• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar herkese iyi akşamlar ben 6+1deyim 3 ay önce Bi kimyasalım olmuştu. Herşey çok güzeldi geçen hafta işten çıkardılar hamile olduğum için o gün çok üzüldüm ve lekelenmem geldi. Yaklaşık 4 gündür ufak ufak çok açık kahverengi geliyor yani siyah iç çamaşırı giysem görmem o derece. Doktora gitmiştim keseyi görmüştük 5+0da leke olduğu gün gittim 5+4de stres yapma biraz kanama olmuş içerse kesede biraz aşağıya inmiş ama kesede bozulma yok dedi. Pazartesi günü beta baktırdım 10 gün önce 1200 Dü 4000e çıkmış doktoruma söyledim sonuçları sıkıntı yapma cuma günü gel kontrole inşallah kalp atışlarını duyarız dedi umarım düşmez hiç kanamam yok çünkü 😔

Kızlar herkese iyi akşamlar ben 6+1deyim 3 ay önce Bi kimyasalım olmuştu. Herşey çok güzeldi geçen hafta işten çıkardılar hamile olduğum için o gün çok üzüldüm ve lekelenmem geldi. Yaklaşık 4 gündür ufak ufak çok açık kahverengi geliyor yani siyah iç çamaşırı giysem görmem o derece. Doktora gitmiştim keseyi görmüştük 5+0da leke olduğu gün gittim 5+4de stres yapma biraz kanama olmuş içerse kesede biraz aşağıya inmiş ama kesede bozulma yok dedi. Pazartesi günü beta baktırdım 10 gün önce 1200 Dü 4000e çıkmış doktoruma söyledim sonuçları sıkıntı yapma cuma günü gel kontrole inşallah kalp atışlarını duyarız dedi umarım düşmez hiç kanamam yok çünkü 😔
Canım içini ferah tut evet stres yapmamak lazım ama doktorumun bana dediği ağır kaldırmakla zıplamakla stres yapmakla bebek düşmez.Hamileliğine ve bebeğine odaklan lütfen işvereni de Allah a havale et 😒

Stres yapmamak çok zor ama stres yapmamaya çalış canım. Biz ne yaparsan yapalım olacak olan oluyor bir şekilde. Güzel haberlerle dönersin inşallah. Bende cuma günü gidicem inşallah keseyi görebilirim. Geçen cuma beta 300 du pazartesi 588 doktor 600 civarı olmalı demişti. Benimde bir kimyasal bir dış gebelik var. Cok stresliyim ama ben ne yaparsam yapayım başıma gelecek varsa gelecek diyorum. Inşallah ikimizde güzel sonuçlarla döneriz cuma günü 🤲

4 hafta içindeyim 5 6 tane içiom😐😐
Yolun çok başındasın daha önümüzdeki haftalara kadar 1 er adete kadar azaltıp sonra da bırakmayı dene bence.
Bende kullanıyordum öğrendiğim an bırakmayı istedim 2 hafta hiç içmedim çok zor oldu sonra günde 1 er tane içtim çok bastırınca. Şimdi onuda hiç içmemeyi düşünüyorum bence yapabiliriz💪🏻
yani inşallah😅

Günaydın kızlar, doktora gidenler bugun cok guzel haberler alsin 💕 bende dun istedigi ac karna yapilacak olan tahlilleri vermeye gittim az once, 5 tup kan ve idrar testi istemisti. Kalp atisini duymaya gidecekler bence sabah erkenden doktor randevusu alip ac karna sonra bu tahlilleri de yaptirabilirler iki kere gel git olmaz 🥰

Günaydın kızlar, doktora gidenler bugun cok guzel haberler alsin 💕 bende dun istedigi ac karna yapilacak olan tahlilleri vermeye gittim az once, 5 tup kan ve idrar testi istemisti. Kalp atisini duymaya gidecekler bence sabah erkenden doktor randevusu alip ac karna sonra bu tahlilleri de yaptirabilirler iki kere gel git olmaz 🥰
Neleri istiyor. Sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracağım. Haftaya randevum. Yaptırsam mı acaba

Hamile olduğunuz işten çıkaramazlar, bu bi suçtur.
kendinizi üzmeyin ve dava açıp hakkınızı arayın.

Eklentiler

• SmartSelect_20200916-092914_Chrome.webp
    SmartSelect_20200916-092914_Chrome.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 81
Back
X