• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlar bn de doktordan geldim
Idrar olmadigi icin dr goremesi bol su ictim 1 saat sonra tekrar gittim
Normalde 6 haftalik olmasi gerwkirken 4 haftalikmis tabi kalp sesi duyulmadi. 1 hafta sonra tekrar cagordi
Daha once dusuk yaptigim icin endiseliydim.kesenin saglikli oldugunu soyledi progestan ve asprin verdi

Selam kizlar bn de doktordan geldim
Idrar olmadigi icin dr goremesi bol su ictim 1 saat sonra tekrar gittim
Normalde 6 haftalik olmasi gerwkirken 4 haftalikmis tabi kalp sesi duyulmadi. 1 hafta sonra tekrar cagordi
Daha once dusuk yaptigim icin endiseliydim.kesenin saglikli oldugunu soyledi progestan ve asprin verdi
Kuzum geç döllenme olmuş demek ki inşallah haftaya kalp atışını duyarsın 🤲🏻

Bişey sölicem ama kınanmak istemiyorum zaten kötü oldunu biliom
Ben sigara içiom ya nasıl bırakabilirim daha tiskinemedim

Asla kınanmıyorsun sadece bebeğini düşün onun için yaptığını düşün. Üzülmen veya endişelenme için değil ama yaşadığım bir olayı anlatayım sana ben yenidoğan yogun bakım hemsiresiyim Bi hemsire arkadaşım hamileyken sigarasını bırakamadı napayım kendime engel olamıyorum içeceğim dedi neredeyse dogumuna kadar içti bebek dogdugunda akciğerleri etkilenmiş Bi şekildeydi 15 gün makinaya bağlı yaşadı 1 aydna fazla yogunbakımda kaldı sonra taburcu oldu çok şükür o bebek rabbimin izniyle toparladı ama daha kötüde olabilir Di doktorlar tke sebep sigara dediler...

Daha önce 6+2 6+4 de kalp atışını gören var mı kızlar? Ben cuma günü kalp atışı için gidicem ama erken mi 6+4 olacam o gün vajinal muayene istemiyorum bu arafa:KK15:

Gitmeden bol bol su icmeyu unutmayin karindan ultrason ile gormek icin 😊 bence gorulebilir ben bugun su icmeden gitmistim doktor keseyi de goremedi aklim gitti. Sonra mecbur vajinal bakildi 😊

Nar mide bulantısına iyi geliyor kızlar ben az önce denemedim de galiba benimde bulantılarım yavaş yavaş geliyor :confused:

Folat metabolizması genimde polimorfizm taşıdığım için bana yüksek doz folik asit kullanmamı önermişti doktor; her gün folbiol alıyordum. Bugün günaşırı olarak devam etmemi söyledi.

Canım sen Tatvana ne zaman gideceksin
Daha önce de yazmıştım hatırlıyor musun biz de üç sene hizanda kaldık, iki yıl oldu geleli.
Tatvana giderdik haftasonları, her gittiğimizde et yediğimiz bir yer vardı valla hala tadı damağımda. Eşim de diyor yakın yer olsa sırf o eti yemeye giderim diye 😅
Hatırladım hatırladım canım 😁Kız biz oraya taşınalı işte 2 ay filan oldu sonra sınav vardı ona geldim eşim geldi bugün,perşembe döncez ayyy neresi orası biz de gidelimmmm Gökte ada restoran vardı onu beğendik baya İskender’i çok iyiydi 😁😁😁

Canım ben de folbiol kullanıyorum ama bana çok ağır geliyor 😞
İlk gebeliğimde de folbiol kullanıyordum, o zaman doktorum bunun mg fazla haftada bir gün içsen yeter demişti ben de öyle yapmıştım.
Bunda da iki hafta her gün içtim ama bulantım çok olunca iki günde bir içmeye başladım.
Doktor bunla ilgili bir şey söyledi mi sana
Yok canım bende bulantı filan yok sadece öyle bi hissiyat geliyo öğürme oluyor arada her gün içebilirsin hiç sorun yok dedi bana

Asla kınanmıyorsun sadece bebeğini düşün onun için yaptığını düşün. Üzülmen veya endişelenme için değil ama yaşadığım bir olayı anlatayım sana ben yenidoğan yogun bakım hemsiresiyim Bi hemsire arkadaşım hamileyken sigarasını bırakamadı napayım kendime engel olamıyorum içeceğim dedi neredeyse dogumuna kadar içti bebek dogdugunda akciğerleri etkilenmiş Bi şekildeydi 15 gün makinaya bağlı yaşadı 1 aydna fazla yogunbakımda kaldı sonra taburcu oldu çok şükür o bebek rabbimin izniyle toparladı ama daha kötüde olabilir Di doktorlar tke sebep sigara dediler...
Yavrum çok doğru sölüyonda işte iradesizzlik başa bela. Allahım korusun inşallah tez zamanda bırakırım haftaya danışcam doktoruma

Selam kızlar test yapsam artık sonuç çıkar Di. Mi? Bat 15 eylül yani silik çıkması gerekir eğer varsa

Ama çıkmazsa artık test yapmayım :( ileriye bakalım totem için imza koymuştum 😅 sat 11 ağustos bat15 Eylül çünkü artık 40güne yakın bir zamanda geliyor regl

Neyse çıkar mı test yapsam?

Midem çooook kötü:cry::kusmuk:

Ayy dun bende artik bulantim basladi heralde diye dusunmustum megersem migrenim tutmus bugun gayet iyiyim😄 migrende de inanilmaz bir koku hassasiyeti var cunku 😄 ben dun biraz kuru seyler yedim mesela pizza, mesela yağsız kasarli tost onlar bastiriyor biraz sanki

Back
X