2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar uyurken bacağıma baldırıma kramp giriyor. Sabah yataktan kalkamadım inanılmaz uyuşmuştu biraz dışarda yürüdüm öyle açıldı. 🥺

Bez alıcam evde bulunsun prima ve prima premium care vardı kullan oldu mu hangisini tercih ettiniz?
Lohusa külodunu sezaryenle doğum yapanlarda kullanıyor mu yoksa normal doğum için mi alınıyor?

Bez alıcam evde bulunsun prima ve prima premium care vardı kullan oldu mu hangisini tercih ettiniz?
Lohusa külodunu sezaryenle doğum yapanlarda kullanıyor mu yoksa normal doğum için mi alınıyor?
Prima kullanmıştım ben ilk çocuğumda . Premium care sert gelmişti o zaman. Bu seferde prima aldım yine birde denemek için sleepy aldım. O kadar çok övdü ki herkes bende denemek istiyorum

Prima kullanmıştım ben ilk çocuğumda . Premium care sert gelmişti o zaman. Bu seferde prima aldım yine birde denemek için sleepy aldım. O kadar çok övdü ki herkes bende denemek istiyorum
Bende primayla başlıyım sonra duruma göre bakarım.

Günaydın kızlar
D vitaminini nasıl kullanırsak en iyi sonucu alırız?
Ben daha önce midem bulandığı için suya damlatıp içiyordum ama burda sanırım yazıldı, o şekilde kullanmak yarar sağlamazmış.

Açlık-tokluk fark ediyor mu, neyle kullanırsak faydalı olur?
Benim multivitamin içinde var şu an ekstra almıyorum ama önceden dil altı sprey şeklindeydi. Tok karna alıyoordım özelliklle gündüz alıyordum.

Tamamdır 👍🏻
Zaten kızımla yemek yerken sıcak yemek pek mümkün olmuyor 😀
22 aydır sıcak yemek neydi unuttum 🤪
Şimdi senin mesajından sonra yemek yerken kaşığa damlatıp araya kaynattım iyi oldu midem bulanmadı
Canım sen hamiş miydin. Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Nazlı hilal nasıl. Op yerime onu. U arada d vitaminini ekmegin arasına da damlatabilirsin

Cnm ben prima prmium care kullandım sonra 3-4aydan sonra sleepy kullandım ,dahada sonra (1 yaştan sonra migros minies.3ündende çok memnun kaldım.ama bez işi değişik bir durum.birinin çok beğendiğini diğeri pişik yaptı diyebiliyor.deneme yanılma yöntemi geçerli bez olayında.

Prima premium care temiz içerikli ama tabi daha pahalı. Alternatif olarak goon veya sleepy de öneririm onlar da temiz içerikli. Ama sakın stok yapma her bez her bebeğe uymuyor kullanıp dene memnun kalırsan stok yaparsın. Ben lohusa kilosu almadım hiç, büyük beden klasik külot aldım gayet rahat oldu (sezeryan oldum) sezeryan dişikişi çok aşağıda oluyor zaten vajinanın hemen 1-2 parmak üstünde

Bende primayla başlıyım sonra duruma göre bakarım.
Bana da biri demiştik ilk ne bağlarsan ona alışır o yüzden prima ile başlama 😅 bu söz inanıp sleepy almıştım. Ama çoook çeşit bez denedik çok şükür hiç birinde sıkıntı yaşamadık. Sadece baby Turconun eski verisiyonundan denemiştim o çok kötü. Bi de migros un bezi var minies 4 numaraya çok güzeldi ara sıra ondan alıyordum ama 4 numara paket çok kötü çıktı nedense bi daha almadım ben de. En sevdiğim goon kalıbı da büyük biraz daha.

Prima premium care temiz içerikli ama tabi daha pahalı. Alternatif olarak goon veya sleepy de öneririm onlar da temiz içerikli. Ama sakın stok yapma her bez her bebeğe uymuyor kullanıp dene memnun kalırsan stok yaparsın. Ben lohusa kilosu almadım hiç, büyük beden klasik külot aldım gayet rahat oldu (sezeryan oldum) sezeryan dişikişi çok aşağıda oluyor zaten vajinanın hemen 1-2 parmak üstünde
Yok stok yapmayı sevmiyorum zaten evde kalabalık yapıyor.
Doğumdan sonra kanama için bez gibi bişi bağlanıyormuş onu sormak istemiştim.

