• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy dun bende artik bulantim basladi heralde diye dusunmustum megersem migrenim tutmus bugun gayet iyiyim😄 migrende de inanilmaz bir koku hassasiyeti var cunku 😄 ben dun biraz kuru seyler yedim mesela pizza, mesela yağsız kasarli tost onlar bastiriyor biraz sanki
:63:Eşimde nöbette kimseye nazımda geçmiyor

Bana dr yarım içmem gerektiğini söyledi günde yarım içiyorum tok karnına
Günde yarım bile çok folbiol ben hamile kalmadan önce kullanmıştım 4 e bölüp içiyordum 4/1 i bile 1250 mg çok bulantı yapmıştı ve şişkinlik bırakmıştım folactive içiyorum şuan çok memnunum

Herkese iyi akşamlar
Bugün yaptığım üç testte pozitifi gördüm.Süreci saglıkla tamamlarsam insallah Mayıs annesi olacağım 🙏🏻
Takvime göre Bat 19 Eylül.Kan testi için Regl döneminin geçmesini bekleyeceğim.Haftaya cuma(25 Eylül) doktora gittiğim takdirde keseyi görme ihtimalim var mı? Kese için çok mu erken olur?

Canım normal gebelikte de böyle dengesizlikler olabiliyormuş.Daha kese için erken olabilir belki bile..Kanaman lekelenmen var mı senin doktorun ne diyor ?
Buraya girmeye elim hiç gitmiyor 😔 ama son durumu haber vermek istedim. Farklı laboratuvarlarda yapıldığı için öyle çıkmış sonucum (katlama tam olmamıştı). Aynı laboratuvarda 2 gün sonra tekrar baktık 2 katına çıktı. Ultrasonda da keseyi zorla gördük 4+6da ama çok küçük dedi. Geç döllenme olmadığından da eminim çünkü yumurtladıktan sonra hiç birliktelik yaşamadık. Yaklaşık 1 buçuk hafta sonraya randevum var kalp atışı için. Ama çok da umutlanmak istemiyorum o yüzden sanırım kalp atışını duyup içim rahat edene kadar buraya fazla uğramıycam. İnşallah sorunsuzca duyarım da biter bu huzursuzluk

Buraya girmeye elim hiç gitmiyor 😔 ama son durumu haber vermek istedim. Farklı laboratuvarlarda yapıldığı için öyle çıkmış sonucum (katlama tam olmamıştı). Aynı laboratuvarda 2 gün sonra tekrar baktık 2 katına çıktı. Ultrasonda da keseyi zorla gördük 4+6da ama çok küçük dedi. Geç döllenme olmadığından da eminim çünkü yumurtladıktan sonra hiç birliktelik yaşamadık. Yaklaşık 1 buçuk hafta sonraya randevum var kalp atışı için. Ama çok da umutlanmak istemiyorum o yüzden sanırım kalp atışını duyup içim rahat edene kadar buraya fazla uğramıycam. İnşallah sorunsuzca duyarım da biter bu huzursuzluk

Canim bak kendini hic uzme beta da ikiye katlanmis. Kese de gorulmus cok sukur zaten kese normalde 5. Haftada gorulurmus kalp atisi 7. Hafta filan normali. Biz birazcik sabirsiz davraniyoruz, her gebelik kendine ozel bir hafta once gorende var bir hafta sonra gorende insallah guzel haberler alicaksin 🙏🥰

Kızlar beyaz leblebi mide yanmasına iyi geliyor dediler ama tadı berbat... Çubuk kraker de işe yaramamaya başladı ilaç alcam yarın ben dayanamam bu mide yanmasına 😔

Canim bak kendini hic uzme beta da ikiye katlanmis. Kese de gorulmus cok sukur zaten kese normalde 5. Haftada gorulurmus kalp atisi 7. Hafta filan normali. Biz birazcik sabirsiz davraniyoruz, her gebelik kendine ozel bir hafta once gorende var bir hafta sonra gorende insallah guzel haberler alicaksin 🙏🥰
Ben sakindim gittiğim doktor açıkcası huzurumu bozdu. Gebelik haftasıyla kese uyumlu değil dedi. Önce göremedi sonra 2 gün sonraya gün verdi. Şimdi başka bir doktordan randevu aldım inşallah bebeğim sağlıklıdır ve yeni doktorumla iletişimim iyi olur

Ben sakindim gittiğim doktor açıkcası huzurumu bozdu. Gebelik haftasıyla kese uyumlu değil dedi. Önce göremedi sonra 2 gün sonraya gün verdi. Şimdi başka bir doktordan randevu aldım inşallah bebeğim sağlıklıdır ve yeni doktorumla iletişimim iyi olur

Strese sokan doktora gitmemek lazim gercekten bende doktorumu degistiricem son gidislerim. Insallah her sey yolundadir saglikla kucagina alirsin🙏 Vajinal mi bakti keseyi gormek icin

Kızlllaaaaarrr ben geldimmmmmm :halay::halay::halay:duyduk çok şükür kalbinin atışını doktor herşey yolunda dedi çokkk mutluyummm yrabbim isteyen herkese yaşatsın bu an bambaşka anne olacağımı yeni hissettim resmen 🥰😍😍
Maşallah canım çok sevindim, Rabbim sağlıkşa kucağına almayı nasıp etsin inşallah. Cevval bir anne olur senden, öyle hissettim 😉

Ama çıkmazsa artık test yapmayım :( ileriye bakalım totem için imza koymuştum 😅 sat 11 ağustos bat15 Eylül çünkü artık 40güne yakın bir zamanda geliyor regl

Neyse çıkar mı test yapsam?
Bata göre büyük ihtimalle çıkar. Sabah ilk idrarda yaparsan daha doğru sonuç alırsın

Kızlar bebekleri ve keseleri görenlere hayırlı olsun ❤️💙
Doktordan üzülerek dönenlere Allah selamet versin hayırlısı ile çocuklarını nasip etsin
Midesi bulananlar için aklıma geldi ben de okudukça hatırlıyorum yaşadıklarımı diyeceğim şu ilk hamilelikte çok bulantı kusma yaşadım denedim her şeyi leblebi soda kraker haşlanmış patates VS hafifliyor ama tamamen geçmiyordu sonra zencefilin çok iyi olduğunu öğrendim bir minik parça ağzıma atıyordum tüm gün ağzımda duruyordu valla napim ama en azından kusmuyordum 12 haftalık oldum aniden bitti

Back
X