- 22 Mart 2016
- 1.586
- 1.226
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.281
Rahmımde biraz darlık var evham yapıyorum bayagı da fark var doktorum normal dedı ama inşallah kısalmaz erkendenBENİM geçen hafta (28 de yani) 43 mm çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmımde biraz darlık var evham yapıyorum bayagı da fark var doktorum normal dedı ama inşallah kısalmaz erkendenBENİM geçen hafta (28 de yani) 43 mm çıktı.
Benim de rahmim yarım. Sağ tüp sağ over körelmiş durumda. En iyi Doktorun bilir, sen çok stres yapma. Progestan kullanıyor musun?Rahmımde biraz darlık var evham yapıyorum bayagı da fark var doktorum normal dedı ama inşallah kısalmaz erkenden
Ben de başım ağrıdığı zaman parol alıyorum. Baş ağrısına hiç dayanamıyorum bebeğimin strese girmesi daha kötü.Kızlar cok agrısı olunca parol yada Baska agrı kesici alan varmı aranızda
Evet gunluk bir tane 200lük kullanıyorumBenim de rahmim yarım. Sağ tüp sağ over körelmiş durumda. En iyi Doktorun bilir, sen çok stres yapma. Progestan kullanıyor musun?
Ben hiiç uyuyamıyorum ve kalktığımda her yerim ağrıyor. Be rarafıma yatsam o tarafta bi ağırlık hissediyorum. Dediğin gibi dönmeside işkenceKızlar aranızda deliksiz uyuyabilen kaldı mı?
Ben sürekli uyanıyorum pozisyon değiştirmem bile dakikalar sürüyor.
Ne tarafa yatsam bebek eziliyormuş gibi kımıldamaya başlıyor tekrar dönüyorum.
Ben de uyuyamıyorum artık eskisi gibi alçak yastıkta da yatamıyorum. Bacağımın arasındaki yastık kayıyor uyanıyorum, yön değiştirmek istiyorum uyanıyorum, sıcak basıyor uyanıyorum tam sabaha doğru dalıyorum sonra alarm çalıyor işe gitmek için kalkıyorumKızlar aranızda deliksiz uyuyabilen kaldı mı?
Canım benimde her yerim ağrıyordu yatağın altına çift yorgan serdim biraz daha yumuşak oldu öyle rahat ettim.Ben hiiç uyuyamıyorum ve kalktığımda her yerim ağrıyor. Be rarafıma yatsam o tarafta bi ağırlık hissediyorum. Dediğin gibi dönmeside işkence
Bende çift yastıkla yatıyorum. Yorganı bacağımın arasına sıkıştırıyorum bir yastığıda kucağıma alıyorum.Ben de uyuyamıyorum artık eskisi gibi alçak yastıkta da yatamıyorum. Bacağımın arasındaki yastık kayıyor uyanıyorum, yön değiştirmek istiyorum uyanıyorum, sıcak basıyor uyanıyorum tam sabaha doğru dalıyorum sonra alarm çalıyor işe gitmek için kalkıyorum
Bebişe hazırlık hazır ol yakın zamanda artık mecburen en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanacağız bebiş emzirmek için ben de gece en az 3 defa wc ve su için uyanıyorum. Ekstradan da kızım uyandırıyor. Ben zaten nerdeyse 2 senedir hiç deliksiz 7-8 saat uyumadım aaahhh mazide kaldı o günlerKızlar aranızda deliksiz uyuyabilen kaldı mı?
İlk gebeliğimde son haftalarda yatakta eşime diyordum beni bi ittiriver sağa döneceğim diyeBen hiiç uyuyamıyorum ve kalktığımda her yerim ağrıyor. Be rarafıma yatsam o tarafta bi ağırlık hissediyorum. Dediğin gibi dönmeside işkence
Alarm mı kuruluyor 2 saatte bir emzirmek için kalkıyoruz yoksa bebek uyanıyor mu?Bebişe hazırlık hazır ol yakın zamanda artık mecburen en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanacağız bebiş emzirmek için ben de gece en az 3 defa wc ve su için uyanıyorum. Ekstradan da kızım uyandırıyor. Ben zaten nerdeyse 2 senedir hiç deliksiz 7-8 saat uyumadım aaahhh mazide kaldı o günler
Ben de tam yeni uyumaya başladım hamile kaldım ilk zamanlar saat kuruyordum ben. 1.5 saatte bir. Sarılık olduğu için mecburen. Olmasa da sık emzirmek gerekiyor olmaması için. Sonra da kendi uyanıyor zaten Hele ki emen meme delisi bir bebekse.Alarm mı kuruluyor 2 saatte bir emzirmek için kalkıyoruz yoksa bebek uyanıyor mu?
O zaman bu senin iyi günlerin sırada daha uykusuz günler var.
Evet özellikle ilk 1-2 ay bebek uyanmaz sa sen alarmla uyanıp emziriyor sun. Hem kilo alması, hem sarılık olmaması hem de süt artması için. Gece sütü çok faydalı. Sonra yavaş yavaş emzirme aralığı açılıyor gece 3-4 saatte bir emziriyorsun daha sonra da bebek uyandıkça emziriyorsun. İnşallah hemen kolayca emip tektar uykuya dalan bebekler olurlar.Alarm mı kuruluyor 2 saatte bir emzirmek için kalkıyoruz yoksa bebek uyanıyor mu?
O zaman bu senin iyi günlerin sırada daha uykusuz günler var.
Ben varım canım ilk aylarda kanamam olduğu için önlem amaçlı iki doz yapıldı ancak dün perinatolog tekrar test istedi normalde 28-34hafta arası yapilmasi gerek sana önlem amaçlı yaptık iğne etkisi kalmamis olabilir test sonucuna göre tekrarlayabiliriz dedi pazartesi günü test sonucunu gösterecegiz işteKızlar kann uyusmazlıgı olan varmı aranızda
Brnim sezaryendi ama kolay geçmişti. Hiç zorlanmamıştım öncesi ve sonrasındaKızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.
Benim ikinci ama ilki sezeryan dı. Çok kolay oldu doğum. Asıl doğumdan sonrası zorduKızlar ikinci gebeliği olan varmı aranızda? İlk doğumunuz nasıl geçmişti, benim çok zordu ve gözüm korkuyor açıkçası.