2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Benim ikinci hamileligim ilkinde evet bende zorlandim ama dogum sonrasi cok rahat ettim 1 saat dinlendim sonrasinda hic yatmadim hep ayaktaydim bir an gelip geciyor oyle dusun korkutma kendini

Bende 12 haftada kanama nedeniyle yaptırdım test negatif tı 28 yatırıcam negatif cıarsa ipne vurulmasam dedim ilk bebekte sıkıntı olmuyor siz ozel hastanemiz muayenhanyrmı gidiyorsunuz recete edılısıyle ilgili sorum var

Kızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Ben 6 yıl önce doğu görevindeyken devlet hastanesinde normal doğum yaptım. ebeler ve doktorum çok iyiydi ama dikisim fazlaydı epey oturamadım. yine normal doğum istiyorum bu sefer büyük bir şehirdeyim ve özel hastaneye gidiyorum ama kafamda hep doğum ve dikiş olayı var. şimdiden araştırıyorum epizyosuz doğum olayını. Umarım bu sefer epizyo olmadan sağlıkla normal doğum yapabilirim. sonrasında da meme ucu yarası, sarilik ve göbek bağı düşmesi olayı var tabi :) bizim onlar da sorunlu olmuştu. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Benim ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum bu ikinci bebek olduğu için iğne işini doktorum sıkı tutuyor
Üniversite hastanesindeki perinatolog a gidiyorum
Test sonucum negatif çıkmış tekrar vurulmam gerekli mi bilmiyorum pazartesi gidicem doktora

32.haftadan ve 36.haftadan sonra perıne masajı yaparsanız ve kegel egzersizleri epızyosuz dpguma yardımcı olur

Kizlar özel hastanede istanbul avrupa yakasinda renkli ugs yani doopler cekinen varmi varsa hangi hastane fiyatti nedir yardimci olursaniz cok mutlu olurum

Benim ikinci hamileligim ilkinde evet bende zorlandim ama dogum sonrasi cok rahat ettim 1 saat dinlendim sonrasinda hic yatmadim hep ayaktaydim bir an gelip geciyor oyle dusun korkutma kendini
Bende böyle düşünmek istiyorum ne kadar kötü olursa olsun bitecek ve yavrumuza kavuşacağız inşallah.. Ben aşırı korkuyorum acı çekmekten ama kaçış yok mecbur doğacak bu cocuk iyi düşünmek zorundayız

Maşallah büyümüş kuzucuk.bende hiç uyuyamıyorum.

Kizlar özel hastanede istanbul avrupa yakasinda renkli ugs yani doopler cekinen varmi varsa hangi hastane fiyatti nedir yardimci olursaniz cok mutlu olurum
Doktorumun cihazı gelişmiş ultrason cihazlarından. Nisa hastanesi. Muayene sonrası en sonunda renkli şekilde bakıp resim veriyor. Doopler mi oluyor bilmiyorum ama. Bir de detaylı ultrasonu bezmi alemde çekildim. Orda da renkli baktılar en son.

Hayırlı geceler hanımlar uzun zamandir bakmiyordum nasıl gidiyor hamilelikler bebisler iyidir İnşallah
Bende yoktum giriş yapamıyordum ama sakin buralar , doğumlara yakın tekrar aktif olur herkes ,korku heyecan paylaşırız ,,sonrasındada inşallah bebişlerin doğum kilolaları çiş kaka sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…