2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimkide 35.haftada çağırdı.
35.haftadan sonra her hfta çağırıyorlar genelde.
Yani artık son uzun aralıklı randevumuz🤲
az daha sabır hepimize, bukadar süreyi aştık nasipse selamete az kaldı 🤲🥰
İnşAllah 🙏 ❤️ 2 kayıptan sonra korkuyla geçiriyorum her anı. Sezeryan olcam zaten 35te hap kesicem bişey olurmu iğne yeterli gelir mi büssürü saçma şeyler düşünüyorum

Kızlar kilonun hamilelikle bebekle hiç alakası yok bence. İlk zamanlar dikkatli besleniyordum sadece 1 kilo aldım. Şuan dikkat etmediğim için alıyorum. Karbonhidrat ve şeker bende inanılmaz kilo yapıyor.

Huzursuz bacak sendromu oldu bende gebelikte. Geceleri perişanım şimdiden:) Var mı yaşayan ve başa çıkabilen?
O nasıl bişey. Benim sanki ayaklarım bacaklarım özellikle eklem yerlerim sanki ifade de edemiyorum ama germe ihtiyacı hissediyorum. Ağrı gibi değil de böyle bişey mi

Kızlar medikal parkta doğum yapacak olan var mı? Doğum için konuştunuz mu hastaneyle? Neler dahil doğum paketine, neler veriyorlar bilginiz var mı? (bebek için ilk kıyafet, mama ya da anneye hasta bezi falan veriyorlar mı acaba)
ben medikal parkta yapacağım ama hiç bişey konuşmadım. fiyatlardan da haberim yok valla. ama ben ilk doğumu da orda yapmıştım 5.5 yıl önce gerçi o zaman da konuşmamıştım ama bebeğe kıyafet filan vermediler hasta bezi verdiler bi de sütüm hemen gelmemişti 2 gün mama verdiler. bişeyler değişti mi bilmiyorum. ya da şehirden şehire değişiyor mu prosedür onu da bilmiyorum. öğrenirsen paylaş olur mu :))

ben medikal parkta yapacağım ama hiç bişey konuşmadım. fiyatlardan da haberim yok valla. ama ben ilk doğumu da orda yapmıştım 5.5 yıl önce gerçi o zaman da konuşmamıştım ama bebeğe kıyafet filan vermediler hasta bezi verdiler bi de sütüm hemen gelmemişti 2 gün mama verdiler. bişeyler değişti mi bilmiyorum. ya da şehirden şehire değişiyor mu prosedür onu da bilmiyorum. öğrenirsen paylaş olur mu :))
Habgi şehirdesin. Bende medicalpark ta yapcağım

Kızlar alt karnında ağrı hisseden var mı ve sık idrara çıkıyor musunuz
Oturdugum yerden bir anda kalkip yürümeye calistigimda evet alt karnimdan bir ağrı giriyor ciddi anlamda, ama sakin sakin hareket ettigimde bir sıkıntı olmuyor, onun dışında idrar konusu da evet önceki zamanlara göre sıklaşti. Ama bolca su içmeye de çalışıyorum onunla alakali da olabilir

Merhaba, ben de medikalparkta yapacağım, cok bilgi almadim ben de ancak 4000 tl imis doğum ücreti, ve refakatçi konusunda pandemi den kaynakli sadece 1 kisiyi kabul ediyormus hastane, ziyaretçi ise kabul edilmiyormus

Kızlar kilonun hamilelikle bebekle hiç alakası yok bence. İlk zamanlar dikkatli besleniyordum sadece 1 kilo aldım. Şuan dikkat etmediğim için alıyorum. Karbonhidrat ve şeker bende inanılmaz kilo yapıyor.
Kesinlikle canım. Ben de porsiyon olarak abartmıyorum ama canım ne çekerse de yedim 😬 bana 12 kilo olarak geri döndü 🤦🏻‍♀️ hele bu gebelikte sürekli tatlı şeyler özellikle çikolata çekti canım

Kızlar alt karnında ağrı hisseden var mı ve sık idrara çıkıyor musunuz
Ağrım yok ama sık idrar var, normal de zaten. Rahim artık idrar kesesine baskı yapıyor. Ben ki 1 vakit abdesti ile 3 vakit namaz kılarım şimdi nerdeyse yarım saatte bir wc de tim 🤦🏻‍♀️😅

Kızlar ben de protein kaçağı başlamış yine 😬 ilk gebelikte de olmuştu. Ne olaki by derseniz preklamsi belirtisi malesef. Tansiyonum yükselirse hemen ilaç başlayacağız. Kızımda kontrollü şekilde giderek sıkıntısız atlatmıştım yine öyle olur inşallah

Oturdugum yerden bir anda kalkip yürümeye calistigimda evet alt karnimdan bir ağrı giriyor ciddi anlamda, ama sakin sakin hareket ettigimde bir sıkıntı olmuyor, onun dışında idrar konusu da evet önceki zamanlara göre sıklaşti. Ama bolca su içmeye de çalışıyorum onunla alakali da olabilir
Bende bolca su içiyorum ama çok sıklaştı ve bebeğin hareketlerini aşağıdan çok hissediyorum

Kızlar ben de protein kaçağı başlamış yine 😬 ilk gebelikte de olmuştu. Ne olaki by derseniz preklamsi belirtisi malesef. Tansiyonum yükselirse hemen ilaç başlayacağız. Kızımda kontrollü şekilde giderek sıkıntısız atlatmıştım yine öyle olur inşallah
İnşallah sorunsuz atlatırsın. Bende çok korkuyorum. Tansiyonum şuanda normal. Elim yüzüm ayaklarımda şişmiyor. Sadece aeada bacaklarım şişiyor. Bu belirti mi sence☹️🥺🙄

O nasıl bişey. Benim sanki ayaklarım bacaklarım özellikle eklem yerlerim sanki ifade de edemiyorum ama germe ihtiyacı hissediyorum. Ağrı gibi değil de böyle bişey mi
evet aynen dedğiniz gibi, devamlı hareket ettirme ihtiyacı hissettiriyor, sanki çekilir gibi oluyor bacaklarım bazen kollarım..gebelerin %15inde olabiliyormuş

magnezyum ve kalsiyumdan fayda görenler var, kansızlık da tetikleyebilir..Doktorunuzla görüşebilirsiniz çok rahatsız ediyorsa..Maalesef ben hiç birinden fayda göremedim, bazen kan sulandırıcı iğne de işe yarıyormuş bende işe yaramadı

magnezyum ve kalsiyumdan fayda görenler var, kansızlık da tetikleyebilir..Doktorunuzla görüşebilirsiniz çok rahatsız ediyorsa..Maalesef ben hiç birinden fayda göremedim, bazen kan sulandırıcı iğne de işe yarıyormuş bende işe yaramadı
Magnezyum kullanıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Bunun huzursuz bacak sendromu olduğunu bilmiyordum. Diğer gebeliğimde de olmuştu☹️

X