2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar aranızda deliksiz uyuyabilen kaldı mı?
Ben sürekli uyanıyorum pozisyon değiştirmem bile dakikalar sürüyor.
Ne tarafa yatsam bebek eziliyormuş gibi kımıldamaya başlıyor tekrar dönüyorum.
Ben hiiç uyuyamıyorum ve kalktığımda her yerim ağrıyor. Be rarafıma yatsam o tarafta bi ağırlık hissediyorum. Dediğin gibi dönmeside işkence

Ben de uyuyamıyorum artık eskisi gibi alçak yastıkta da yatamıyorum. Bacağımın arasındaki yastık kayıyor uyanıyorum, yön değiştirmek istiyorum uyanıyorum, sıcak basıyor uyanıyorum tam sabaha doğru dalıyorum sonra alarm çalıyor işe gitmek için kalkıyorum 😔

Ben hiiç uyuyamıyorum ve kalktığımda her yerim ağrıyor. Be rarafıma yatsam o tarafta bi ağırlık hissediyorum. Dediğin gibi dönmeside işkence
Canım benimde her yerim ağrıyordu yatağın altına çift yorgan serdim biraz daha yumuşak oldu öyle rahat ettim.
Bacaklarım ağrıyor, uyuşuyor tabi.
Yataktan hızlı kalksam yine karnım gerilip ağrıyor. Tuvalet işkencesi var birde 😢

Ben de uyuyamıyorum artık eskisi gibi alçak yastıkta da yatamıyorum. Bacağımın arasındaki yastık kayıyor uyanıyorum, yön değiştirmek istiyorum uyanıyorum, sıcak basıyor uyanıyorum tam sabaha doğru dalıyorum sonra alarm çalıyor işe gitmek için kalkıyorum 😔
Bende çift yastıkla yatıyorum. Yorganı bacağımın arasına sıkıştırıyorum bir yastığıda kucağıma alıyorum.
Gündüz de başım ağrıyor uykusuzluktan 🤕
Sen çalışıyormuşsunuz daha zor Allah yardım etsin.

Bebişe hazırlık 😬 hazır ol yakın zamanda artık mecburen en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanacağız bebiş emzirmek için 😅 ben de gece en az 3 defa wc ve su için uyanıyorum. Ekstradan da kızım uyandırıyor. Ben zaten nerdeyse 2 senedir hiç deliksiz 7-8 saat uyumadım 🙄 aaahhh mazide kaldı o günler

Bebişe hazırlık 😬 hazır ol yakın zamanda artık mecburen en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanacağız bebiş emzirmek için 😅 ben de gece en az 3 defa wc ve su için uyanıyorum. Ekstradan da kızım uyandırıyor. Ben zaten nerdeyse 2 senedir hiç deliksiz 7-8 saat uyumadım 🙄 aaahhh mazide kaldı o günler
Alarm mı kuruluyor 2 saatte bir emzirmek için kalkıyoruz yoksa bebek uyanıyor mu?
O zaman bu senin iyi günlerin sırada daha uykusuz günler var. 😌

Alarm mı kuruluyor 2 saatte bir emzirmek için kalkıyoruz yoksa bebek uyanıyor mu?
Ben de tam yeni uyumaya başladım hamile kaldım 🙈🙈 ilk zamanlar saat kuruyordum ben. 1.5 saatte bir. Sarılık olduğu için mecburen. Olmasa da sık emzirmek gerekiyor olmaması için. Sonra da kendi uyanıyor zaten Hele ki emen meme delisi bir bebekse. ☹️

Evet özellikle ilk 1-2 ay bebek uyanmaz sa sen alarmla uyanıp emziriyor sun. Hem kilo alması, hem sarılık olmaması hem de süt artması için. Gece sütü çok faydalı. Sonra yavaş yavaş emzirme aralığı açılıyor gece 3-4 saatte bir emziriyorsun daha sonra da bebek uyandıkça emziriyorsun. İnşallah hemen kolayca emip tektar uykuya dalan bebekler olurlar.

Kızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.

Kızlar kann uyusmazlıgı olan varmı aranızda
Ben varım canım ilk aylarda kanamam olduğu için önlem amaçlı iki doz yapıldı ancak dün perinatolog tekrar test istedi normalde 28-34hafta arası yapilmasi gerek sana önlem amaçlı yaptık iğne etkisi kalmamis olabilir test sonucuna göre tekrarlayabiliriz dedi pazartesi günü test sonucunu gösterecegiz işte

X