• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar az önce muayeneden geldim geçen hafta keseyi görmüştük bu hafta bebişi gördük 3,56 mm 6 haftayla uyumlu dedi ve kalp atışına baktı biraz kısık da olsa duyduk normal daha yeni başlamış haftaya daha şiddetlenir dedi. Çok tuhaf bir his şok oldum kaldım ayyy rabbim herkese sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah

Kızlar az önce muayeneden geldim geçen hafta keseyi görmüştük bu hafta bebişi gördük 3,56 mm 6 haftayla uyumlu dedi ve kalp atışına baktı biraz kısık da olsa duyduk normal daha yeni başlamış haftaya daha şiddetlenir dedi. Çok tuhaf bir his şok oldum kaldım ayyy rabbim herkese sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah
Maşallah canım çok sevindim vajinal mi baktı?

Çok iyi bende 5+4 te keseyi gördüm sadece ilk hamileliğim korkuyorum boş olacak diye ama normal dedi doktor yinede sen görmüşsün genelde kaçıncı hafta bebek görünüyor kızlar?

Kimyasaldır, dış gebelikte değer artar düşmez. Çok geçmiş olsun. Rabbim yerini doldursun inşallah.
Ben dış gebelik geçirdim değer ilk önce arttı sonra düştü sonra tekrar artmaya başladı. Takıp etmek lazım

kızlar çok moralim bozuk. dün sağlık ocağına gitmiştim tahliller için. bütün tahlillerim yapılmış ama kanda beta hcg bakmayı unutmuşlar. çok moralim bozuldu. haftaya tekrar gidip baktırmak zorundayım. hamilelik için gittim yaptıklarına bakın. evde test yaptım.pozitif cıktı ama kanda bayılmamıştı daha hic

kızlar çok moralim bozuk. dün sağlık ocağına gitmiştim tahliller için. bütün tahlillerim yapılmış ama kanda beta hcg bakmayı unutmuşlar. çok moralim bozuldu. haftaya tekrar gidip baktırmak zorundayım. hamilelik için gittim yaptıklarına bakın. evde test yaptım.pozitif cıktı ama kanda bayılmamıştı daha hic
Ee yarın gıdın tekrar uzak mı neden haftayı bekliyorsunuz?

Ben de bugün sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım, yaklaşık iki hafta önce öğrenmeme rağmen dr hamilesin diyince ufaktan bir heyecan oldu ben de☺ 4+6 beta hcg 5105. Normal dediler . sağlık odağındaki ebe ler çok ilgili, çok bilgili. folik asit olarak folbiol kullanıyorum deyince, onu daha önce düşük hikâyeniz falan yoksa önermiyoruz, çok ağır dedi. Cuma günü ilk dr randevum var, artık o ne tavsiye ederse bakalım. Tsh de 3.34 çıkmış , dr bakalım ne diyecek.

Ben de bugün sağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım, yaklaşık iki hafta önce öğrenmeme rağmen dr hamilesin diyince ufaktan bir heyecan oldu ben de☺ 4+6 beta hcg 5105. Normal dediler . sağlık odağındaki ebe ler çok ilgili, çok bilgili. folik asit olarak folbiol kullanıyorum deyince, onu daha önce düşük hikâyeniz falan yoksa önermiyoruz, çok ağır dedi. Cuma günü ilk dr randevum var, artık o ne tavsiye ederse bakalım. Tsh de 3.34 çıkmış , dr bakalım ne diyecek.
Hayırlı olsun canım benim gittiğim iki doktor da bana folbiol verdi yarım şeklinde ağırsa neden veriyor doktorlar onu anlamadım?

Canım maşallah çok sevindim hayırlısıyla ben de cuma günü gidicem kalp atışı için 6+5 olacam karından mı baktı?
Karından baktı canım baya derinden geldi hatta senin eğer gebeliğin adet tarihinle uyumluysa duyulur karından bence
Hayırlı olsun canım benim gittiğim iki doktor da bana folbiol verdi yarım şeklinde ağırsa neden veriyor doktorlar onu anlamadım?
Canım sen pıhtılaşmayla alakalı problem varmıydı? Genetikte pıhtılaşmaya bakılan bir gen b12 ve folik asit metabilizmasıyla alakalı oluyor yani o gende sıkıntı varsa folik asit ve b12 düşük oluyor o zaman yüksek doz folik asit veriyorlar ama normalde 0,4 mg günlük alınması gereken miktar folik asitte

Benim de yarın kontrolüm var 12de inşallah kalp atışını duyarız. Herkesin aksine benim tiroidlerim de çok hızlı 0,0025 tsh değerim. Bakalım hayırlısıyla sağlıklı şekilde devam eder hamileliğim

Back
X