2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayır canım yok çok şükür benim ilk gebeliğim iki ayrı dr gittim ikisi de aynı ilacı verdi kafam karıştı

Hayırlı olsun canım benim gittiğim iki doktor da bana folbiol verdi yarım şeklinde ağırsa neden veriyor doktorlar onu anlamadım?
başka değerlerin ile mi alakalı acaba, bilemedim canım. ben çocuk düşünmeye başladığımda eczaneden istedim onu vermişlerdi. Kadın doğumcuya da daha görünmedim. Tümü ağırsa yarım içilebilir sanırım

Ee yarın gıdın tekrar uzak mı neden haftayı bekliyorsunuz?
uzak değil aslinda ama kadın doğum doktoruna haftaya gideceğim için öyle yapayım diye düşündüm. ilk hamilelikte sürekli doktora gidiyodum bu sefer ilk gidiste hem keseyi gormeyi hem de kalp atışı duymayı istiyorum. bu pandemi de sürekli dr a gitmekten de korkuyorum açıkçası

Kizlar 5. Haftada olup mide bulantisi yasayan var mi bende resmen hic belirti yok cok nadir kasiklarima agri giriyor o kadar her isimi yapiyorum, bi kere bulantim oldu onda da migrenim tuttmus bugun oglen dardanel ton aksam da annemde balik yedim dusunun insallah boyle devam eder

Test yaptım negatif ama regl de gelmedi bat 15 eylüldü. Sizce durum nedir?

Yarin bir daha deneyin bakalim olsaydi cikardi ama belki gec dollenme filandir. Erken gebelik varsa onda kesin cikiyor, ben onla cook once ogrendim 3 haftalik bile olmadan. Insallah vardir

Benim de 5. hafta rahat geçmişti. 6+1 de başladı çok fena şu an bulantılarım.

Bebeğiniz hayırlı olsun yalnız hamilelikte ton balığı önerilmiyor bilginiz olsun

İyi akşamlar kızlar, bizde bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk çok mutlu oldum.mide bulantısına iki tane hap verdi, biri prilam gündüz de çok bulanırsa zofrendi sanırım ismi onu verdi, hemen bir tane denedim çok iyi geldi. Bulantımı bastırdı. Sata göre 6+3 gün görünüyor haftam ama dr 7+1 sin dedi.

Cok tesekkur ederimm, aa hic bilmiyordum ben

Boyle bir bilgi var ton baliginda daha az civa vardir diyor haftada 2 kez tuketebilirsiniz. Buyuk baliklarda civa yuksek oldugu icin tuketmeyin diyor ama bilemedim

Eklentiler

• SmartSelect_20200916-212016_Chrome.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…