- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.481
Hap versiyonu var mı gerçekten? Hiç araştırmadımda,ismini yazabilirmisin doktoruma sorayım olmazsa bende kullanayım...Hap olarak içiyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hap versiyonu var mı gerçekten? Hiç araştırmadımda,ismini yazabilirmisin doktoruma sorayım olmazsa bende kullanayım...Hap olarak içiyorum ben.
D colefor önce hergün içtim sonra gün aşırı sonra 4 günde bir şimdi haftada bir alıyorumHap versiyonu var mı gerçekten? Hiç araştırmadımda,ismini yazabilirmisin doktoruma sorayım olmazsa bende kullanayım...
Ben internetten alıyorum ama öyle de sıkıcı oluyor görmeden falan. Çok fazla Bi şey almadım bunda. Oğlumdan kalan bikaç şey var. Denk geldikçe almak laızm da dışarı çıkmak da ayrı dertGünaydın kızlar.
Bebeğe alışveriş yapmaya başlıcam ama ne gezebiliyorum nede çok ayakta durabiliyorum.
Avm de zaten her yer kapalı bi kahve içip dinlene dinlene alışveriş yapma imkanı da yok.
İlk bir iki ay için çok fazla bir şey almana gerek yok bence. Çok çabuk büyüyorlar. Tabi kusan bi bebek olursa o ayrı. Bebeğin kilosu da önemli. Bana Yenidoğan alma dediler mesela. Ben daha çok 3 aylık falan aldım. Bebek de biraz toplu olunca iyi oldu. Yenidopanları çok kısa kullandı. Daha çok yazlık almak lazım bence. Ben de onun için bekliyorum kilosu falan az çok belli olsun yada doğduktan sonra da alırım.Gittim ama kendime eşofman, dikişsiz sutyen falan aldım.
Bebeğe nasıl alışveriş yapılacağını bilmiyorum sanırım baktım ama ne almam gerek bilemedim
Haftaya annemler gelecek olmadı onlarla çıkarım bende.
Penye battaniyelerden serebilirsin. Evet kumaşı rahatsız eder. Ben hiç kullanmadım bu arada. Gerek kalmadı. İnş yine gerek kalmazKızlar selamlar, bu reflü yatağının üzerine bir şey sermeden mi yatıracağız bebişlerimizi, o çünkü bayağı yatak kumaşı gibi, tamam çıkarır sık sık yıkarız ama kumaşı güzel değil hiç, ne düşünüyorsunuz?
Tamam canım sağolasın bidahaki kontrolde doktoruma danışıp bende alayım.D colefor önce hergün içtim sonra gün aşırı sonra 4 günde bir şimdi haftada bir alıyorum
ipekGünaydınlar
herkesler iyidir umarım.
kız anaları isimleri düşündünüz mü, karar verdiniz mi?
Ben internet almıcam bakmak istiyorum. Yasaklar 1 martta esnicek sanırım o zaman dinlenerek oturarak yaparım.Ben internetten alıyorum ama öyle de sıkıcı oluyor görmeden falan. Çok fazla Bi şey almadım bunda. Oğlumdan kalan bikaç şey var. Denk geldikçe almak laızm da dışarı çıkmak da ayrı dert
Hastane çıkışı alıcam 2 takım. Zıbın, tulum o tarz şeyler alıcam her yer avm zaten bende bebeğin durumuna göre günlük bile gider alırım.İlk bir iki ay için çok fazla bir şey almana gerek yok bence. Çok çabuk büyüyorlar. Tabi kusan bi bebek olursa o ayrı. Bebeğin kilosu da önemli. Bana Yenidoğan alma dediler mesela. Ben daha çok 3 aylık falan aldım. Bebek de biraz toplu olunca iyi oldu. Yenidopanları çok kısa kullandı. Daha çok yazlık almak lazım bence. Ben de onun için bekliyorum kilosu falan az çok belli olsun yada doğduktan sonra da alırım.
