2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
2 gündür mide yanması bende de başladı. Hamileliğin başında da vardı geçmişti. Doğuma kadar devam ediyor mu?
Cuma randevum var ilaç yazdırayım.

2 gündür mide yanması bende de başladı. Hamileliğin başında da vardı geçmişti. Doğuma kadar devam ediyor mu?
Mide yanmaları ve reflü bende de başladı. Artık bebek büyüğü için midemize baskı yapıyor bu da reflüye neden oluyor. Bir de eskisi kadar yiyemiyorum çabuk doyuyorum mide için fazla yer kalmadığı için sanırım. Gece 2 yastıkla yatıyorum ve artık şurup içiyorum midem için iyi geliyor.

Mide yanması gebelıkte tammen yedıklerınızle alakalıdır, yok sacı cıkıyor vs onla alakası yoktur. ılık süt ve badem gecıcı çözüm sağlıyor.

Tatli anneler herkese merhaba bir suredir takip edemedim, umarim herkes iyidir

Bebislerinizin yataklarini aldiniz mi? Ben hep park yatak dusunuyordum sonra acaba su ikeadaki mobilya yataklardan mi alsak dedim cok kararsiz kaldim. Sizlere de danismak istedim. Bir de yatak siltesi konusu kafama cok takildi. Omurga gelisimi icin yumusak olmamali deniyor, yani o zaman visko olmaz. Cok sert de olmayacak deniyor. Karar veremedim
Yatasa vs baktim netten ama tabi eliyle incelemeden bilemiyor insan. Bir de ana kucagi mevsuzu kafama takildi. Bu babyjorn ana kucagi cok ovuluyordu, hayatta o kadar para vermem gereksiz diyodum ama simdi acaba mi diyorum? Alan var mi?

Yatak olarak arkadaşım chicconun next to me sini verdi çok memnun olduğunu ama kullanım süresinin çok kısa olduğunu söyledi. Kanguru olarak da internetteki yorumlara ve videolara bakarak nuna nın kangurusunu aldım açıp kapatması çok kolay, doğumdan itibaren kullanılması, kalitesi falan çok güzel görünüyor. Sadece sanki biraz ağır kullanmadan bilemeyiz tabi.

Ben parkyatak almıştım ilk çocuğumda. onu kullanacağım yine. Yatak odasında yanımda kalacak bir süre ardından yazlıkta kullanacağım. 2 -3 yaşına kadar idare eder bizi ama evde kullanımı 7-8 aylık olana kadar kullanırım heralde. Sonrasında da yatak almayı planlıyorum. Beşik almak istemiyorum. Yani park yatak gerçekten kullanışlı. Benimki küçük ebatlı. Büyük olsa daha uzun süre bile kullanılabilir

Next to me yi surekli goruyorum nette, cok guzel ama belli bir sure kullanim icin, o yuzden onu elemistim. Kanguru olayi da icinden cikilmasi guc ya binbir marka var, 1000 liraya kanguru var resmen. Nuna ya bakayim tesekkurler

Iste hic gidip de inceleme imkanim olmadigi icin hep netten bakabildim, o yuzden de emin olamadim park yatak bana da hep kullanisliymis gibi geliyor. Off valla ne zor su alisveris isi ya.

Next to me yi surekli goruyorum nette, cok guzel ama belli bir sure kullanim icin, o yuzden onu elemistim. Kanguru olayi da icinden cikilmasi guc ya binbir marka var, 1000 liraya kanguru var resmen. Nuna ya bakayim tesekkurler
Haklısın ben de bana vermemiş olsalar para verip almam çünkü anne yanı olabilen daha büyük park yataklar ya da ahşap yataklar var onlardan alırdım herhalde. Nunayı daha önce beğenmiştim ebebek indiriminden aldım

Bir de yatak icine yatak siltesi alinacak, iyi bir yatak siltesi yatagin kendisinden daha pahali yatakta 1000 kusure kadar gidiyor indirimli hali bi de. Insan tabi bebek olunca aman gelisimi iyi olsun aman terlemesin aman alerji olmasin diye en iyisini almak istiyo

Günaydin hanımlar nasılsınız bebislerde iyidir İnşallah kalça ağrılarından bahsedilmiş aynı sorun bende de ve var uzun süre ayakta kalirsam artıyor genelde ilk hamileligimdede aynı sorunu yaşamıştım doktorum tek taraflı kalça ağrılarınin sebebinin aslında siyatik olduğunu söylemişti kesin çözümü yok omurgadan ayak topugumuza kadar giden bir sinir varmış ve hamilelikte o sinire olan baskı cogaltigi için yasaniyormus ağrılar

birde evet yaş ilerledikde hamilelik gerçekten fiziksel olarak zorluyor kızımi 30 yaşında doğurdum o hamileliğimde çok aktiftim şimdi bir ay sonra 37 olacagim bazen kendimi 70'lik gibi hissediyorum rahatmi battı acaba diye kendi kendime çok söyleniyorum ama işte kızım kardeşsiz kalmasın diye bütün hepsi ben asıl doğumdan sonrasını çok merak ediyorum şimdiden kardeşini çok seven ama kiskanacaginin sinyallerini de baya baya veren bir cadı var evde büyük boy huniyi takmaya hazırım

