2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Anladigim kadariyla hamilelikte herkes tiroid ilaci kullaniyor yada kullanacak. Hic bozma moralini hormonlarla alakali demekki, ilacimizi icer kan tahlili veririz surekli degerleri kontrol altinda tutariz
Evet hamilelikte tsh birden yükseliyormuş umarım hızlı bir şekilde düşüşe geçer

Benimde sonuçlarımı almaya gittim bu sefer 3.07 çıkmış doktor dahiliyeye yolladı oda sonucuma baktı t4 t3 ile birlikte ilaç yazdı işte aldım yarın sabah aç karnına başlayacam

Benimde sonuçlarımı almaya gittim bu sefer 3.07 çıkmış doktor dahiliyeye yolladı oda sonucuma baktı t4 t3 ile birlikte ilaç yazdı işte aldım yarın sabah aç karnına başlayacam
Tiroid ilacını aldıktan sonra bir süre kalsiyum içeren şeyler yememek gerekiyor emilimini etkileyebiliyor. Prospektüsünde de yazar zaten. Ben alarm kurup alıyorum tiroid ilacını.

Evet hamilelikte tsh birden yükseliyormuş umarım hızlı bir şekilde düşüşe geçer

Kizlar doktor cevap vermis simdi, ayni dedigin gibi gebelikte tsh yukselir bir sorun gozukmuyor demis bana. Ilac milac vermiyor yani artik yedigime mi dikkat etsem napsam bilemedim

Dr ilaç verirse düzenli kullan , Allah ın izniyle sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Insallah canim benim ilaca gerek yok demis ama pek guvenimde kalmadi benim
artik, baska doktora gittigimde sorucam artik o zamana kadar yediklerime dikkat ederim

Kizlar doktor cevap vermis simdi, ayni dedigin gibi gebelikte tsh yukselir bir sorun gozukmuyor demis bana. Ilac milac vermiyor yani artik yedigime mi dikkat etsem napsam bilemedim
Senin çok yüksek olmadığı için bi sıkıntı görmemiştir doktor. Bol bol iyotlu şeyler tüketmek lazım. Zaten her ay kontrol altında tutulacak yükselirse ilaç tedavisine başlar

Insallah canim benim ilaca gerek yok demis ama pek guvenimde kalmadi benim
artik, baska doktora gittigimde sorucam artik o zamana kadar yediklerime dikkat ederim
Benimki doğumdan sonra da normalin üstünde çıkıyordu , kızım 3 yaşını doldurunca normale inebildi en son ocakta tahlil yaptırmıştım. Senin dr un şimdilik ihtiyaç görmemiştir, gerekli görürse seni yönlendirir diye düşünüyorum. 1 sene önce özelde bi dr a gitmiştim beslenmeyle düzelecek bir şey değil , ilaçlarla dengeliyoruz. Sofra tuzu yerine kaya tuzu kullan demişti sadece

Tiroid ilacını aldıktan sonra bir süre kalsiyum içeren şeyler yememek gerekiyor emilimini etkileyebiliyor. Prospektüsünde de yazar zaten. Ben alarm kurup alıyorum tiroid ilacını.
Doktor böyle bişey demedi bana ne kadar bir süre kalsiyum içeren şeyler tüketmemek lazım siz nasıl kullanıyorsunuz

Evet, kaya tuzuna gecmek lazim bende kaya tuzu kullanmiyorum. Cok tesekkur ederim ❣

Bende bugün kalp atışı için gittim Allaha şükür duyduk kalbi daha yeni atmaya başlamış ama 104 çıktı atıl hızı Sat a göre 6+5 ama ölçüme göre 6+1 çıktı zaten normal ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum emzirdiğim içinde yumurtlama düzenim bozulmuştu kesenin yanında ufak bir kanama alanı varmış onun için progestan kullanacağım inşallah sorunsuz düzelir o da Oğlumda da 5+5 te duymuşuz kalp atışını onunda ilk 107 atıyormuş Kalp atışı duyan arkadaşlar sizin atışı kaç çıkmıştı??

Canım maşallah çok sevindim hayırlısıyla ben de cuma günü gidicem kalp atışı için 6+5 olacam karından mı baktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…