2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım bence ne test tahlil istiyolarsa yaptırmak en iyisi hiç olmazsa aklında şüphe kalmıyor. Diğer türlü doğana kadar diken üstündesin.
Ben olurda bi daha çocuk düşünürsem en başından yaptırcam genetik testleri.
Aynen orası da öyle canım. Hatta bende eşime dedim yaptıralım diye. Herhangi bir taşıyıcılık durumumuz varmı diye.

Yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert. Bağırsak parlaklığı tek olsa korkmuyordum çok. Ama şimdi beyinde tek tarafki genişleme olunca korktum ama kendi doktorum sınırda ve tek taraflı dedi bir sorun çıkmayacaktır dedi. Rabbime emanetiz hayırlısı hakkımızda
Ben de yaptırmak taraftarıyım. Yaptırmamış olsam gebeliğim bitmezdi bu stresle. Bebeğe de zararım dokunurdu. Şimdi en azından ben elimden geleni yaptım, bebeğim için bana düşen tüm sorumlulukları yerine getirdim gerisi allahtan diyebiliyorum

Ben de yaptırmak taraftarıyım. Yaptırmamış olsam gebeliğim bitmezdi bu stresle. Bebeğe de zararım dokunurdu. Şimdi en azından ben elimden geleni yaptım, bebeğim için bana düşen tüm sorumlulukları yerine getirdim gerisi allahtan diyebiliyorum
Birde hangi doktora gitsen soruyor yaptırdığın testleri yaptırdım deyince onlarda ona göre inceliyor bebeği diğer türlü hep muallaktasın.

Birde hangi doktora gitsen soruyor yaptırdığın testleri yaptırdım deyince onlarda ona göre inceliyor bebeği diğer türlü hep muallaktasın.
Aynen sana umut vermek istemiyorlar. Her seferinde en kötü senaryodan başlıyorlar olabilecekleri anlatmaya bu da her gittiğinde insanı inanılmaz yıpratan ve umutsuzluğa sürükleyen bir olay.

Size bir sorum var, ferritin 11 ama demir baglama kapasitesi yuksek çıkmış o nedir?
Ferritin vücutta depolanan demir, çok yüksek çıkmamış .azalan demiri vücut tutmak ister. Bu durum da demir bağlama kapasitesi yüksek çıkar. Ferritin düşük, DBK yüksek çıkınca Anemi tablosu diyebiliriz tabi hemoglobin ile beraber değerlendirmek daha doğru olur

Kızlar selamlar, bu reflü yatağının üzerine bir şey sermeden mi yatıracağız bebişlerimizi, o çünkü bayağı yatak kumaşı gibi, tamam çıkarır sık sık yıkarız ama kumaşı güzel değil hiç, ne düşünüyorsunuz?

Ferritin vücutta depolanan demir, çok yüksek çıkmamış .azalan demiri vücut tutmak ister. Bu durum da demir bağlama kapasitesi yüksek çıkar. Ferritin düşük, DBK yüksek çıkınca Anemi tablosu diyebiliriz tabi hemoglobin ile beraber değerlendirmek daha doğru olur
Teşekkürler hemoglabin normal aralıkta gözüküyor

X