• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzular ya ben sınav için memlekete gelmiştim burda da gebe olduğumu öğrendim işte eşim de yarın gelcek beni almaya mersindeyim suan görev yerimiz tatvan oraya yola cıkcaz dura dura gitsek 7-8 saat sürer sizce bi kötü yan etkisi olur mu korkuyorum yolculuk yapmaya kendi araban da olsa bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ o_O:KK12:
Canım dinlene dinlene gidersiniz, Bir şey olmaz Allah 'ın izniyle.

Hoş buldum 🤗
Benim ikinci çocuğum nasipse çok özlemişim hamileliği Allah sağlık sihhat nasip etsin hepimize isteyenleri de en hayırlı zamanda evlat sahibi etsin
Kızımda çok bulantı ve kusma olmuştu 4 kilo kaybetmiştim içimi ferahlatan tek şey soda oluyordu bir de sabahları daha yataktan kalkmadan biraz leblebi kraker yiyordum bastırıyordu üç ayda sonra kesildi inşallah sizlerin de azalır bulantılarınız
zor oluyor o dönen ama geçiyor ikinci üç ay süper rahat oluyor hareketleri başlıyor minik minik ❤❤❤
Bu kez bende bulantı kusma yok bakalım nasıl ilerleyecek
Maşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz benim ilk gebeliğim çok tecrübesiz çok heyecanlı ve endişeliyim 🙈🙈

Kızlar ilki dün akşamki ikincisi bu akşamki koyulaşma var mı sizce

Eklentiler

• IMG-20200914-WA0000.webp
    IMG-20200914-WA0000.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200914_233311.webp
    20200914_233311.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın herkese:KK200:
Güzelliklerle dolu bir gün olsun:dua: Tüm doktor kontrolü olanlardan güzel haberler gelsin inşallah🙏
Geçen cumartesi doktora gitmiştim tahlilleri istemişti. Bugün sonuçlarla ilgili yeniden gidicem. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum :olamaz: sanırım ilaç verecek:(

Günaydınn :KK200:

Kuzular ya ben sınav için memlekete gelmiştim burda da gebe olduğumu öğrendim işte eşim de yarın gelcek beni almaya mersindeyim suan görev yerimiz tatvan oraya yola cıkcaz dura dura gitsek 7-8 saat sürer sizce bi kötü yan etkisi olur mu korkuyorum yolculuk yapmaya kendi araban da olsa bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ o_O:KK12:

ben hafta sonu 8-9 saatlik bi yolculuk yaptım, aşağı yukarı yolun yarısında arabayı ben kullandım, bi sorun yaşamadım.
sadece yemeklerden sonra fazla şişlik oldu yolculuk esnasında, hafif şeyler yemeye özen göstermek lazım.

Günaydınn :KK200:

ben hafta sonu 8-9 saatlik bi yolculuk yaptım, aşağı yukarı yolun yarısında arabayı ben kullandım, bi sorun yaşamadım.
sadece yemeklerden sonra fazla şişlik oldu yolculuk esnasında, hafif şeyler yemeye özen göstermek lazım.
Günaydın canım tamamdır dikkate alcam bu söylediğini 🥰

Hayıra gelsin dün rüyamda doğum yaptım, narkozdan gülerek uyandım ve bebeğimin yüzünü gördüğümde kız mı erkek mi dedim erkek dediler😍 yüzünü çok net hatırlıyorum. rüyada cinsiyet tersine çıkar diyorlar ama daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ya da yakınlarınızdan bildiğiniz?

Hayıra gelsin dün rüyamda doğum yaptım, narkozdan gülerek uyandım ve bebeğimin yüzünü gördüğümde kız mı erkek mi dedim erkek dediler😍 yüzünü çok net hatırlıyorum. rüyada cinsiyet tersine çıkar diyorlar ama daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ya da yakınlarınızdan bildiğiniz?
Canım ben de hamile olduğumu rüyamda görmüştüm o zaman da yüzünü çok net hatırlıyorum erkek çocuktu rüyamda kucağıma aldığım doğum filan yapıyordum anneme anlattım kızın olacak o zaman hatta belki şimdi hamilesin demişti inanmamıştım hamileymişim meğerse 😄😄😄

Rabbim hayirlara cikarsin..sag saglim dunyaya gelsinde kiz erkek fark etmez ama 🤗kiz olursa da bir baska guzel olur 💞🤲

Canım ben de hamile olduğumu rüyamda görmüştüm o zaman da yüzünü çok net hatırlıyorum erkek çocuktu rüyamda kucağıma aldığım doğum filan yapıyordum anneme anlattım kızın olacak o zaman hatta belki şimdi hamilesin demişti inanmamıştım hamileymişim meğerse 😄😄😄
Acaba kızın mı olacak, çok merak ettim😍 herşeyde önce sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah. Kız erkek fark etmez ama insan merak da ediyor açıkçası😁

Ben varimm keseyi gormustuk 4+3 de bakalim bugun ne diyecek 5+1 olduk bugunde🥰 kalp atisi duymak imkansiz sanirim vajinal bile olsa, niye cagirdi bilmiyorum yolk sac icin diye tahmin ediyorum gorememisti cunku bakalim 🙏
Hayırlısıyla duyarsın inşallah seni merakla bekliyorum 🥰

Back
X