Canım ben normal kulplu bez valizler varya onlara hazırlamıştım doğum çantasını doğum odasına verilecekleri şu buz dolabı poşetlerine koymuştum doğuma girince istediler hemen poşetle vermişti eşim kolay olmuştu ben bu hafta yapabilirsem hazırlamayı düşünüyorum kızlarda 34. Haftada hastaneye yatmıştım o zamnda 28 lerde falan hazır etmiştim çantamı kafam rahattı iki haftaya bi valizi anca hazırlarım zaten bu bücürlerle :)kızlar hastane çantası diyoruz da hep nasıl bi çanta yapmayı düşünüyosunuz yani valiz gibi mi ya da farklı mı.. ben ilk doğumumda yine erken doğum riskim var diye 30. haftada herşeyi hazır edip süslü bi hurcun içine koymuştum yine kafamda net bişey yoktu bakarım demiştim bakamadan 36. haftanın bittiği gece ağrılarla hastaneye gittim ve çıkamadım ertesi gün ben ameliyathaneye girince eşim alıp gelmişti hurcu:)) bu sefer bari tam hazırlıklı olayım diyorum sizden fikir alıp...
Tamamdır canım çok sağol ❤Çarşaf sermistim ben üstüne
İmkanın varsa bakarak almak en güzeli tabi. Sadece internette daha çok seçenek oluyor o imkan var. Bu haftalarda hazırlamıştım ben de oğlumun çantasını. Bunda ağırdan alıyorum pek halim yok. Zamanında gelsinler inş.Hastane çıkışı alıcam 2 takım. Zıbın, tulum o tarz şeyler alıcam her yer avm zaten bende bebeğin durumuna göre günlük bile gider alırım.
Erken doğabilir hastane çantasını hazırlıcam onları alayım diyorum.
Önceki doğumumda valiz yaptım hep. Minik hurçlardan almıştım. Birine bebeğin kıyafetleri falan. Hatta küçük Bi tül kese içine de hemşirelere verilecek kıyafetleri bezi falan koydum. Diğer hurçlardan benim kıyafetler kremler şampuan havlu vs. Hepsini ayrı ayrı koymuştum kolay olsun bulunması diye.kızlar hastane çantası diyoruz da hep nasıl bi çanta yapmayı düşünüyosunuz yani valiz gibi mi ya da farklı mı.. ben ilk doğumumda yine erken doğum riskim var diye 30. haftada herşeyi hazır edip süslü bi hurcun içine koymuştum yine kafamda net bişey yoktu bakarım demiştim bakamadan 36. haftanın bittiği gece ağrılarla hastaneye gittim ve çıkamadım ertesi gün ben ameliyathaneye girince eşim alıp gelmişti hurcu:)) bu sefer bari tam hazırlıklı olayım diyorum sizden fikir alıp...
Ay inşallah hiç gerek kalmaz, hiçbirimize, şimdi ben hamilelikte biraz yanmalı geçirince ya kuzumda da olursa diye düşünüp dayanamayıp aldım işin aslı ❤Penye battaniyelerden serebilirsin. Evet kumaşı rahatsız eder. Ben hiç kullanmadım bu arada. Gerek kalmadı. İnş yine gerek kalmaz
Bende küçük boy çekçekli valize koymuştum. Yine aynısını düşünüyorum. Birde herşeyi ayrı kıyafet poşetleri oluyor ya yapışkanlı onlara koymuştum. Bebeğin ilk giyecekleri ayrı poşet vskızlar hastane çantası diyoruz da hep nasıl bi çanta yapmayı düşünüyosunuz yani valiz gibi mi ya da farklı mı.. ben ilk doğumumda yine erken doğum riskim var diye 30. haftada herşeyi hazır edip süslü bi hurcun içine koymuştum yine kafamda net bişey yoktu bakarım demiştim bakamadan 36. haftanın bittiği gece ağrılarla hastaneye gittim ve çıkamadım ertesi gün ben ameliyathaneye girince eşim alıp gelmişti hurcu:)) bu sefer bari tam hazırlıklı olayım diyorum sizden fikir alıp...
Yok ypk ben onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yani sen de yanma var diye kusan bebek olacak diye bir şey yoktur. Rahat ol. Hiç kusmasınlar inşallah ya.Ay inşallah hiç gerek kalmaz, hiçbirimize, şimdi ben hamilelikte biraz yanmalı geçirince ya kuzumda da olursa diye düşünüp dayanamayıp aldım işin aslı ❤
Bağlantısından değil de yanarsa kötü bir his olduğunu öğrendim ya, ondanYok ypk ben onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yani sen de yanma var diye kusan bebek olacak diye bir şey yoktur. Rahat ol. Hiç kusmasınlar inşallah ya.