- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.921
Bu bebegin hızlı kilo alabilmesi için yazdı diyetisyenim erken dogum olacak ilaçlarla duruyor amacımız 35 haftada 2500 gr ma ulaşması şu an 31 hafta 1750
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bebegin hızlı kilo alabilmesi için yazdı diyetisyenim erken dogum olacak ilaçlarla duruyor amacımız 35 haftada 2500 gr ma ulaşması şu an 31 hafta 1750
Cevabın için teşekkürler. Bende dikkat ediyorum. İki gün önce kontrolüm vardı. Doktorum çok iyi gidiyorsun dedi. 2 ayrı diyabet doktoru aynı şeyleri söylediler. Ben zaten hep hareket ediyorum. Çünkü 2 tane daha çocuğum var. Onlarla uğraş yemek temizlik derken boş zamanım olmuyor. Sende hiç yüksek çıkıyor mu? Doktorun ne diyor. Belki Türkiye deki doktorlar daha iyi bilirler. Bu konuları.Öncelikle diyetine dikkat etmelisin. Bir de hareket düşürüyor diyorlar. Bol yürüyüş yani. Protein ağırlıklı besleniyorum bek bir de. Her öğünde yoğurt var ara öğün süt bir de öeyveyi günde bi kere yiyorum
Seninle gunlerimiz ayni 29+5 de 1355 gr gelmisti benim daha gitmedim kontrole 27 martta gidicem. Balli sut, muz, kasar, ceviz tuketmeye calisin, citi piti kibar bebislerimiz olacak takmayinKizlar merhaba. 32. Haftada bebeğinin kilosunu bilen var mı? Benim 32. Hafta kilosu 1650 Gr duyunca demoralize oldum çünkü 2 hafta önce yani 30. Haftada 1600 gramdi. 2 haftada sadece 50 gram almış doktora da sordum( kendi doktorum değildi gittiğim, daha önce ayrıntılı için gittiğim doktordu) yani evet biraz az, minyon da olabilir dedi. Protein ağırlıklı beslen vs dedi. 15 gün sonra kendi doktorumda randevum olduğunu soyledim. O da beslenmene dikkat et bakalım ara kapanacak mı bak dedi. Normalde de çok iştahlı değildim ama dikkat etmeye çalışıyodum. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Evet bende de ara ara yüksek çıkıyor. Bugün sabah tokluk 156 yı gördüm ilk defa. Ekstra bişey de yemedim öğle tok normal çıktı . Bende çözemedim artıkCevabın için teşekkürler. Bende dikkat ediyorum. İki gün önce kontrolüm vardı. Doktorum çok iyi gidiyorsun dedi. 2 ayrı diyabet doktoru aynı şeyleri söylediler. Ben zaten hep hareket ediyorum. Çünkü 2 tane daha çocuğum var. Onlarla uğraş yemek temizlik derken boş zamanım olmuyor. Sende hiç yüksek çıkıyor mu? Doktorun ne diyor. Belki Türkiye deki doktorlar daha iyi bilirler. Bu konuları.
Sen günde kaç kere ölçüyorsun. Benim doktorum günde bir kere ölçtürüyor. Yüksek çıkınca dayanamayıp ben diğer öğünlerde de ölçüyorumDoktorum dedi. 2 haftada 4/5 ölçüm yüksek çıkarsa sorun değil. Ama hep yüksek çıkarsa risk büyük dedi. Bu gün öğlen bir lahmacundan daha az yedim Yüksek çıktı. Canım çok istemişti. Şimdide içim hiç rahat değil. Ne olur beni rahatlatacak deneyimlerinizi paylaşın
İnşallah herhangi bir sağlık sorunları olmasın da varsin biraz minik olsun ama işte insan demoralize oluyor. 2 haftada sadece 50 Gr almış. Bir de bir tur kordon dolanmis boynuna inşallah sorunsuz geçsin su süreç. Yoruldum..Seninle gunlerimiz ayni 29+5 de 1355 gr gelmisti benim daha gitmedim kontrole 27 martta gidicem. Balli sut, muz, kasar, ceviz tuketmeye calisin, citi piti kibar bebislerimiz olacak takmayin
Çok bilgim yok ama arkadaşım da vardı diyet yapıyordu eğer kaçamak yapacak olursa muhakak yürüyüşle telafi ediyorduDoktorum dedi. 2 haftada 4/5 ölçüm yüksek çıkarsa sorun değil. Ama hep yüksek çıkarsa risk büyük dedi. Bu gün öğlen bir lahmacundan daha az yedim Yüksek çıktı. Canım çok istemişti. Şimdide içim hiç rahat değil. Ne olur beni rahatlatacak deneyimlerinizi paylaşın
Bence de doktoruna da bi danışEvet baktı ona, kan akışında sıkıntı yok dedi. Tansiyon da normal. Yalnız bı tur boynuna kordon dolanmis doktor 1 Tur önemli değil ama takip etmek lazım dedi. Bebeğin hareketlerini de takip et dedi. Güle oynaya gittik moralimiz bozulup donduk. Acaba kendi gittiğim doktoru arayıp bu bilgileri iletsem mi? Sadece 2 keredir gidiyorum kendisine, ultrasonda bakması 2 dk bile sürmüyor. Bebeği de 4 boyutlu göremedik 2 aydır diye başka doktora gitmiştim ultrasona ve bunları öğrendik.
