2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
1 kg yoğurt mu

Amin amin İnşaAllah cümlemize Sağlıcakla gelsin İnşaAllah hepimizin minnosları. Benim ilk normal dogum 39+2de geldi bakalım kızım ne zaman gelecek kızlar erken gelir derler ya nasip sağlıkla gelsin de
Valla benim kızım 39+4te zorla sezaryen ile oldu doktor sanırım içerdeki konumundan ,zaten gelesi yokmuş hiç demişti.kardeşiminde kızı çok geç doğdu oğlu 36da geldi.bakalım benim oğlan nezaman gelcek inşallah vakti saatini bekler herkesin bebeğide benimkide

Canım tek doktor ile kalma lütfen iyi bir perinatolog bul.bazı doktorlar moral bozmaktan başka birşey yapmıyor.

Bende funda hanımda tüpbrbek tedavisi oldu
Ben Ahmet beyde oldum görünürde iyi gibi ama burnu havada bişey sorsan geçiştirir sen benden iyi bileceksin havasına girer. Zaten aşırı yoğun 2 dk esktaradan görüşemezsin filan. Bi de bana yanlış tedavi uyguladı sonra unutup yine aynı tedaviyi uygulamaya kalkınca resmen kaçtım ordan

Ben direkt funda hanımla başladım ilk denemede oldu çok şükür. Evet çok yoğunlar ama funda hanımın yaklaşımı çok iyiydi. Ahmet bey gitmiş zaten son bir kaç aydır funda hanım var sadece

Amin İnşaAllah hayırlıca sağlıklıca gelsinler

Ben direkt funda hanımla başladım ilk denemede oldu çok şükür. Evet çok yoğunlar ama funda hanımın yaklaşımı çok iyiydi. Ahmet bey gitmiş zaten son bir kaç aydır funda hanım var sadece
İyi çok şükür sevindim senin adına. Benim 5.denemede oldu kızım. Çok doktor doktor gezdim. Sonra bu oğluş süpriz yapıp kendi geldi

Yarın atayım eczanede

2,5 -3 litre su mutlaka su ödemi azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…