük ihtimal sende de oluyor yani ne yazık ki

Henüz erken bana 12-13. Haftada başlarım. Bir öncekinde iki kutu lierac ve iki şişe loccitane in fabulous oil, yarım şişe de frei oil kullanmıştım. Bir de günde 3-3,5 litre su içerdim. İç karnım geniş olup da göbek minik olduğundan mı yoksa kullandıklarımdan mı bilmiyorum hiç çatlamadım.
Göbek için ben de erken olduğunu düşünüyorum ama göğüslerim sanki yarım beden büyüdü, normalde küçüktürler, o yüzden çatlayacak diye korkuyorum açıkçası.

bebe yağı mı, zeytinyağı mı, badem yağı mı?

Lierac diye bi jel varmış, iki arkadaşım tavsiye etti ama o kadar pahalı bir şey almaya gerek var mı bilemedim :KK64:
Bebe yağı
Aynı kreme bende baktım o yüzden düşünüyorum gerek var mı acaba maksat çok iyi nemlendirme sağlamak sonuçta o yüzden ne alternatifler olabilir die düşüorum.
Bu arada altardan karışım yağ yapıp kullananlarda varmış duydun mu?

Bence KirazHanim KirazHanim başlamışken heryerden başla bence. Daha erken gibi diyoruz ama göğüsler özellikle büyüdü birde genişlediğini hissediyorum.bence vücudumda kilo alımım başladı sizlerde de yok mu?

Bence KirazHanim KirazHanim başlamışken heryerden başla bence. Daha erken gibi diyoruz ama göğüsler özellikle büyüdü birde genişlediğini hissediyorum.bence vücudumda kilo alımım başladı sizlerde de yok mu?
Tartıda pek bi oynama yok açıkçası, 500 gr kadar artıda görünüyorum ama tuvalet problemim olduğu için olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bebe yağı
Aynı kreme bende baktım o yüzden düşünüyorum gerek var mı acaba maksat çok iyi nemlendirme sağlamak sonuçta o yüzden ne alternatifler olabilir die düşüorum.
Bu arada altardan karışım yağ yapıp kullananlarda varmış duydun mu?
yağın emilimi zor olur diye düşünüyorum açıkçası, öyle mi?

benimde pozitif sonucum ama 5.haftada bende vajinal muayene oldum kese küçük dendi 10 gün sonra yeniden gel dedi
Walla bılmıyorum belki bnmde kucuk ama bısey demedi bı aksılık olmassa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı. Zatn o bı sıkıntı olmassa kısmı kafamı karstrdıgı ıcın tekrar bu kez ozele gidip bılgı alcagım C tesi.hem belki cihazlar daha ıyıdır bılemıyorum. Haberleeselım korktugumuzdan ekin kılsın Rabbım sıkıntısız yolunda olsun hersey ınsaallah 🌺🌺

Sanırım aktardan alınacak yağları iyice ovmak gerekiyor yedirmek için.
Şimdilik kullandığım bebe yağında öyle birşey yok duştan hemen sonra ıslakken tüm vücuduma sürüyorum
Bir dönem hindistan cevizi yağı da kullanmıştım o da güzel nemlendiriyordu.
Aslında güvenilir aloevera içerikli body balm de kullanılır diye düşünüyorum. bizim için iyi nemlendirme önemli neticede.
tabii günde en az 3 lt su içmeyi de unutmamak lazım.

Back
X