Bana çok hafif bir liste gibi geldi bebek bunla nasıl kilo alacak yaz bize de merak ettim.Bu bebegin hızlı kilo alabilmesi için yazdı diyetisyenim erken dogum olacak ilaçlarla duruyor amacımız 35 haftada 2500 gr ma ulaşması şu an 31 hafta 1750
Ben ilk gebelikte böle değildim oyüzden bi endişelendim.nyse mantıklı söyledikleriniz bebeğin duruşu falanda değiştirir illakiKarın büyüdükçe mide sıkışıyor. Yesem bile çok rahatsız oluyorum ben. Bence bu yüzden iştahımız azalıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu benim
Bende yiyorum yani daha yağlı falan ya diyet listelerinde yok.İekeri olanlsr kaşar yememeli mi ben yiyorum
Ay nebileyim herşeye takar oldumda acaba bi sorunmu var dedim kendi kendime,ilk hamilelikte doğuma gideceğim geceye kadar bir büyük boy pizzayı yanındaki aparatiflerle tek başıma yiyerek gittiğimden alala noluyoz dedim.İştahım gitmedi ama çok pis boğaz moddaydım ne görsem canım çekiyordu o gitti çok şükür sen faydalı besinler tüket yeter çok yememe gerek yokki
Valla canım şimdi gayet iyi. Doktor risk yok diyor. tabiki bazen yemek değiştirirsen,Yüksek çıkması normal. Önemli olan hep yüksek çıkmaması dedi. Ama işte yinede içim rahat olmuyor bir türlüÇok bilgim yok ama arkadaşım da vardı diyet yapıyordu eğer kaçamak yapacak olursa muhakak yürüyüşle telafi ediyordu
Benim doktor 4 defa ölç diyor. Sabah aç karın ile 1 saat kahvaltıdan sonra. Öğlen yemeğinden 1 saat sonra. Akşam yemeği için yine 1 saat sonra. Mesala bu gün öğlen yüksek çıktı. Sadece öğlen 5/6 defa ölçtüm. bazen makinadan sorun çıkabilir dedi doktorum. Onun için dedi yüksek çıkarsa tekrar ölç. Resmen artık parmaklarım ağrıyorSen günde kaç kere ölçüyorsun. Benim doktorum günde bir kere ölçtürüyor. Yüksek çıkınca dayanamayıp ben diğer öğünlerde de ölçüyorum
bir öğün yediğim yemek gayet iyi çıkıyor. Bir hafta sonra o yemeği tekrar yediğimde yine yüksek çıkıyor. artık benim kanda mi anormallik var yoksa makinede mi anlamadım.Evet bende de ara ara yüksek çıkıyor. Bugün sabah tokluk 156 yı gördüm ilk defa. Ekstra bişey de yemedim öğle tok normal çıktı . Bende çözemedim artık
İlk gebeliğimde benim doktorumda öyle ölçtürüyordu. Şimdiki doktorum günde bir kere ölç diyor. Birgün sabah aç ertesi gün sabah tok, sonra öğle tok ,akşam tok... atlaya atlaya ölç diyor.Benim doktor 4 defa ölç diyor. Sabah aç karın ile 1 saat kahvaltıdan sonra. Öğlen yemeğinden 1 saat sonra. Akşam yemeği için yine 1 saat sonra. Mesala bu gün öğlen yüksek çıktı. Sadece öğlen 5/6 defa ölçtüm. bazen makinadan sorun çıkabilir dedi doktorum. Onun için dedi yüksek çıkarsa tekrar ölç. Resmen artık parmaklarım ağrıyor
Zaten bebek çok kilolu değil diye yiyorum ne yalan söyleyeyim diğer bebeğimde şeker olmasına rağmen normal doğmuştu.Bende yiyorum yani daha yağlı falan ya diyet listelerinde yok.
Benim diğer hamileliklerimde şeker yoktu. Bu hamileliğimde çıktı. Onun için Doktorum diyor işi garantiye alalım.İlk gebeliğimde benim doktorumda öyle ölçtürüyordu. Şimdiki doktorum günde bir kere ölç diyor. Birgün sabah aç ertesi gün sabah tok, sonra öğle tok ,akşam tok... atlaya atlaya ölç diyor.
Maşallah yaa, demekki bebek iyi kilo alsın diye çok yemenin de bi manası yokŞu ana kadar çok daha hafif yiyordum toplam 3,5 kg aldım bebekte haftasından önde gidiyor zaten sadece diyetisyenin listesine uyarak bu günlere geldik çok iyi sonuç aldık ben az kilo aldım bebek iyi kilo aldı bizim amacımız 35 haftada doguma gireceğim için bebeğe daha hozlı kilo aldırmak umarım 35 de 2500 gr buluruz