- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.821
Amin amin İnşaAllah cümlemizeBizimde nasipse 23nisanda sonraki ilk müsait güne sezaryen tarihi verecek 1 nisandaki kontrolümde.normal zamanla ile doğum yapsam mayıs annesi olacaktım 38.haftada alacağı için nisan annesi olacağım Allah izin verirse.ay çok az kaldı hepimize rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Canım 30 haftalık 1500 gram bebek bana zayıf gelmedi Instagram'da da bazen bu şekilde hamile sayfalarında görüyorum normal diyenler çok oldu ya geçen gün denk geldim 30 haftalık Tam da bir buçuk kilo bebek kilo olarak bence çok zayıf değil Ama eğer ciğerlerinde ödem var da bebeğin gelişimini etkilerse alması gerekebilir takipli olursun haftada bir ya da iki haftaya bir çağırır artık seni bundan sonra sağlıklı olsun da şu an bile alsa zaten yaşayabilecek durumda bebeklerimiz ama hayırlı zamanda gelir inşallah Zamanında gelir temennim o Ama üzülme sen birkaç doktora daha gitsen olmaz mı bazı Doktorlar evham yapıyorKızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu
Bnm doktor sağolsun ztn hep en kötü senaryoları söylüyor hep ama buranın en iyi doktorlarından o yüzden ona gidiyorum da derdimi anlatamıyorum nidicard kullanıyorum o yapıyor ödem diyorum inanmıyor bilmiyorum cnm ne yapacağım şaşırıp kaldım ne düşüneceğimi bilemez oldum stresten daha önce başka doktora gidiyordum oda çok ilgisiz ve bilgisiz di diye bu doktora basladik bebegin de böbrek kanallarının birinde genişleme var onu da takip ediyoruz bugün üstüne onca lafı duyunca alt üst oldum inş hepimizin melekleri de zamanında sağlıkla gelsinlerCanım 30 haftalık 1500 gram bebek bana zayıf gelmedi Instagram'da da bazen bu şekilde hamile sayfalarında görüyorum normal diyenler çok oldu ya geçen gün denk geldim 30 haftalık Tam da bir buçuk kilo bebek kilo olarak bence çok zayıf değil Ama eğer ciğerlerinde ödem var da bebeğin gelişimini etkilerse alması gerekebilir takipli olursun haftada bir ya da iki haftaya bir çağırır artık seni bundan sonra sağlıklı olsun da şu an bile alsa zaten yaşayabilecek durumda bebeklerimiz ama hayırlı zamanda gelir inşallah Zamanında gelir temennim o Ama üzülme sen birkaç doktora daha gitsen olmaz mı bazı Doktorlar evham yapıyor
Anlıyorum canm ama bana kalırsa devlete de git bi kaç başka doktora da git ilacı hangi doktor veriyorsa o bölüme de git bi doktorla kalmayın demek istediğim ne olur ne olmaz bilemiyoruz ciğerlerine ödem olması da riskli eğer bunu o ilaç yapıyorsa kesmende sakınca varmı ne için kullanıyor bilmiyorum ama sen bi kaç bölümle de konusBnm doktor sağolsun ztn hep en kötü senaryoları söylüyor hep ama buranın en iyi doktorlarından o yüzden ona gidiyorum da derdimi anlatamıyorum nidicard kullanıyorum o yapıyor ödem diyorum inanmıyor bilmiyorum cnm ne yapacağım şaşırıp kaldım ne düşüneceğimi bilemez oldum stresten daha önce başka doktora gidiyordum oda çok ilgisiz ve bilgisiz di diye bu doktora basladik bebegin de böbrek kanallarının birinde genişleme var onu da takip ediyoruz bugün üstüne onca lafı duyunca alt üst oldum inş hepimizin melekleri de zamanında sağlıkla gelsinler
Görünen dikiş yapılmıyor artık hep yapıştırma tekniği kullanıyorlar ama dikiş olanların dikkat etmesi gerekir tabi. İyi kurulamak da çok önemliymiş öyle demişti doktorum.bant konusu benim de öyle oldu. 2 akşam yattım hastaneden eve gelince bantı çıkarıp duş aldım zaten dışardan bişey yok gibiydi nerdeyse, yapıştırma tekniği yapılıyor su değse de bişey olmaz. ama görünen dikişleri olanlar hani şu zamanı gelince alınan dikişlerden onlara hemen su değdirmek tehlikeli olabilir enfeksiyon açısından
Tansiyonla ilgili sıkıntın var mı canım? Ben de preklamsi riski var, hem ödem hem protein kaçağı sorunum var tansiyon da sınırda gidip geliyor. Bu sorunlar olunca da bebeğe giden kan akımı azalıp bebeğin beslenmesini azaltıyormuş. Benim de en son 10 günde 200 gram almıştı. Normalde lan sulandırıcı da kullanıyorum ona rağmen.Kızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu
Sen izmirde miydin sanki?Bnm doktor sağolsun ztn hep en kötü senaryoları söylüyor hep ama buranın en iyi doktorlarından o yüzden ona gidiyorum da derdimi anlatamıyorum nidicard kullanıyorum o yapıyor ödem diyorum inanmıyor bilmiyorum cnm ne yapacağım şaşırıp kaldım ne düşüneceğimi bilemez oldum stresten daha önce başka doktora gidiyordum oda çok ilgisiz ve bilgisiz di diye bu doktora basladik bebegin de böbrek kanallarının birinde genişleme var onu da takip ediyoruz bugün üstüne onca lafı duyunca alt üst oldum inş hepimizin melekleri de zamanında sağlıkla gelsinler
Benim kizce ablasi gibi 10 gun once gelmek isterse 1 mayis gibi gelir herhaldeKızlar Nisan annelerinden doguranlar olmus darısı bizlere sağlıkla İnşaAllahtabi ben en sonlardayım nisanda da mayıs, anneleri birer birer dogurur :)
Yok cnm bursa dayım ben annemler izmirde arada onların yanına gidip geliyorumSen izmirde miydin sanki?
