2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bende bısey sormak istiyorum hastane cıkısında ameliyathane vermek uzere ıc zıbın dıs patikli tulumu sapladı eldiveni, ve penye battaniye yerine muslın bez versek ıncemı olur, Izmir mayıs sonunda cok sıcak oluyor, ztn hasta odasında sıcak olucak odaya gelinceye kadar muslın yeterlimı sızce
Bende izmirdeyim penye battaniye veririm diye düşünüyorum

Kızlar iştahı azalan kesilen var mı benim gibi.
Yani yiyorum tabi ama öyle hani hamilelerin son ayları aşırı iştah olur ya,o gitti karnımı doyurcak kadar yiyorm.iyi mi kötü mü bilemedim bebek ya az beslenirse falan🥴ay hesaplar kitaplar yapa yapa bi hal olduk sağ salim kavuşalım artık geç zaman geeeç😫
Karın büyüdükçe mide sıkışıyor. Yesem bile çok rahatsız oluyorum ben. Bence bu yüzden iştahımız azalıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu benim

Doktor insanı öyle korkutuyor ki cnm sakin kalmak ne mümkün kadın bana ödemin artarsa beyninde de ödem olur dedi ya sakinlestirecek yere insani tedirgin ediyor strese sokuyor iyice

Yok artık hiç duymadım öyle bişey 😬 binde bir olan bi şeyden filan bahsediyor herhalde. Ya acaba seni rahat filan mı sandı, şunu az korkutayım da fazlaca dikkat etsin mi dedi ki 😬 insana hamileliğin son haftaları yaşatılacak stres mi bu ya. Bence başka bir doktora daha muhakak git başka bi görüş daha al en azından kafam rahatlar. Ben kızımdayken iki doktora gidiyorum biri devlet biri özel iki farklı görüş iyi oluyordu

Kızlar bende bısey sormak istiyorum hastane cıkısında ameliyathane vermek uzere ıc zıbın dıs patikli tulumu sapladı eldiveni, ve penye battaniye yerine muslın bez versek ıncemı olur, Izmir mayıs sonunda cok sıcak oluyor, ztn hasta odasında sıcak olucak odaya gelinceye kadar muslın yeterlimı sızce
Penye battaniye ver canım sen sıcacık anne karnından sıcacak bebek 🥰 kızım ağustosta doğdu ben de penye battaniye verdim. Sonra odaya gelince duruma göre değiştirirsin

Eklentiler

• 21C805AC-ABE5-4434-8777-585E76EC5487.jpeg
    21C805AC-ABE5-4434-8777-585E76EC5487.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar merhaba. 32. Haftada bebeğinin kilosunu bilen var mı? Benim 32. Hafta kilosu 1650 Gr😢 duyunca demoralize oldum çünkü 2 hafta önce yani 30. Haftada 1600 gramdi. 2 haftada sadece 50 gram almış :KK43: doktora da sordum( kendi doktorum değildi gittiğim, daha önce ayrıntılı için gittiğim doktordu) yani evet biraz az, minyon da olabilir dedi. Protein ağırlıklı beslen vs dedi. 15 gün sonra kendi doktorumda randevum olduğunu soyledim. O da beslenmene dikkat et bakalım ara kapanacak mı bak dedi. Normalde de çok iştahlı değildim ama dikkat etmeye çalışıyodum. Niye böyle oldu bilmiyorum.

Benimde midem çok ağrıyor, yanıyor nane limon kaynatıyorum, tablet çiğniyorum öyle geçiştiriyorum.

D Dlrkes aaa ne ilginç bir diyet listesi, kalorisi çok düşük gibi geldi bana. Bi de cici bebe ne alaka, akşam niye kahvaltı gibi tost? 😯 sen ne için diyet yapıyordun?

Kizlar merhaba. 32. Haftada bebeğinin kilosunu bilen var mı? Benim 32. Hafta kilosu 1650 Gr😢 duyunca demoralize oldum çünkü 2 hafta önce yani 30. Haftada 1600 gramdi. 2 haftada sadece 50 gram almış :KK43: doktora da sordum( kendi doktorum değildi gittiğim, daha önce ayrıntılı için gittiğim doktordu) yani evet biraz az, minyon da olabilir dedi. Protein ağırlıklı beslen vs dedi. 15 gün sonra kendi doktorumda randevum olduğunu soyledim. O da beslenmene dikkat et bakalım ara kapanacak mı bak dedi. Normalde de çok iştahlı değildim ama dikkat etmeye çalışıyodum. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Bebeğe olan kan akışına bakıyorlar mı? Benim eski doktorum hep bakardı azalma var mı diye? Doopler gibi oluyor mavi kırmızı görünüyor ultrasonda. Stres yapma tabi ama biraz az almış sen yediklerine dikkat et bakalım. Tansiyon sıkıntın yoktu dimi?

Kızlar benide gruba eklermisiniz🥺
İnşallah bende Mayıs annesi olacam. Bu 3. Çocuğum. Bende gebelik şekeri çıktı. En ufak birşeyde sürekli araştırıyorum. İstediğim cevapları bulamıyorum. Burda banada yardım edin ne ooooollllllluuuuurrrrr.

Sorumu sorayım. Yemekten 1 saat sonraki şeker yüksek çıktıktan ne kadar sürede tekrar düşer. Bebeğe çok mu zarar verir🙁

Doktorum dedi. 2 haftada 4/5 ölçüm yüksek çıkarsa sorun değil. Ama hep yüksek çıkarsa risk büyük dedi. Bu gün öğlen bir lahmacundan daha az yedim Yüksek çıktı. Canım çok istemişti. Şimdide içim hiç rahat değil. Ne olur beni rahatlatacak deneyimlerinizi paylaşın☹️

Doktorum dedi. 2 haftada 4/5 ölçüm yüksek çıkarsa sorun değil. Ama hep yüksek çıkarsa risk büyük dedi. Bu gün öğlen bir lahmacundan daha az yedim Yüksek çıktı. Canım çok istemişti. Şimdide içim hiç rahat değil. Ne olur beni rahatlatacak deneyimlerinizi paylaşın☹️
Öncelikle diyetine dikkat etmelisin. Bir de hareket düşürüyor diyorlar. Bol yürüyüş yani. Protein ağırlıklı besleniyorum bek bir de. Her öğünde yoğurt var ara öğün süt bir de öeyveyi günde bi kere yiyorum

Bebeğe olan kan akışına bakıyorlar mı? Benim eski doktorum hep bakardı azalma var mı diye? Doopler gibi oluyor mavi kırmızı görünüyor ultrasonda. Stres yapma tabi ama biraz az almış sen yediklerine dikkat et bakalım. Tansiyon sıkıntın yoktu dimi?
Evet baktı ona, kan akışında sıkıntı yok dedi. Tansiyon da normal. Yalnız bı tur boynuna kordon dolanmis :KK43: doktor 1 Tur önemli değil ama takip etmek lazım dedi. Bebeğin hareketlerini de takip et dedi. Güle oynaya gittik moralimiz bozulup donduk. Acaba kendi gittiğim doktoru arayıp bu bilgileri iletsem mi? Sadece 2 keredir gidiyorum kendisine, ultrasonda bakması 2 dk bile sürmüyor. Bebeği de 4 boyutlu göremedik 2 aydır diye başka doktora gitmiştim ultrasona ve bunları öğrendik.

X