Dünya sağlık örgütü dediğiniz şey , maddi açıdan desteklendiği ülkelerin elinde oyuncak olmuş,bir dediği diğerini tutmayan adı var ama sanı yok olan bir düzen.Kısaca WHO,çokta itibar edilecek bir kurum değil zira maske kullanımını başta gereksiz görende kendisiydi.ben kendi okuduğum araştırdığım kadarını söyledim,zira mesajımda dikkate asıl alınması gereken kişinin kendim değil doktorunuz oldugunu da yazmışım.ayrıca sizde biliyorsunuz ki,şeker yüklemesi konusunda iki profesöre danışsanız ,ikiside farklı şey söyleyebilir demekki neymiş , bu konu hala kesinlik kazanmamış.tekrar üstüne basarak söylüyorum , dikkate alınması gerekilen kişi doktorunuzdur.parantez içinde yazdığım şeylere de dikkatli bakmadan cevap vermişsiniz.birçok ülkede 9 ay boyunca anormal durum yoksa ultrasona bile çok uzun aralıkla sokarlar.eğer gebelik şekeri belirtisi diğer veriler yoksa (su fazlalığı,bebekte aşırı kilo alımı,annede aşırı kilo alımı gibi) endişe minimumdur.nyse bu konu tıpçılar arasında bile net değilken, sizinle ortak nokta bulmamız zaten imkansız ,hala profesörler bile gerekli ve gereksi olmak üzere ikiye bölünüyorlar bu gebelik şekeri konusunda.herkes kendi doktorunun dediğini ciddiye alsın.burda yazılanlar sadece kişisel fikirden ibarettir.benimkide sizinkide.