-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.301
Benim ikinci hamileligim ilkinde evet bende zorlandim ama dogum sonrasi cok rahat ettim 1 saat dinlendim sonrasinda hic yatmadim hep ayaktaydim bir an gelip geciyor oyle dusun korkutma kendiniKızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Bende 12 haftada kanama nedeniyle yaptırdım test negatif tı 28 yatırıcam negatif cıarsa ipne vurulmasam dedim ilk bebekte sıkıntı olmuyor siz ozel hastanemiz muayenhanyrmı gidiyorsunuz recete edılısıyle ilgili sorum varBen varım canım ilk aylarda kanamam olduğu için önlem amaçlı iki doz yapıldı ancak dün perinatolog tekrar test istedi normalde 28-34hafta arası yapilmasi gerek sana önlem amaçlı yaptık iğne etkisi kalmamis olabilir test sonucuna göre tekrarlayabiliriz dedi pazartesi günü test sonucunu gösterecegiz işte
Ben uyuyorum. Hem de baya film tadında rüyalar göre göreKızlar aranızda deliksiz uyuyabilen kaldı mı?
Ben sürekli uyanıyorum pozisyon değiştirmem bile dakikalar sürüyor.
Ne tarafa yatsam bebek eziliyormuş gibi kımıldamaya başlıyor tekrar dönüyorum.
Ben 6 yıl önce doğu görevindeyken devlet hastanesinde normal doğum yaptım. ebeler ve doktorum çok iyiydi ama dikisim fazlaydı epey oturamadım. yine normal doğum istiyorum bu sefer büyük bir şehirdeyim ve özel hastaneye gidiyorum ama kafamda hep doğum ve dikiş olayı var. şimdiden araştırıyorum epizyosuz doğum olayını. Umarım bu sefer epizyo olmadan sağlıkla normal doğum yapabilirim. sonrasında da meme ucu yarası, sarilik ve göbek bağı düşmesi olayı var tabi :) bizim onlar da sorunlu olmuştu. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinKızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Benim ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum bu ikinci bebek olduğu için iğne işini doktorum sıkı tutuyorBende 12 haftada kanama nedeniyle yaptırdım test negatif tı 28 yatırıcam negatif cıarsa ipne vurulmasam dedim ilk bebekte sıkıntı olmuyor siz ozel hastanemiz muayenhanyrmı gidiyorsunuz recete edılısıyle ilgili sorum var
32.haftadan ve 36.haftadan sonra perıne masajı yaparsanız ve kegel egzersizleri epızyosuz dpguma yardımcı olurBen 6 yıl önce doğu görevindeyken devlet hastanesinde normal doğum yaptım. ebeler ve doktorum çok iyiydi ama dikisim fazlaydı epey oturamadım. yine normal doğum istiyorum bu sefer büyük bir şehirdeyim ve özel hastaneye gidiyorum ama kafamda hep doğum ve dikiş olayı var. şimdiden araştırıyorum epizyosuz doğum olayını. Umarım bu sefer epizyo olmadan sağlıkla normal doğum yapabilirim. sonrasında da meme ucu yarası, sarilik ve göbek bağı düşmesi olayı var tabi :) bizim onlar da sorunlu olmuştu. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Doğuma kadar kullanıyoruz. Sonrası devam eder mi bilmiyorum. İlk hamileliğimde doktor doğum sonrası kullanma demiştiKızlar merhaba, multivitamini kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı
Teşekkür ederim canım.Doğuma kadar kullanıyoruz. Sonrası devam eder mi bilmiyorum. İlk hamileliğimde doktor doğum sonrası kullanma demişti
Bende çok rüya görüyorum hamileliğin başondan beri.Ben uyuyorum. Hem de baya film tadında rüyalar göre göre
Bende böyle düşünmek istiyorum ne kadar kötü olursa olsun bitecek ve yavrumuza kavuşacağız inşallah.. Ben aşırı korkuyorum acı çekmekten ama kaçış yok mecbur doğacak bu cocuk iyi düşünmek zorundayızBenim ikinci hamileligim ilkinde evet bende zorlandim ama dogum sonrasi cok rahat ettim 1 saat dinlendim sonrasinda hic yatmadim hep ayaktaydim bir an gelip geciyor oyle dusun korkutma kendini
Maşallah büyümüş kuzucuk.bende hiç uyuyamıyorum.Kızlar selammm, hesabımı güncellemem gerekiyordu ama şifreler hepsi unuttum mecbur yeni üyelik aldım..deliha86 ben...
Umarım herkesin herşeyi yolundadır.
Bizde uykusuz geceler başladı , sabaha kadar bin kere dönüyorum.
Dün doktor kontrolüm vardı,bebiş şükür iyi.
1450 gram 38 cm olmuş.
Hayır kullanmıyorum birkaç kez kramp oldu ağrım da çok oluyor zaten onda da özellşkle sordum mg başlayayım mı diye hayır anlamsız başlama su tüketimini artır dedi.Doktor bugün bana kalsiyum hapıda verdi.
Siz kullanıyor musunuz?
Ben doğumdan sonra bile kullanmayı düşünüyorum çünkü emzirme döneminde de ihtiyaç oluyorKızlar merhaba, multivitamini kaçıncı aya kadar kullanıyoruz bilen var mı
Doktorumun cihazı gelişmiş ultrason cihazlarından. Nisa hastanesi. Muayene sonrası en sonunda renkli şekilde bakıp resim veriyor. Doopler mi oluyor bilmiyorum ama. Bir de detaylı ultrasonu bezmi alemde çekildim. Orda da renkli baktılar en son.Kizlar özel hastanede istanbul avrupa yakasinda renkli ugs yani doopler cekinen varmi varsa hangi hastane fiyatti nedir yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Bende yoktum giriş yapamıyordum ama sakin buralar , doğumlara yakın tekrar aktif olur herkes ,korku heyecan paylaşırız ,,sonrasındada inşallah bebişlerin doğum kilolaları çiş kaka sorunlarıHayırlı geceler hanımlar uzun zamandir bakmiyordum nasıl gidiyor hamilelikler bebisler iyidir İnşallah