• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus 😞 2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 🤔 herhalde her sey normal su pdw disinda

Eklentiler

• SmartSelect_20200916-094659_Chrome.webp
    SmartSelect_20200916-094659_Chrome.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 79
Yolun çok başındasın daha önümüzdeki haftalara kadar 1 er adete kadar azaltıp sonra da bırakmayı dene bence.
Bende kullanıyordum öğrendiğim an bırakmayı istedim 2 hafta hiç içmedim çok zor oldu sonra günde 1 er tane içtim çok bastırınca. Şimdi onuda hiç içmemeyi düşünüyorum bence yapabiliriz💪🏻
yani inşallah😅
Ya insAllah bırakırım kızımda 5aydan sonra bitane zor içiyordum şimdi neredeyse yicem😒ama onu ilk öğrendiğimde 3e düşürmüştüm doktora sorcam işte varsa bişey versin valla

Kizlar simdi sonuclar cikmis temmuzda tsh (tiroid'im) 2.60 di, bugun 2.98 olmus 😞 2.50 nin ustune mi ilac baslamak lazim. Deger araligi aslinda 0.38-5.33 🤔 herhalde her sey normal su pdw disinda
Çok yükselmemiş normalde ilaç kullanıyor musun. Ben kullanıyorum ve normalde 2-2,5 arası olması isteniyor gebelikte. Aşırı yüksek değil moral bozmana gerek yok . Belki dahiliyeye yönlendirir ve ilaçla düşer .

Çok yükselmemiş normalde ilaç kullanıyor musun. Ben kullanıyorum ve normalde 2-2,5 arası olması isteniyor gebelikte. Aşırı yüksek değil moral bozmana gerek yok . Belki dahiliyeye yönlendirir ve ilaçla düşer .

Yok kullanmiyorum ama benim annemde de tiroid var hatta ameliyat olmustu ben kucukken. Doktorun normalde bunlari da sormasi gerek aslinda, ailenizde bir hastalik var mi filan babam ve ailesindeki herkes seker hastasi mesela ama bana hic bir sey sormuyor 🤔

Yok kullanmiyorum ama benim annemde de tiroid var hatta ameliyat olmustu ben kucukken. Doktorun normalde bunlari da sormasi gerek aslinda, ailenizde bir hastalik var mi filan babam ve ailesindeki herkes seker hastasi mesela ama bana hic bir sey sormuyor 🤔
Bana da sormadı öyle. Benim ailede kimsede yok bir tek bende var. Genetik değil sanırım.

Evet canım tsh 2.5 un üstünde olunca başlatıyorlar ilaç. Ama senin 1 ayda düşer değerin sıkıntı olmaz ben 3 ayda 5.5 tan 3.5 a düşürdüm

Bana da sormadı öyle. Benim ailede kimsede yok bir tek bende var. Genetik değil sanırım.

Benim bir akrabam hamile oldugunda doktoru annesinin nasil dogum yaptigina, kacinci haftada dogumun gerceklestigine kadar sormustu. Belki daha erkendir bu sorular icin bilmiyorum ama ben kesin emin oldum doktorumu degistiricem. Dun soyle bir sey yasadim, ben hamile olmasaydim gecen ay hsg istemisti benden. Bi yerin adini yazdi burda yaptir adimi ver dedi. Bende tamam yaptiririm demistim ama gerek kalmadi iste. Dun doktora gittigimde biri danismaya hsg icin fiyat soruyordu. Icimden dedim bu hastanede hsg oluyorsa beni neden baska yere yolluyor bu doktor, paradan baska bir sey aklima gelmedi. O yuzden hic guvenimde kalmadi

Kızlar Bugün benimde randevum vardı az önce geldim benim de tsh değerim 3.2 çıktı yüksek yine kan verdim çıkmasını bekliyorum yine gidecem doktor ilaç tedavisine başlayacaz dedi bakalım bir de bişey sormak istiyorum doktor ultrasona attı kesenin altında başka bir kese olmuş sağlıksız dedi düşer dedi ama düşerken bir ihtimal sağlıklı kese de düşebilir dedi moralim bozuldu bu durum yaşayan oldu mu hiç çevreden duyan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🥺

Endişelenmeyin Tsh değeriniz hormonal değişmiş olabilir. Bir aya normalleşir inşallah

Kızlar Bugün benimde randevum vardı az önce geldim benim de tsh değerim 3.2 çıktı yüksek yine kan verdim çıkmasını bekliyorum yine gidecem doktor ilaç tedavisine başlayacaz dedi bakalım bir de bişey sormak istiyorum doktor ultrasona attı kesenin altında başka bir kese olmuş sağlıksız dedi düşer dedi ama düşerken bir ihtimal sağlıklı kese de düşebilir dedi moralim bozuldu bu durum yaşayan oldu mu hiç çevreden duyan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 🥺

Canimm bozma moralini tsh galiba hamilelikle birlikte artiyor bende anlamadim 🤔 daha saglikli beslenirken hic tuz kullanmazken nasil oldu gercekten bende anlamadim. Burda birinden okumustum onda da iki kese vardi biri kucucuk erir demisti onada doktor hic endiselenme

Kızlar maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım.Doktorum öyle söyledi.Zaten gebeliğimi adete 1hafta kala öğrenmiştim..Öğrenmenin peşine kahvrengi lekelenme,kanama gibi birşey geldi.Bi türküde bitmedi.
İlk değerim adete 1hafta kala 13tü.Kanama başladigi için doktorum kan testiyle artışa bakmak istedi.
4gün sonra 63e yükseldi.Yükselince kanamayı kessin diye progestan verdi.Bir kaç gün sonra progestan kanamayı kesti.Bende sevinmiştim.Kan testi vereyim bakiyim dedim.Dün 23 çıktı.
Dış gebelikten çok korkuyorum doktor kimyasal dedi ama başta kanamaya rağmen yükselip sonra düşmesi beni suphelendirdi..Umarım oyledir.Zaten karantinadayim covid testi sonucumu bekliyorum 😟Birde bu çıktı.Neye uzulecegimi şaşırdım artık. Değerlerini yazayım siz ne düşünüyorsunuz?
7eylül pazartesi 13
11eylul cuma 63
15eylül salı 23
Sizce kimyasal mı dış gebelik mi?
Karantinada olduğum için kan vermeye gitmekte istemiyorum ama geç kalırsam diyede korkuyorum dış gebelik vs ise.

Canimm bozma moralini tsh galiba hamilelikle birlikte artiyor bende anlamadim 🤔 daha saglikli beslenirken hic tuz kullanmazken nasil oldu gercekten bende anlamadim. Burda birinden okumustum onda da iki kese vardi biri kucucuk erir demisti onada doktor hic endiselenme
Erimiş miydi peki sorun çıkmadı değil mi

Back
X