-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.901
Bende izmirdeyim penye battaniye veririm diye düşünüyorumKızlar bende bısey sormak istiyorum hastane cıkısında ameliyathane vermek uzere ıc zıbın dıs patikli tulumu sapladı eldiveni, ve penye battaniye yerine muslın bez versek ıncemı olur, Izmir mayıs sonunda cok sıcak oluyor, ztn hasta odasında sıcak olucak odaya gelinceye kadar muslın yeterlimı sızce
Herkeste aynı hikaye. Vücut hamileliğe alışınca çabuk kalıyor demek gerçekten.benim de öyle oldu. İkinci bebiş sürprizİyi çok şükür sevindim senin adına. Benim 5.denemede oldu kızım. Çok doktor doktor gezdim. Sonra bu oğluş süpriz yapıp kendi geldi
Karın büyüdükçe mide sıkışıyor. Yesem bile çok rahatsız oluyorum ben. Bence bu yüzden iştahımız azalıyor. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu benimKızlar iştahı azalan kesilen var mı benim gibi.
Yani yiyorum tabi ama öyle hani hamilelerin son ayları aşırı iştah olur ya,o gitti karnımı doyurcak kadar yiyorm.iyi mi kötü mü bilemedim bebek ya az beslenirse falanay hesaplar kitaplar yapa yapa bi hal olduk sağ salim kavuşalım artık geç zaman geeeç
Benimde ilki hemen oldu ikinci bekletti biziİyi çok şükür sevindim senin adına. Benim 5.denemede oldu kızım. Çok doktor doktor gezdim. Sonra bu oğluş süpriz yapıp kendi geldi
Aynı kalınlıktalar ztn ki odaya gelmesi max 5 dk ebeye sordum bende Bı tane olur dedi ınce gelmez vsBende izmirdeyim penye battaniye veririm diye düşünüyorum
Doktor insanı öyle korkutuyor ki cnm sakin kalmak ne mümkün kadın bana ödemin artarsa beyninde de ödem olur dedi ya sakinlestirecek yere insani tedirgin ediyor strese sokuyor iyice
Soda tansiyonu etkilemiyormuş önceki doktorum öyle söylemişti, limon da zaten tansiyon düşürüyor. Hatta ben tansiyon sınıra gelince limonlu ılık su yapıp içiyorum iyi geliyorMalesef cnm tansiyonum yükseliyor
Bana doktorum sodanın zararı olmaz demişti ama bilemiyorum tabi hassas konularAma soda tansiyonu yükseltiyor. Sadece limon suyu içebilir bu durumda
Penye battaniye ver canım sen sıcacık anne karnından sıcacak bebekKızlar bende bısey sormak istiyorum hastane cıkısında ameliyathane vermek uzere ıc zıbın dıs patikli tulumu sapladı eldiveni, ve penye battaniye yerine muslın bez versek ıncemı olur, Izmir mayıs sonunda cok sıcak oluyor, ztn hasta odasında sıcak olucak odaya gelinceye kadar muslın yeterlimı sızce
Olsun ne güzel şimdi büyük olan da göz kulak olur bebeğe sana yardımı olur az çok. Biraz oyun oynatsa o bile yeterBenimde ilki hemen oldu ikinci bekletti bizi8 yaş fark oldu arada
Yarın atayım eczanede
Yarın atayım eczanede
Bebeğe olan kan akışına bakıyorlar mı? Benim eski doktorum hep bakardı azalma var mı diye? Doopler gibi oluyor mavi kırmızı görünüyor ultrasonda. Stres yapma tabi ama biraz az almış sen yediklerine dikkat et bakalım. Tansiyon sıkıntın yoktu dimi?Kizlar merhaba. 32. Haftada bebeğinin kilosunu bilen var mı? Benim 32. Hafta kilosu 1650 Grduyunca demoralize oldum çünkü 2 hafta önce yani 30. Haftada 1600 gramdi. 2 haftada sadece 50 gram almış doktora da sordum( kendi doktorum değildi gittiğim, daha önce ayrıntılı için gittiğim doktordu) yani evet biraz az, minyon da olabilir dedi. Protein ağırlıklı beslen vs dedi. 15 gün sonra kendi doktorumda randevum olduğunu soyledim. O da beslenmene dikkat et bakalım ara kapanacak mı bak dedi. Normalde de çok iştahlı değildim ama dikkat etmeye çalışıyodum. Niye böyle oldu bilmiyorum.
Öncelikle diyetine dikkat etmelisin. Bir de hareket düşürüyor diyorlar. Bol yürüyüş yani. Protein ağırlıklı besleniyorum bek bir de. Her öğünde yoğurt var ara öğün süt bir de öeyveyi günde bi kere yiyorumDoktorum dedi. 2 haftada 4/5 ölçüm yüksek çıkarsa sorun değil. Ama hep yüksek çıkarsa risk büyük dedi. Bu gün öğlen bir lahmacundan daha az yedim Yüksek çıktı. Canım çok istemişti. Şimdide içim hiç rahat değil. Ne olur beni rahatlatacak deneyimlerinizi paylaşın
Evet baktı ona, kan akışında sıkıntı yok dedi. Tansiyon da normal. Yalnız bı tur boynuna kordon dolanmisBebeğe olan kan akışına bakıyorlar mı? Benim eski doktorum hep bakardı azalma var mı diye? Doopler gibi oluyor mavi kırmızı görünüyor ultrasonda. Stres yapma tabi ama biraz az almış sen yediklerine dikkat et bakalım. Tansiyon sıkıntın yoktu dimi?