- 12 Ağustos 2020
- 67
- 24
- 18
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.761
Evet ballıgın her türlüsünü ben de çok severim faydalı da ama hamilelikte bazı balıklar riskliymiş.Ayrıca konserve olan her şey zararlıymısCok tesekkur ederimm, aa hic bilmiyordum ben
Riske atmak istemediğim için gebelik düşündüğümden beri yemiyorum ben.Boyle bir bilgi var ton baliginda daha az civa vardir diyor haftada 2 kez tuketebilirsiniz. Buyuk baliklarda civa yuksek oldugu icin tuketmeyin diyor ama bilemedim
Evet ballıgın her türlüsünü ben de çok severim faydalı da ama hamilelikte bazı balıklar riskliymiş.Ayrıca konserve olan her şey zararlıymıs
Bende de hiç bulantı yok şuana kadar olmadı inşallah olmazKizlar 5. Haftada olup mide bulantisi yasayan var mi bende resmen hic belirti yokcok nadir kasiklarima agri giriyor o kadar her isimi yapiyorum, bi kere bulantim oldu onda da migrenim tuttmus bugun oglen dardanel ton aksam da annemde balik yedim dusunun insallah boyle devam eder
Bende de hiç bulantı yok şuana kadar olmadı inşallah olmaz
Aynen bende de öyle anlık sancı girip çıkıyor hemen çamaşırıma bakıyorumEvet ya insallah boyle devam ederarada adet sancisi gibi oluyor onda da gidip hemen ic camasirima bakiyorum bir sey mi olmus leke mi var diye neyse yolu yariladik sayilir 6 hafta daha riskli donemimiz kaldi sonra hepimiz rahat bir nefes alicaz
Kizlar 5. Haftada olup mide bulantisi yasayan var mi bende resmen hic belirti yokcok nadir kasiklarima agri giriyor o kadar her isimi yapiyorum, bi kere bulantim oldu onda da migrenim tuttmus bugun oglen dardanel ton aksam da annemde balik yedim dusunun insallah boyle devam eder
Gebelikte teneke ton balık önermiyorlar, çok zorda kalınırsa poşet ton balığı yiyebilirsiniz dedi bana beslenme uzmanım.Boyle bir bilgi var ton baliginda daha az civa vardir diyor haftada 2 kez tuketebilirsiniz. Buyuk baliklarda civa yuksek oldugu icin tuketmeyin diyor ama bilemedim
Gebelikte teneke ton balık önermiyorlar, çok zorda kalınırsa poşet ton balığı yiyebilirsiniz dedi bana beslenme uzmanım.
Dip balığı da önermiyor, sadece yüzey balıkları yenecek ızgara şeklinde ve haftada 2-3 kez.
Bende öyleyim sanki şişkinlik var midemde. Kusacak gibiyim ama kusamıyorum. Yemek saati canım istemiyor ama oturunca sofraya yiyorum gayet güzel. Sonra yine başlıyorKızlar ya hem bulantısı olup hem rahatça yemek yiyebilen varmı benim gibi :) hiç kusmadım henüz ne sabah aç karnına ne gün içerisinde.bulantım var yemek yiyorum geçiyor 15-20dk sonra tekrar midem kazınıp bulanıyo....öyle bir kısır döngüye girdim sinirim bozuluyogerçi ilk gebelikte 6 ay yemeden kusup 6kilo verdim o daha içleracısıydı ama buda pek keyifli sayılmaz 7.hafta bitiyor sanırım 4-5hafta daha sancılı süreç...kahve akıntımda az olsada devam ediyor...
Haklısın da işte tedaviyle olduğu için aslında kaygılarımız. Burada bir çOk kişi Yıllardır uğraşıyor kimi bir kaç kere dış gebelik boş gebelik vs yaşamış. Bende ilk hamileliğimde hiç şüphelenmemiştim kese boş mu olur acaba diye çünkü böyle şeyleri yaşamamıştımIyi akşamlar. Burada hepimiz sağlıklı gebelik ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımiza almak istiyoruz. Aklımıza takılan seyleri burada sormamız çok normal. Yalniz biraz abartmıyor musunuz. Bizler sağlıkçı değilsek test sonuçlarını internetten baktığımız değerlere göre yorumlayamayız. Ben youtubedan bir doktoru takip ediyorum çok güzel açıklamaları var o da aynısını diyor anne adayları gereksiz yere kafasını meşgul etmesin sadece doktoru dinlesin diyor..
Mesela ben bu forumlarda dolaşmasam dış gebelik kalp atışı duyamama vs durumlarını pek bilmeyeecktim ve stres yapmayacaktım. Izledigim doktor da ygünümüzdeki anne adaylarının zihinlerini fazlasıyla meşgul ettiğini söylüyor. Kesinlikle katılıyorum. Insanoğlu yüzlerce yıldır çoğalıyor hayatın dogal akışı içinde olan bir durum..
Hamileligimizde embriyo sağlıklı ise süreç sağlıklı bir şekilde devam edecektir değilse de vücut erken zamanda onu atmak isteyecektir. Hayırlısını dileyip zihnimizi başka şeylerle meşgul etmek iyi gelicektir diye düşünüyorum..
merhaba bendede aynı udurm var maalesef kese çok küçük gözüktü yeniden gittiniz mi ?Walla 25 inde transfer oldum tup haftalık hesaplamaya gore 5+2 iken baktı
Günaydınlar herkese
Bugün randevum var, minnoşumun kalp atışlarını duymaya gideceğiminşallah duyabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?