- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.881
Gunluk En az 3 litre iciyorum cnm2,5 -3 litre su mutlaka su ödemi azaltır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunluk En az 3 litre iciyorum cnm2,5 -3 litre su mutlaka su ödemi azaltır
Sağlıkla doğursak bi hesap yapa yapa bi hal olduk artık günlük ne nde protein aldım ne nde şu içtim bebek ne nde kilo aldı yada almalı yakında takacağım kafaya huniyi bide malum iki ablamız var daha yeni 20 aylıklar Allah hepimizinde yardımcısı olsun inşSenin iyiymiş benim ki 900 gr dedi ayın birinde nasıl olacaksa 34 hafyada tüm ilaçları bırakacakmışım sonra dogum serbest olacakmış iki gün önce 1650 idi birine 2500 olacakmış bakalım inşallah
AminSağlıkla doğursak bi hesap yapa yapa bi hal olduk artık günlük ne nde protein aldım ne nde şu içtim bebek ne nde kilo aldı yada almalı yakında takacağım kafaya huniyi bide malum iki ablamız var daha yeni 20 aylıklar Allah hepimizinde yardımcısı olsun inş
Canım şeker problemin yoksa kaşar peyniri ve havuçsuyu tüketmeni tavsiye ediyorum bebeğin kilo alması için.Atin 1 inde randevum var bebek en az 500 gr almali dedi alt sinirda dedi
Aman doktorun amma abartmış yavv rahat ol sen. Bebek ihtiyacı olanı senden illaki alır. Sen hiç bişey yeme içme bebek senin depolara saldırır yine de ihtiyacı olanı alır.Atin 1 inde randevum var bebek en az 500 gr almali dedi alt sinirda dedi
Yav sen tecrübeli annesin, sakin ol daha bi de bunun doğumdan sonrası var. Bu doktorlar da bi tuhaf. Benim kız doğumdan sonra 300 gram verdi diye doktor bana fırça kaymış tı hastaneye yatırırım bu bebeği diye tehdid etmişti Ayyy ne üzülmüştüm. Meğer normalmiş bebekler ödemini atarmış ilk günlerSağlıkla doğursak bi hesap yapa yapa bi hal olduk artık günlük ne nde protein aldım ne nde şu içtim bebek ne nde kilo aldı yada almalı yakında takacağım kafaya huniyi bide malum iki ablamız var daha yeni 20 aylıklar Allah hepimizinde yardımcısı olsun inş
İştahım gitmedi ama çok pis boğaz moddaydım ne görsem canım çekiyordu o gitti çok şükür sen faydalı besinler tüket yeter çok yememe gerek yokkiKızlar iştahı azalan kesilen var mı benim gibi.
Yani yiyorum tabi ama öyle hani hamilelerin son ayları aşırı iştah olur ya,o gitti karnımı doyurcak kadar yiyorm.iyi mi kötü mü bilemedim bebek ya az beslenirse falanay hesaplar kitaplar yapa yapa bi hal olduk sağ salim kavuşalım artık geç zaman geeeç
Bana gore kilosu gayet normal geldi uzulmeyin benimde 29+5 1355 gr demisti doktor normal kg sinirlari icinde bir sorun yok gayet saglikli dedi moralinizi bozmayin tansiyon probleminiz yoksa limonlu soda icin odeminize iyi gelirKızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu
Canm bende öyle iştah kapanmadı bende de var maalesef çok yiyemiyorum bi kaç aydır diyet felan da yapmıyorum sekerim de yok yani. Midem çok yanıyor acaba ondan da mı azaldı yeme isteğim zaten çok yemiyordum ama bilemiyorum ama gerçi oğlumda da böyleydi bakalım 5hafta olcak gitmeyeli salı günü gitcem ne diyecek merak ediyorum gelişimde bi sıkıntı yoktu 2güb öndeydi hep en son 6gün önr geçmişti bakalım ne dicek merak ediyorum 1ayı geçti gitmeyeli.Kızlar iştahı azalan kesilen var mı benim gibi.
Yani yiyorum tabi ama öyle hani hamilelerin son ayları aşırı iştah olur ya,o gitti karnımı doyurcak kadar yiyorm.iyi mi kötü mü bilemedim bebek ya az beslenirse falanay hesaplar kitaplar yapa yapa bi hal olduk sağ salim kavuşalım artık geç zaman geeeç
Bebegin kilo almasini istiyorsan ekmek muz ve kasar ye bol bol kilo alacaktir bebisKızlar iştahı azalan kesilen var mı benim gibi.
Tmm cnm denerim sekerim yok sukurCanım şeker problemin yoksa kaşar peyniri ve havuçsuyu tüketmeni tavsiye ediyorum bebeğin kilo alması için.
Doktor insanı öyle korkutuyor ki cnm sakin kalmak ne mümkün kadın bana ödemin artarsa beyninde de ödem olur dedi ya sakinlestirecek yere insani tedirgin ediyor strese sokuyor iyiceYav sen tecrübeli annesin, sakin ol daha bi de bunun doğumdan sonrası var. Bu doktorlar da bi tuhaf. Benim kız doğumdan sonra 300 gram verdi diye doktor bana fırça kaymış tı hastaneye yatırırım bu bebeği diye tehdid etmişti Ayyy ne üzülmüştüm. Meğer normalmiş bebekler ödemini atarmış ilk günler
Malesef cnm tansiyonum yükseliyorBana gore kilosu gayet normal geldi uzulmeyin benimde 29+5 1355 gr demisti doktor normal kg sinirlari icinde bir sorun yok gayet saglikli dedi moralinizi bozmayin tansiyon probleminiz yoksa limonlu soda icin odeminize iyi gelir
Limon tansiyon dusuruyor zaten benimde tansiyon dusuklugum oldugu icin fazla tuketemiyorum kesip yemeyi dahil cok seviyorum okadar yaniMalesef cnm tansiyonum yükseliyor
Ama soda tansiyonu yükseltiyor. Sadece limon suyu içebilir bu durumdaLimon tansiyon dusuruyor zaten benimde tansiyon dusuklugum oldugu icin fazla tuketemiyorum kesip yemeyi dahil cok seviyorum okadar yani
İekeri olanlsr kaşar yememeli mi ben yiyorumCanım şeker problemin yoksa kaşar peyniri ve havuçsuyu tüketmeni tavsiye ediyorum bebeğin kilo alması için.
Sodanin yukselttigini ilk kez duyuyorum sekersiz limonatada yapilabilir bu durumdaAma soda tansiyonu yükseltiyor. Sadece limon suyu içebilir bu durumda