Bana da biri demiştik ilk ne bağlarsan ona alışır o yüzden prima ile başlama 😅 bu söz inanıp sleepy almıştım. Ama çoook çeşit bez denedik çok şükür hiç birinde sıkıntı yaşamadık. Sadece baby Turconun eski verisiyonundan denemiştim o çok kötü. Bi de migros un bezi var minies 4 numaraya çok güzeldi ara sıra ondan alıyordum ama 4 numara paket çok kötü çıktı nedense bi daha almadım ben de. En sevdiğim goon kalıbı da büyük biraz daha.
Bez yıkıcak halimiz yok mecbur bi şeyler kullanıcaz 😅
Annem bana maaşıyla prima alıyormuş bende öyle başlıyım dedim. 😁
Goon hiç görmedim bu konuda henüz yeniyim ilk kez bez reyonuna baktım.

Canım o ameliyattan çıkınca ilk 3-4 saat için konuluyor.sonda falan çıkarılıp ilk idrardan sonra normal pede (büyük boy)geçebiliosun.yani kanama problemi yoksa hasta bezi yada büyük boy yaşlı bezine gerek yok.ihtiyaç olursa zaten hastaneden istiosun kanaman çoksa onlar veriyor bir tane daha.

Sleppy yeni cıkan Guzel sezerynda genelde hasta bezi yada Pet onerılıyor normal dpgumda depend baya kullanıslı

hastane çantası fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar ne güzel hazırlıklar yapmışsınız:) benim ilkinde herşey bi hurcun içinde artık hemşireler neyi nasıl buldu aldı siz anlatınca bilemedim:) aman ne özensiz kadın dememişlerdir umarım.. ben de başlayayım artık hazırlamaya....

Ben premium care ile başlamıştım ama ilk ayda zıbını falan çok çiş kokuyordu. Sonra aktif bebeğe geçtim. Bikaç Ay kullandıktan sonra jel parçaları gördüm popoda. Hemen bıraktım. Sleepy denedim onda da sırtına kadar kaka🥴 en son goon dan memnun kalıp onunla devam ettim ama o da 4 numaraya kadardı. Sonra yine Bi sleepye geçtim paketi falan değişince. Külot bezi kullandım. O da zaman zaman pişik yaptı ama mecbur idare ettim. Arada tekrar prima ve başka bezler denediğim oldu ama hepsinde çok fena pişik yaptı. Bunda ne yapıcam hiç bilmiyorum. Prima içerik olarak da iyi değil. İçim rahat etmiyor kullanmaya. Molfix alabilirim
Lohusa külodunu kullanmadım ancak Depend külot kurtarıcı oldu sezaryen sonrası.

ben oğluma premium care almıştım 23 aylık bezden çıkana kadar onu kullandım alerjik egzamalı cildine rağmen hiç ne pişik ne kaşıntı yaptı çok memnun kaldım başka bez denemedim. bunda da onu kullanacağım bi kaç paket almıştım ebebek indiriminden. bizim bezler için de geçen sefer ilk gün hastanede hasta bezi kullanmıştım ordan tedarik edildi, eve gelince kotex gece kullandım ama yine de bir çok kez çarşafları batırmıştım. o yüzden bu sefer ebebekten baby me marka lohusa pedi aldım büyük boy. deniycem umarım işe yarar.. bu arada normal doğum da yapsan kanaman olur bir süre. kanama sezaryenle değil rahmin toparlanmaya başlamasıyla ilgili bildiğim kadarıyla..

Depend külot bez, evet almıştım ondan aşırı rahat bişey. İlk 2 gün filan çok kanama oldu bayağa iş gördü o zaman. Hatta pakette bi Kaç tane kalmıştı onları da adet olduğum zaman ilk günlerde kullandım.

Bez yıkıcak halimiz yok mecbur bi şeyler kullanıcaz 😅
Annem bana maaşıyla prima alıyormuş bende öyle başlıyım dedim. 😁
Goon hiç görmedim bu konuda henüz yeniyim ilk kez bez reyonuna baktım.
Goon her markette olmuyor malesef, ben genelde internetten alıyorum. Hatta sana da internette indirimleri takip etmeni tavsiye ederim 😜

ben oğluma premium care almıştım 23 aylık bezden çıkana kadar onu kullandım alerjik egzamalı cildine rağmen hiç ne pişik ne kaşıntı yaptı çok memnun kaldım başka bez denemedim. bunda da onu kullanacağım bi kaç paket almıştım ebebek indiriminden. bizim bezler için de geçen sefer ilk gün hastanede hasta bezi kullanmıştım ordan tedarik edildi, eve gelince kotex gece kullandım ama yine de bir çok kez çarşafları batırmıştım. o yüzden bu sefer ebebekten baby me marka lohusa pedi aldım büyük boy. deniycem umarım işe yarar.. bu arada normal doğum da yapsan kanaman olur bir süre. kanama sezaryenle değil rahmin toparlanmaya başlamasıyla ilgili bildiğim kadarıyla..
O konuda depend harika, kanama taşar mı çarşaf batar mı vs derdi olmuyor aşırı rahat tavsiye ederim

X