- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.881
Geçmiş olsun. Sezaryen yaparken kasık yırtığını da dikebiliyorlar mı acabaSelam hamis tatli anne adayları.
İlk zamanlar cok yaziyordum gruba sonrasinda cok yazamadim
Umarim herkes iyidir bebisler saglikla buyuyodur
Ben suan 29.haftamdayim
Sizinle yasadiginiz hemen hemen ayni sikintilari yasiyorum
Ama bunun disinda cok buyuk sakatlik gecirdim kasik kası yirtildi. Yuruyemiyorum. Koluma yuklendigim icin kolumda incildi. Her dakka fizik tedavi modundayim tuvalete bile esim tasiyor.bu xamana kdr cok az kilo almostim 3 bucuk kiloydu. Gebelik sekerinden dolayi bol yuruyus ve diyet yapiyordum ozel bir diyetisyen esliginde. Simdi ise koltuktan kalkamiyorum. O yuzden halinize sukredin kizlar. Hepimize saglikli bir surec diliyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hiç kuvvet versinSelam hamis tatli anne adayları.
Ben suan 29.haftamdayim
Ama bunun disinda cok buyuk sakatlik gecirdim kasik kası yirtildi. Yuruyemiyorum. Koluma yuklendigim icin kolumda incildi. Her dakka fizik tedavi modundayim tuvalete bile esim tasiyor.bu xamana kdr cok az kilo almostim 3 bucuk kiloydu. Gebelik sekerinden dolayi bol yuruyus ve diyet yapiyordum ozel bir diyetisyen esliginde. Simdi ise koltuktan kalkamiyorum. O yuzden halinize sukredin kizlar. Hepimize saglikli bir surec diliyorum
Benimde tam tersi kilo olarak önden gidiyor bende diyete başladım 2 hafta oldu diyetle yoluna girer mi sizceBende de şeker var benimki aksine küçük sanırım birazben sıkı diyet yaptım sanırım endokrin doktoruna en son gittiğimde ekmeği çok az yediğimi bebeğin beslenemediğini söyledi. Diyetimde ekmeğimi artırdım.
İşte bende şeker olduğu için acaba bu çocuğa da geçer mi zarar verir mi korkuyorum açıkçasıBenim de iki hafta önden gidiyor suyu biraz fazla ama şeker yok bu benim dördüncü çocugum hepsi böyle oldu hepside 37 haftalık sağlıklı bir şekilde dogdu 3500 gr 50 cm meraklanmayın
Bende sizin gibiyim ilk haftalardan beri prilam kullanıyorum 2 tane atıyordum şimdi bire düşürdum ve bırakamıyorum bırakınca midem tutuyor doktor 9 ay böyle olan bayanlar var dediBendede hala ara ara oluyor ,hatta ben hala prilam kullanıyorum 7.haftadan beri,günde 2 taneydi 1 e düşürdük ama o 1 taneyi bırakamıyorum ,içmezsem iştahım sıfır oluyor ve midem huzursuz oluyor.doktor 9 aya kadar mide bulantısı olabilir nadirde olsa oluyor dedi.
Bana her hafta artık nst girmen lazım dedi acaba bundan dolayı mı size de nst bu kadar sık çağırdı miCanım su fazlalığı benim ilk gebeliğimde olmuştu doktor şekeri tatlıyı kes dedi.onun dışında 2 haftalık ileri gitmesini doktorlar sıkıntılı görmüyorlar.2 hafta ileri 2 hafta geri normal kabul ediliyor.kardeşimdede sonlara doğru suyu artmıştı doktor onada kes şekeri demiş.sağlıkla doğdu şükür.çok endişelencek bişey olsa doktorun mutlaka söylerdi ya da 2-3günde bir gel kontrollü gidelim derdi..
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum ins bebeğinizi en kısa zamanda kucaginiza almak nasip olurSelam hamis tatli anne adayları.
Ben suan 29.haftamdayim
Senin sebepsiz mi olmuyordu canım? 5 tüp bebek çokmuş o anki psikolojini düşünemiyorum neyseki hepsi geçmiş 2.bebeği bekliyorsun.Benim de öyle olduilki 5.tüp bebekle 5 sene sonra olunca nasılsa olmuyor kafasındaydık ki bi baktım kızım 12 aylıkken (ki daha 6-7 kere adet olmuştum) hamile kalmışım gebeliğe engel bazı sorunlar çok ilginç şekilde hamilelik sürecinde resmen düzeliyor sonra 2.bebek hemen pırt diye geliyor
Benim fsh hormonum yüksekti yaşım 30 ama yumurtalarım daha yaşlı sanırım.Valla 2.ler genelde hemen oluyor çünkü ilki kadar kafaya takmıyorsun nasılsa bir tane var diye.
