- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.661
Sağlık ocağına gittim dr verdin öyle yapayım dedi. Sanki hamilelere hangi testlerin yapıldığını bilmiyorSimdi cikan sonuclardan yapilan degerleri paylasiyorum belki fikir olur
Sağlık ocağına gittim dr verdin öyle yapayım dedi. Sanki hamilelere hangi testlerin yapıldığını bilmiyor
Ya insAllah bırakırım kızımda 5aydan sonra bitane zor içiyordum şimdi neredeyse yicemYolun çok başındasın daha önümüzdeki haftalara kadar 1 er adete kadar azaltıp sonra da bırakmayı dene bence.
Bende kullanıyordum öğrendiğim an bırakmayı istedim 2 hafta hiç içmedim çok zor oldu sonra günde 1 er tane içtim çok bastırınca. Şimdi onuda hiç içmemeyi düşünüyorum bence yapabiliriz
yani inşallah
Çok yükselmemiş normalde ilaç kullanıyor musun. Ben kullanıyorum ve normalde 2-2,5 arası olması isteniyor gebelikte. Aşırı yüksek değil moral bozmana gerek yok . Belki dahiliyeye yönlendirir ve ilaçla düşer .Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Çok yükselmemiş normalde ilaç kullanıyor musun. Ben kullanıyorum ve normalde 2-2,5 arası olması isteniyor gebelikte. Aşırı yüksek değil moral bozmana gerek yok . Belki dahiliyeye yönlendirir ve ilaçla düşer .
Bana da sormadı öyle. Benim ailede kimsede yok bir tek bende var. Genetik değil sanırım.Yok kullanmiyorum ama benim annemde de tiroid var hatta ameliyat olmustu ben kucukken. Doktorun normalde bunlari da sormasi gerek aslinda, ailenizde bir hastalik var mi filan babam ve ailesindeki herkes seker hastasi mesela ama bana hic bir sey sormuyor
Evet canım tsh 2.5 un üstünde olunca başlatıyorlar ilaç. Ama senin 1 ayda düşer değerin sıkıntı olmaz ben 3 ayda 5.5 tan 3.5 a düşürdümKizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Evet canım tsh 2.5 un üstünde olunca başlatıyorlar ilaç. Ama senin 1 ayda düşer değerin sıkıntı olmaz ben 3 ayda 5.5 tan 3.5 a düşürdüm
Bana da sormadı öyle. Benim ailede kimsede yok bir tek bende var. Genetik değil sanırım.
Endişelenmeyin Tsh değeriniz hormonal değişmiş olabilir. Bir aya normalleşir inşallahKizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Endişelenmeyin Tsh değeriniz hormonal değişmiş olabilir. Bir aya normalleşir inşallah
Sor bakalım madem öyleYa insAllah bırakırım kızımda 5aydan sonra bitane zor içiyordum şimdi neredeyse yicemama onu ilk öğrendiğimde 3e düşürmüştüm doktora sorcam işte varsa bişey versin valla
Kızlar Bugün benimde randevum vardı az önce geldim benim de tsh değerim 3.2 çıktı yüksek yine kan verdim çıkmasını bekliyorum yine gidecem doktor ilaç tedavisine başlayacaz dedi bakalım bir de bişey sormak istiyorum doktor ultrasona attı kesenin altında başka bir kese olmuş sağlıksız dedi düşer dedi ama düşerken bir ihtimal sağlıklı kese de düşebilir dedi moralim bozuldu bu durum yaşayan oldu mu hiç çevreden duyan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
İnşallah 2kalp atışı alınamayan gebeliğim vardı birde kimyasal oldu şimdiKimyasaldır, dış gebelikte değer artar düşmez. Çok geçmiş olsun. Rabbim yerini doldursun inşallah.
Erimiş miydi peki sorun çıkmadı değil miCanimm bozma moralini tsh galiba hamilelikle birlikte artiyor bende anlamadimdaha saglikli beslenirken hic tuz kullanmazken nasil oldu gercekten bende anlamadim. Burda birinden okumustum onda da iki kese vardi biri kucucuk erir demisti onada doktor hic endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?