2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allahım yardımcın olsun ama sonuç kötü olırsada kendini bırakma Yicek ekmeği varsa rabbim yaşatıyor çok çok geçmiş olsun Ben beta dan anlamıyorum valla bende adetim 3gün geçince yaptım 218.37 çıktı inan hafta hesabını bile doğru düzgün bilmiyorum. Mucizeler inan canım Allah büyük

Bugün 5+4 teyim sadece keseyi gördü doktor iyi dedi bebek var mı dedim aşama aşama dedi geç döllenme olması imkansız siz bebeği kaçta görmüştünüz

Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus 2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda

2.5 üstünü istemez kadın doğumcular. İlaç başlatır. Düzenli aralıklarla da kontrol eder ilaç yeterli mi diye

Geçmiş olsun kimyasal olmalı. Dış gebelikte beta çok daha yüksek oluyor

Bugün 5+4 teyim sadece keseyi gördü doktor iyi dedi bebek var mı dedim aşama aşama dedi geç döllenme olması imkansız siz bebeği kaçta görmüştünüz
Evet canım aşama aşama görünür önce yolk sac sınra bebek görünür acele etme ben 7.haftadayım cuma günü görmeye gidicem korkma

Rica ederim de şuna lütfen stres yapmayı bir bırakır mısın? İnan dert edilecek şey değil. Randevuna ne kadar var eger imkanın varsa bu tsh ı önceden söyleyebilirsin.

Evet mesaj attim simdi sonuclarima bakar misiniz diye ona gore giderim. 2 3 hafta sonra gelirsin bir daha demisti cunku o kadar beklemiyim. Aslinda ben hic stres yapmiyorum bu konuyu, iki uc hafta once de konusmustuk siz yazmistiniz hatta 2.50 olmasi lazim diye bende keseyi gorurken doktoruma demistim benim 2.60 bir seye ihtiyac var mi demistim. Kalbinin attigini gorelim bebegin oyle bakicaz demisti iki hafta beni geriye cekti ona kiziyorum. Neyse ki halledilmeyecek bir sey degil

Canım çok geçmiş olsun kimyasal gibi görünüyor ve doktorlar dış gebeliktense kimyasal gebeliği tercih ediyorlar Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşatsın

Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus 2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 herhalde her sey normal su pdw disinda
Canım ben ilk gebeliğimde tiroit için hap kullandım , tsh 3.68 miş az önce baktım . ama en az kaç olunca başlıyorlar bilmiyorum

Canım ben ilk gebeliğimde tiroit için hap kullandım , tsh 3.68 miş az önce baktım . ama en az kaç olunca başlıyorlar bilmiyorum

Gebelik döneminde genellikle TSH düzeyleri ilk trimesterda 0.1-2.5 mIU/L, ikinci trimesterda 0.2-3.0 mIU/L ve üçüncü trimesterda 0.3-3.0 mIU/L aralığındadır. Referans aralığın altındaki ve üstündeki TSH değerlerinde serum serbest T4 düzeyi ölçülmelidir.
Internette boyle bir bilgi var sanirim 2.50 uzerine baslaniyor canim, cok tesekkur ederim cevap verdigin icin ilk gebeliginde sorun olmadi dimi her sey yolunda gitti tsh yuksekligi ile alakali

Yok canım , dr um dahiliyeciye yönlendirdi. o da doğuma kadar belli aralıklarla takip etti. benimki 5. aydan sonra yükselmiş. Son aylarda birden çok kilo aldım, acaba onunla mı ilgili diye düşünüyorum. gerçi son aylarım kışa geldi ve ankara nin kişi meşhurdur, dışarı çıkamadım pek ,belki de hareketsizlikten aldım. Onun dışında bildiğim bir sorun olmadı

Evet ankarayi biliyorum kardesimde orada yasiyor oh cok sukur saglikla almissiniz icim rahatladi simdi

İnşallah Şimdi tahlil sonuçlarımı aldım 3 aydır düşürmeye çalıştığım tsh değerim 3 haftada 2 katına çıkmış şuan 6.50 değerim. Çok moralim bozuldu

Anladigim kadariyla hamilelikte herkes tiroid ilaci kullaniyor yada kullanacak. Hic bozma moralini hormonlarla alakali demekki, ilacimizi icer kan tahlili veririz surekli degerleri kontrol altinda tutariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…