- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #3.681
Erimiş miydi peki sorun çıkmadı değil mi
Şimdi daha kese ve kalp atışını duymadığım için pek hissedemiyorum. Belki onlardan sonra adapte olurımda bırakırım inşallahSor bakalım madem öyle
Allahım yardımcın olsun ama sonuç kötü olırsada kendini bırakma Yicek ekmeği varsa rabbim yaşatıyor çok çok geçmiş olsun Ben beta dan anlamıyorum valla bende adetim 3gün geçince yaptım 218.37 çıktı inan hafta hesabını bile doğru düzgün bilmiyorum. Mucizeler inan canım Allah büyükKızlar maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım.Doktorum öyle söyledi.Zaten gebeliğimi adete 1hafta kala öğrenmiştim..Öğrenmenin peşine kahvrengi lekelenme,kanama gibi birşey geldi.Bi türküde bitmedi.
İlk değerim adete 1hafta kala 13tü.Kanama başladigi için doktorum kan testiyle artışa bakmak istedi.
4gün sonra 63e yükseldi.Yükselince kanamayı kessin diye progestan verdi.Bir kaç gün sonra progestan kanamayı kesti.Bende sevinmiştim.Kan testi vereyim bakiyim dedim.Dün 23 çıktı.
Dış gebelikten çok korkuyorum doktor kimyasal dedi ama başta kanamaya rağmen yükselip sonra düşmesi beni suphelendirdi..Umarım oyledir.Zaten karantinadayim covid testi sonucumu bekliyorumBirde bu çıktı.Neye uzulecegimi şaşırdım artık. Değerlerini yazayım siz ne düşünüyorsunuz?
7eylül pazartesi 13
11eylul cuma 63
15eylül salı 23
Sizce kimyasal mı dış gebelik mi?
Karantinada olduğum için kan vermeye gitmekte istemiyorum ama geç kalırsam diyede korkuyorum dış gebelik vs ise.
Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Geçmiş olsun kimyasal olmalı. Dış gebelikte beta çok daha yüksek oluyorKızlar maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım.Doktorum öyle söyledi.Zaten gebeliğimi adete 1hafta kala öğrenmiştim..Öğrenmenin peşine kahvrengi lekelenme,kanama gibi birşey geldi.Bi türküde bitmedi.
İlk değerim adete 1hafta kala 13tü.Kanama başladigi için doktorum kan testiyle artışa bakmak istedi.
4gün sonra 63e yükseldi.Yükselince kanamayı kessin diye progestan verdi.Bir kaç gün sonra progestan kanamayı kesti.Bende sevinmiştim.Kan testi vereyim bakiyim dedim.Dün 23 çıktı.
Dış gebelikten çok korkuyorum doktor kimyasal dedi ama başta kanamaya rağmen yükselip sonra düşmesi beni suphelendirdi..Umarım oyledir.Zaten karantinadayim covid testi sonucumu bekliyorumBirde bu çıktı.Neye uzulecegimi şaşırdım artık. Değerlerini yazayım siz ne düşünüyorsunuz?
7eylül pazartesi 13
11eylul cuma 63
15eylül salı 23
Karantinada olduğum için kan vermeye gitmekte istemiyorum ama geç kalırsam diyede korkuyorum dış gebelik vs ise.
2.5 üstünü istemez kadın doğumcular. İlaç başlatır. Düzenli aralıklarla da kontrol eder ilaç yeterli mi diye
Rica ederim de şuna lütfen stres yapmayı bir bırakır mısın? İnan dert edilecek şey değil. Randevuna ne kadar var eger imkanın varsa bu tsh ı önceden söyleyebilirsin.Evet internette de ilk uc ay en fazla 2.50 diyorbakalim doktor ne diyecek, tesekkur ederim
Evet canım aşama aşama görünür önce yolk sac sınra bebek görünür acele etme ben 7.haftadayım cuma günü görmeye gidicem korkmaBugün 5+4 teyim sadece keseyi gördü doktor iyi dedi bebek var mı dedim aşama aşama dedi geç döllenme olması imkansız siz bebeği kaçta görmüştünüz
Rica ederim de şuna lütfen stres yapmayı bir bırakır mısın? İnan dert edilecek şey değil. Randevuna ne kadar var eger imkanın varsa bu tsh ı önceden söyleyebilirsin.
Canım çok geçmiş olsun kimyasal gibi görünüyor ve doktorlar dış gebeliktense kimyasal gebeliği tercih ediyorlar Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşatsınKızlar maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım.Doktorum öyle söyledi.Zaten gebeliğimi adete 1hafta kala öğrenmiştim..Öğrenmenin peşine kahvrengi lekelenme,kanama gibi birşey geldi.Bi türküde bitmedi.
7eylül pazartesi 13
11eylul cuma 63
15eylül salı 23
Canım ben ilk gebeliğimde tiroit için hap kullandım , tsh 3.68 miş az önce baktım . ama en az kaç olunca başlıyorlar bilmiyorumKizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Canım ben ilk gebeliğimde tiroit için hap kullandım , tsh 3.68 miş az önce baktım . ama en az kaç olunca başlıyorlar bilmiyorum
Yok canım , dr um dahiliyeciye yönlendirdi. o da doğuma kadar belli aralıklarla takip etti. benimki 5. aydan sonra yükselmiş. Son aylarda birden çok kilo aldım, acaba onunla mı ilgili diye düşünüyorum. gerçi son aylarım kışa geldi ve ankara nin kişi meşhurdur, dışarı çıkamadım pek ,belki de hareketsizlikten aldım. Onun dışında bildiğim bir sorun olmadıGebelik döneminde genellikle TSH düzeyleri ilk trimesterda 0.1-2.5 mIU/L, ikinci trimesterda 0.2-3.0 mIU/L ve üçüncü trimesterda 0.3-3.0 mIU/L aralığındadır. Referans aralığın altındaki ve üstündeki TSH değerlerinde serum serbest T4 düzeyi ölçülmelidir.
Internette boyle bir bilgi var sanirim 2.50 uzerine baslaniyor canim, cok tesekkur ederim cevap verdigin icinilk gebeliginde sorun olmadi dimi her sey yolunda gitti tsh yuksekligi ile alakali
Yok canım , dr um dahiliyeciye yönlendirdi. o da doğuma kadar belli aralıklarla takip etti. benimki 5. aydan sonra yükselmiş. Son aylarda birden çok kilo aldım, acaba onunla mı ilgili diye düşünüyorum. gerçi son aylarım kışa geldi ve ankara nin kişi meşhurdur, dışarı çıkamadım pek ,belki de hareketsizlikten aldım. Onun dışında bildiğim bir sorun olmadı
Kızlar her şey her yer kokuyor.. Evde durasım yok bu kadar hassas ollmak çok yıpratıcı.. Allah yardımcımız olsun inşallah ben resmen evden tiksiniyorum şuan
İnşallahInsallah benimde kolayca duser
Kaç artı oldun canım 5+0 mıBugün gittim doktora ben 5 haftalık keseyi gördük 2 hafta sonra kalp için çağırdı
İnşallahŞimdi tahlil sonuçlarımı aldım 3 aydır düşürmeye çalıştığım tsh değerim 3 haftada 2 katına çıkmış şuan 6.50 değerim. Çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?