- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.861
1 kg yoğurt muBen diyetisyene gitmiyorum ama kadin dogum doktorunun dediği pirinç ekmek tuz çikolata bisküvi makarna vb şeyler kesinlikle yasak günde iki kase mercimek en az 1 kg yoğurt sadece çavdar yada siyez ekmeği oda günde 3_4 dilimi geçmeyecek
Varsa diyet listen fikir olması açısından paylaşabilir mısın
Valla benim kızım 39+4te zorla sezaryen ile olduAmin amin İnşaAllah cümlemizeSağlıcakla gelsin İnşaAllah hepimizin minnosları. Benim ilk normal dogum 39+2de geldi bakalım kızım ne zaman gelecek kızlar erken gelir derler ya nasip sağlıkla gelsin de
En az 1 kg :)1 kg yoğurt mu
Benimde medicalpark mehmet balÖnceki doktorum irenbe de ümit hanımdı bu seferde medifema da Gökben hanım. Sen nereye gidiyorsun?
Belki bnm oğlan da sonradan alır yakalar inşKızımda hep önden önden gitti son haftalar kilo alımı azaldı ama 2 hafta öndeydi bu şekilde haftası ile uyumlu halde geldi
Canım tek doktor ile kalma lütfen iyi bir perinatolog bul.bazı doktorlar moral bozmaktan başka birşey yapmıyor.Kızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu
Tmm detayci ilgili ama Öyle valla her gidişimde beş karış suratla dönüyorum hep olumsuz kadınCanım tek doktor ile kalma lütfen iyi bir perinatolog bul.bazı doktorlar moral bozmaktan başka birşey yapmıyor.
Ben hergün 2 yumurta, 2 bardak süt, 2 kase yoğurt ve yemeklerde muhakak proteinli bir menü tüketiyorum. Sözde protein ağırlıklı besleniyorumEn az 1 kg :)
Doktoru tanımıyorum ama Medicalpark güzel hastane odaları filan süper. Tüp bebek tedavisi oldum orda bi ara gerçi doktordan memnun kalmadım ama hastane süperdiBenimde medicalpark mehmet bal
Ama zaten şuan haftası ile uyumluki. Önümüzdeki günlerde normal kilo alsa yeter fazla almasına da gerek yokBelki bnm oğlan da sonradan alır yakalar inş
Bende funda hanımda tüpbrbek tedavisi olduDoktoru tanımıyorum ama Medicalpark güzel hastane odaları filan süper. Tüp bebek tedavisi oldum orda bi ara gerçi doktordan memnun kalmadım ama hastane süperdi
Ben Ahmet beyde oldum görünürde iyi gibi ama burnu havadaBende funda hanımda tüpbrbek tedavisi oldu
Ben direkt funda hanımla başladım ilk denemede oldu çok şükür. Evet çok yoğunlar ama funda hanımın yaklaşımı çok iyiydi. Ahmet bey gitmiş zaten son bir kaç aydır funda hanım var sadeceBen Ahmet beyde oldum görünürde iyi gibi ama burnu havadabişey sorsan geçiştirir sen benden iyi bileceksin havasına girer. Zaten aşırı yoğun 2 dk esktaradan görüşemezsin filan. Bi de bana yanlış tedavi uyguladı sonra unutup yine aynı tedaviyi uygulamaya kalkınca resmen kaçtım ordan
Amin İnşaAllah hayırlıca sağlıklıca gelsinlerValla benim kızım 39+4te zorla sezaryen ile oldudoktor sanırım içerdeki konumundan ,zaten gelesi yokmuş hiç demişti.kardeşiminde kızı çok geç doğdu oğlu 36da geldi.bakalım benim oğlan nezaman gelcek inşallah vakti saatini bekler herkesin bebeğide benimkide
İyi çok şükür sevindim senin adına. Benim 5.denemede oldu kızım. Çok doktor doktor gezdim. Sonra bu oğluş süpriz yapıp kendi geldiBen direkt funda hanımla başladım ilk denemede oldu çok şükür. Evet çok yoğunlar ama funda hanımın yaklaşımı çok iyiydi. Ahmet bey gitmiş zaten son bir kaç aydır funda hanım var sadece
Atin 1 inde randevum var bebek en az 500 gr almali dedi alt sinirda dediAma zaten şuan haftası ile uyumluki. Önümüzdeki günlerde normal kilo alsa yeter fazla almasına da gerek yok
Yarın atayım eczanedeBen diyetisyene gitmiyorum ama kadin dogum doktorunun dediği pirinç ekmek tuz çikolata bisküvi makarna vb şeyler kesinlikle yasak günde iki kase mercimek en az 1 kg yoğurt sadece çavdar yada siyez ekmeği oda günde 3_4 dilimi geçmeyecek
Varsa diyet listen fikir olması açısından paylaşabilir mısın
Tmm cnm teşekkür ederimYarın atayım eczanede
Senin iyiymiş benim ki 900 gr dedi ayın birinde nasıl olacaksaAtin 1 inde randevum var bebek en az 500 gr almali dedi alt sinirda dedi
2,5 -3 litre su mutlaka su ödemi azaltırTansiyonum 11/7 cıktı bugün ilk bir hafta günde 6 tane kullandım 10 gündür 3 tane alıyorum ayaklarimda ellerimde şişlik var ayakta 10 dk bile dursam davul gibi şişiyorum 20 gündür sıfır tuz hiç kullanmıyorum nefes darlığı yaşıyorum resmen nefes alamıyorum salondan mutfağa gitsem nefes nefese kalıyorum anlamadım niye böyle oldu ilaçtan şüphelendim doktor diyo ilacı kesersem tansiyonun fırlar kesemem yapmaz bu dozda zaten dedi sizin gibi
Acaba Ne yapabilirim bu ödemden kurtulmak için ? Bol protein almalisin dedi doktor dikkat ediyorum ona ama başka ne yapılabilir?