2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun. Sezaryen yaparken kasık yırtığını da dikebiliyorlar mı acaba

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hiç kuvvet versin

Benimde tam tersi kilo olarak önden gidiyor bende diyete başladım 2 hafta oldu diyetle yoluna girer mi sizce

Benim de iki hafta önden gidiyor suyu biraz fazla ama şeker yok bu benim dördüncü çocugum hepsi böyle oldu hepside 37 haftalık sağlıklı bir şekilde dogdu 3500 gr 50 cm meraklanmayın
İşte bende şeker olduğu için acaba bu çocuğa da geçer mi zarar verir mi korkuyorum açıkçası

Bende sizin gibiyim ilk haftalardan beri prilam kullanıyorum 2 tane atıyordum şimdi bire düşürdum ve bırakamıyorum bırakınca midem tutuyor doktor 9 ay böyle olan bayanlar var dedi

Bana her hafta artık nst girmen lazım dedi acaba bundan dolayı mı size de nst bu kadar sık çağırdı mi

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum ins bebeğinizi en kısa zamanda kucaginiza almak nasip olur

Senin sebepsiz mi olmuyordu canım? 5 tüp bebek çokmuş o anki psikolojini düşünemiyorum neyseki hepsi geçmiş 2.bebeği bekliyorsun.

Benim fsh hormonum yüksekti yaşım 30 ama yumurtalarım daha yaşlı sanırım.
Kardeşin adına sevindim çok zor süreçlerden geçmiş. Çocuğun olmuyor mu baskısı toplumda çok fazla.

Bende sizin gibiyim ilk haftalardan beri prilam kullanıyorum 2 tane atıyordum şimdi bire düşürdum ve bırakamıyorum bırakınca midem tutuyor doktor 9 ay böyle olan bayanlar var dedi
Aynı aynıı valla o 1 taneyi içmeyince resmen yaşam kalitem düşüyo,korkuom valla doğumdan sonrada kullanmak zorunda kalmayız heralde

Siz cihazla seker olcumu karsılastırcaktınız yaptınız mı merk ettım,

Hoşgeldin. Ben mayıs annesiyim ama sezeryan olacağı için muhtemel Nisan sonu doğacak yine de burdayım
Bende aynen senin gibiyim.41 haftaya göre hesaplanınca mayısta doğuyor.ama 38de doktorum nasipse alcak oyüzden 23nisandan sonraki ilk müsait günde alacak kilosu falan buşekilde giderse tabi.

Benimde canım sürekli su böreği istiyor pastaneden alıp geliyorum yemesem daha iyi sanki

Evet açlık şekerim hastanedekiyle aynı çıktı. Tokluk şekerim ise hastanede 130 benim alette 146 çıktı. Aynı anda ölçtük. Doktor bir yorumda bulunmadı
Bnmde genelde oyle cıkıyor ama yınede dıkkat etmekte fayda var tsk ederim,

Oh ne mutlu sana.insan vucudu değişik bişey hamileliği öğrenmesi enteresan,gerçi ikincisi zor olanlarda oluyor ama nadir duyuyoruz.aman Allah kimseye aratmasın zorlamasın.

Senin sebepsiz mi olmuyordu canım? 5 tüp bebek çokmuş o anki psikolojini düşünemiyorum neyseki hepsi geçmiş 2.bebeği bekliyorsun.
Çikolata kistleri vardı bende onlar engel oluyordu büyük ihtimal. Bide 5 tüp bebek öncesi bir sürü tedavi denemesi var yani hayatım tamamen çocuk yapma üzerine kurulu gibiydi. Çok şükür hamile kaldım da yalan oldu hepsi

Çok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…