Benim kızım şuanda inanılmaz heyecanlı. Çok hevesli kardeşi olacağına. Hatta şimdiden iş paylaşımı yapıyor kendince. Ben kitap okurum anne. Oynatırım onu falan diye. Bi yandan da tek torundu bu zaman kadar. İlgi azalınca ne olacak bilniyorum gerçi beni bırakırlar onunla ilgilenirler bende rahatlarım biraz da diyor ama iş gerçek olunca tepkisini merak ediyorum

Benim bebeği tüm sülale bekliyor bizde de eşimin ailesinde de ilk torun olacak. Bebek napıyor diye her arayan soruyor.
Şimdi napıyor diye soran bile var tekmeledi, uyuyor falan diyorum
Doğunca herkes bi köşeye çekilmez yardımcı olurlar umarım

Mide yanması gebelıkte tammen yedıklerınızle alakalıdır, yok sacı cıkıyor vs onla alakası yoktur. ılık süt ve badem gecıcı çözüm sağlıyor.
Bu zamanlarda mide daha hassas oluyor. Normalde yiyip rahatsız etmeyen şeyler şuan ediyor.
Bende bu ara dikkat etmedim normalde daha dikkatli besleniyordum eski düzenime geri döneyim.

Park yatak çok pratik çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim

Yakında çilek mağazası var bende gidip beşik yatak alıp çıkıcam.
İlerde düşünürüm odasını nasıl yapacağımı.

Benim kızda çok seviyor hemen doğsun diyor ama bı o kadarda kiskanacagini hissettiriyor geçen ben kardeşimi kıskanıyorum anne dedi onunla eskisi kadar ilgilenemiyor muşum çocukta haklı sürekli belim sırtım agridigi için annecim belim ağrıyor sırtım ağrıyor az dinleneyim diyorum eskiden sürekli kucaklar bogusur dans ederdik ama bı yandanda altını değiştirmem ama mamasını yediririm masal anlatırım uyuturum diyor bizde benim tarafimda ilk torun anneanne dede değil ama dayiyi paylasamaz kimseyle ama eşimin tarafinda ikinci torun zaten orda sorun yokta beni babasıyla bile paylasamiyordu bebek doğunca en çok onu merak ediyorum şimdiden planlar yapildi baba onun yatağında yatacakmis biz bebek kızım ben yatak odasında birde anne sütünun tadına bakmak istiyor kendisi 28 ay emmemis gibi

Yoyko nun anne yanı park yatağını aldım ben. Ayrıca iç yatağı ile. Dediğiniz gibi ilk çocuğumda omurga gelişimi vs gibi düşünerek araştırmıştım çok. İlle iyisi olsun gibi. Çilekten almıştık yatak beşik falan. Ama doğru düzgün yatmadı bile. Hep yer yatağı açmak zorunda kaldım ben de yanında yattım çoğu zaman. O yüzden çok takılmıyorum böyle şeylere. Sonra da montessöri yatak aldık içine de istikbalden herhangi Bi yatak. Omurgasında da bişey yok şükür
Anakucağı olarak da nuna tavsiye edebilirim. Çok memnun kalmıştım. Sadece biraz ağır odadan odaya taşımak falan zordu ama çok sağlam ve güvenli. Babyjörn ü bilmiyorum Bi arkadaşım memnundu ama bence gereksiz pahalı bu ana kucakları. Kısa süre kullanılıyor. Sonradna bir sürü masrafları çıkıyor çocukların. Mama sandalyesi ydi oto koltuğuydu derken. Ama ikinci el düşünebilirsiniz. Hem kısa kullanılıyor hemde temiz satan da çok.
Ben bu defa e bebekten baby plus un almayı düşünüyorum 130 TL mi neydi. Çok memnun kullananlar

İlk bebeğin sanırım insan gerçekten çok hassas dikkatli oluyor ilk olunca. Sonra rahatlıyorsun aslında bunlara hiç gerek yokmuş diyorsun. Para tuzağına düşme bence canım. Sonradan kendi odasına iyisini alırsın. Zaten altına çarşaf pike battaniye vs seriliyor. Ekstra Bi sıkıntı olmazsa hepsi iş görüyor yani. Benim biçok arkadaşım yatak bile almadı içine. Yün yatak yorgan koydular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…