Kasilmalarim oluyor durdurmak için kullanılıyor canım erken doğum riskine karşı bırakamıyorum ilacıAnlıyorum canm ama bana kalırsa devlete de git bi kaç başka doktora da git ilacı hangi doktor veriyorsa o bölüme de git bi doktorla kalmayın demek istediğim ne olur ne olmaz bilemiyoruz ciğerlerine ödem olması da riskli eğer bunu o ilaç yapıyorsa kesmende sakınca varmı ne için kullanıyor bilmiyorum ama sen bi kaç bölümle de konus
Bende 39lara gelmeden önce doğsa diyorum sağlıkla son haftalar çok zor geçiyor yaa,Benim kizce ablasi gibi 10 gun once gelmek isterse 1 mayis gibi gelir herhaldebakalim acilisi kim yapicak topikte heyecanli bekleyisler baslasin
Anladım canm git bi kaç yere, daha, bakalım o zamanKasilmalarim oluyor durdurmak için kullanılıyor canım erken doğum riskine karşı bırakamıyorum ilacı
Aynen sicakta zor oluyor birde ben tropikal iklimde yasiyorum % 85 nem orani kapi disari cikamiyorum, ikinci dogum ilkine gore daha hizli ve kisa sureli oluyormus doktorum oyle demisti insAllah sag salim cok agri aci cekmeden kavusuruz kuzularimizaBende 39lara gelmeden önce doğsa diyorum sağlıkla son haftalar çok zor geçiyor yaa,oğlum 15 haziranda doğurmuştum çok zor sıcak olunca lohusalık da, ayrı bi zor zaten terliyorum 2 kat çok terledim, öldüm resmen, bunu Biraz daha erken doğurursam çok iyi olcak nasıl gözüm korkmıs ilkinde Allahım herşeyimizi kolaylaştırsın, İnşaAllah
Bebeğin kilosu bana da az gelmedi. Benimki 30. haftamda 1300 grdı doktor minyon bir bebeğin olacak dedi ama kötü bir senaryodan bahsetmedi. Ben de minyonum demek annesine çekmiş dedi geçti. Siz doktorun dediklerine dikkat edin ama bence moralinizi bozmayınKızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu
Benimde aynı haftalarda senin gibiydi.Bebeğin kilosu bana da az gelmedi. Benimki 30. haftamda 1300 grdı doktor minyon bir bebeğin olacak dedi ama kötü bir senaryodan bahsetmedi. Ben de minyonum demek annesine çekmiş dedi geçti. Siz doktorun dediklerine dikkat edin ama bence moralinizi bozmayın
Inş cnm inş iyi Olur herşey hepimiz icinBenimde aynı haftalarda senin gibiydi.ikicicek-birbocek bence normal seninki de. Bir arkadaşıma da kaç haftadır suyun az bebek gelişmiyo falan dedi doktoru. Öyle böyle 39. Haftaya geldi. Şimdide herşeyi normal demiş. Bence ultrasonda ölçüm hataları oluyor. Çok takma kafana
En guzeli doktorunuzun soylediklerine uyup o programda kalmak tabi ama insan bazen sinirlenince stres olunca bile nasil odem topluyor. Temelde asiri sagliksiz beslenmiyorsaniz neden ciddi bir sorun olsun ki, rahat olun. Siz kendiniz de bilirsiniz zaten bu ara karbonhidrata fazla yuklendim protein eksik kaldi gibi, ona gore dengelersiniz. Doktorlar, evham yapmayin o da bebege soyle zarar verebilir, erken almak zorunda kalabiliriz demiyor hic!!!Kızlar çok canım sıkıldı bugün kontrolüm vardı 30+2 haftalık olduk bebek 1500 gr olmuş 2 hafta da sadece 200 gr almis bebek doktor az kilo alımı dedi ben 2 haftada 2 kilo almışım çok kilo almışsın dedi ama ödemim var ayaklarım hep şiş sen çok kilo almışsın dedi protein alımını artır ekmek yok hamur işi yok makarna yok pirinç yok tuz zaten hiç kullanmıyorum 20 gündür sıfır tuz yiyorum ztn nefes darlığı çekiyorum ciğerlerinde de ödem var dedi ödemin artarsa bebek beslenemez erken almak zorunda kalırız bebek zarar görür dedi bir sürü olumsuz şey söyledi çok moralimi bozdu