Ben ilkine kavuşana kadar 3 yıl geçti, ikincisine tek tüple ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım
Kardeşim 2 yıl uğraştı 2 aşılama 2 tüp bebek yaptı , tüp bebeğin sonuncusu tuttu , sonra nasıl olsa olmuyo diye rahat davranmış küt diye kendiliğinden hamile kaldı.doktor demişti zaten ilk gebelikte vucut hamileliği öğreniyor ,oyüzden ikinciler daha kolay olur genelde demişti.
Aynı aynıı valla o 1 taneyi içmeyince resmen yaşam kalitem düşüyo,korkuom valla doğumdan sonrada kullanmak zorunda kalmayız heraldeBende sizin gibiyim ilk haftalardan beri prilam kullanıyorum 2 tane atıyordum şimdi bire düşürdum ve bırakamıyorum bırakınca midem tutuyor doktor 9 ay böyle olan bayanlar var dedi
Zaten dogumdan sonra en çok bu ilaçlardan kurtulacağım için seviniyorum bende bazen diyorum ya midem hep böyle kalırsa diyeAynı aynıı valla o 1 taneyi içmeyince resmen yaşam kalitem düşüyo,korkuom valla doğumdan sonrada kullanmak zorunda kalmayız heralde
Ben diğer hamileliğimde de diyet yapmıştım. Bebek gayet normal doğmuştu3200 gr civarı. Diyetle düzene girebilir benceBenimde tam tersi kilo olarak önden gidiyor bende diyete başladım 2 hafta oldu diyetle yoluna girer mi sizce
Siz cihazla seker olcumu karsılastırcaktınız yaptınız mı merk ettım,Bende de şeker var benimki aksine küçük sanırım birazben sıkı diyet yaptım sanırım endokrin doktoruna en son gittiğimde ekmeği çok az yediğimi bebeğin beslenemediğini söyledi. Diyetimde ekmeğimi artırdım.
Bende aynen senin gibiyim.41 haftaya göre hesaplanınca mayısta doğuyor.ama 38de doktorum nasipse alcak oyüzden 23nisandan sonraki ilk müsait günde alacak kilosu falan buşekilde giderse tabi.Hoşgeldin. Ben mayıs annesiyim ama sezeryan olacağı için muhtemel Nisan sonu doğacak yine de burdayım
Evet açlık şekerim hastanedekiyle aynı çıktı. Tokluk şekerim ise hastanede 130 benim alette 146 çıktı. Aynı anda ölçtük. Doktor bir yorumda bulunmadıSiz cihazla seker olcumu karsılastırcaktınız yaptınız mı merk ettım,
Bnmde genelde oyle cıkıyor ama yınede dıkkat etmekte fayda var tsk ederim,Evet açlık şekerim hastanedekiyle aynı çıktı. Tokluk şekerim ise hastanede 130 benim alette 146 çıktı. Aynı anda ölçtük. Doktor bir yorumda bulunmadı
Oh ne mutlu sana.insan vucudu değişik bişey hamileliği öğrenmesi enteresan,gerçi ikincisi zor olanlarda oluyor ama nadir duyuyoruz.aman Allah kimseye aratmasın zorlamasın.Benim de öyle olduilki 5.tüp bebekle 5 sene sonra olunca nasılsa olmuyor kafasındaydık ki bi baktım kızım 12 aylıkken (ki daha 6-7 kere adet olmuştum) hamile kalmışım gebeliğe engel bazı sorunlar çok ilginç şekilde hamilelik sürecinde resmen düzeliyor sonra 2.bebek hemen pırt diye geliyor
Çikolata kistleri vardı bende onlar engel oluyordu büyük ihtimal. Bide 5 tüp bebek öncesi bir sürü tedavi denemesi varSenin sebepsiz mi olmuyordu canım? 5 tüp bebek çokmuş o anki psikolojini düşünemiyorum neyseki hepsi geçmiş 2.bebeği bekliyorsun.
Çok iyi yaKız öyle deme Allah nasip edince oldumu oluyor ben ilk hamileliğim 24 yaşında ikinci hamileliğim 26 yaşında oldu çocuklarım 18 ve 16 yaşlarında ve şuan 32 haftalık hamileyim 43 yaşına yeni girdimbize de sürpriz oldu bizler istediğimiz kadar plan yapalım Rabbimin dediği oluyor