Çarşamba günü fetal mr a girdik kızlar.
Bebek sonlara doğru kımıldadı. Hiç kimildamamasi lazimmis çekim yapılırken. Iptal olmuş olabilir dedi adam
Dedim iptal olsa bile bir daha girmem. 15 dk çekilen bir ise yaramıyor da son 5.dk da mi görüntü alınıyor sinir oldum.
Bebek çok gerildi kızlar ya. Ilk girdigim an bir kıpırdadı sonra kaskatı kesildi bebeğim. Nasıl üzüldüm nasıl gerildim anlatamam
Ay bi de devamlı nefes al nefes ver şimdi nefesini tut deyip.durdular. tabut gibi içindesin zaten. Haftaya çıkacak sonucu.
BUgun de perinatoloji randevumuz vardi. Bebisim 1390 gram olmuş. 29+6 ydik bugün. Doktor gecen kalbini degerlendirememisti bugün kalbine de baktı çıkışlar normal dedi. Bir sıkıntı görmedi çok şükür. Beyindeki genişleme küçülmüş. Beyin geliştikçe genişleme küçülüyor bu iyi bir şey dedi. 25+5 de 10.05 olculmustu bugün 29+6 yiz 7.5 mm ölçüldü. Mr sonucunda bir sey çıkacağını düşünmüyorum dedi. Keşke istemek için acele etmeseydi de o gerilimi yasamasaydik bebegimle.
Sonuç haftaya çıkacak. sonucu alınca getirirsin dedi. Çok şükür rabbime dualarımı duydu.
Bugün iyi şeyler duyabildim çok şükür