• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlarr doktordan ciktim simdii 🥰 bebek de benim gibi aceleciymis 5+1 de vajinalden gorduk kalp atisini, sesini duyamadim ama pit pit atiyodu doktor ekrandan gosterdi 🙏 Allah herkese nasip etsin saglikla alalim insallah hepimiz 🙏 bu arada ilk yine karnimdan bakti ben cok su icmeden gitmisim karnimdan keseyide goremedi. Bir saat bekle su ic yada vajinal bakalim dedi. Ay bana bi korku geldi vajinalde de leke filan gelir diye istemiyordum ama bir sey olmaz dedi ben gozum dolu dolu vajinal muayene yaptirdim. Cok sukur ki gorduk kalp atisini duyamasam da gordum cok sukur 🥰

Kizlarr doktordan ciktim simdii 🥰 bebek de benim gibi aceleciymis 5+1 de vajinalden gorduk kalp atisini, sesini duyamadim ama pit pit atiyodu doktor ekrandan gosterdi 🙏 Allah herkese nasip etsin saglikla alalim insallah hepimiz 🙏 bu arada ilk yine karnimdan bakti ben cok su icmeden gitmisim karnimdan keseyide goremedi. Bir saat bekle su ic yada vajinal bakalim dedi. Ay bana bi korku geldi vajinalde de leke filan gelir diye istemiyordum ama bir sey olmaz dedi ben gozum dolu dolu vajinal muayene yaptirdim. Cok sukur ki gorduk kalp atisini duyamasam da gordum cok sukur 🥰
Harika bi haberrrrrr hadi darısı sağlıkla kucağına almaya bebeğim 😍😍😍😍

Maşallah 🧿

Kızlar merhaba bugun 5+2 yımm karından keseyı goremedı vajınal ultrasonda gordu. Hemsıresine 1-2m gbı bısı dedi ama bu ne demek cok mu kucuk. Birde bısey cıkmaSsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedi. Dewlete gttım ozele de gitmeli mıyım yani agzınucuyla bısey olmassa ws dıınce tedirgin oldum bıde 1-2 ne ki kese mi

Canim muhtemelen o kese degil icindeki embriyodur 1-2 mm dedigi. Banada 2 3 hafta sonra gelirsin dedi kan testi sonuclarinla ama yine de aklina takilan bir sey varsa baska doktora da gorun icin rahat etsin 🙏

ben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten
Canım benim çok üzüldüm 😞 inşallah sağlıkla tekrar nasip olsun dualarım seninle ❣️

Kızlar merhaba bugun 5+2 yımm karından keseyı goremedı vajınal ultrasonda gordu. Hemsıresine 1-2m gbı bısı dedi ama bu ne demek cok mu kucuk. Birde bısey cıkmaSsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedi. Dewlete gttım ozele de gitmeli mıyım yani agzınucuyla bısey olmassa ws dıınce tedirgin oldum bıde 1-2 ne ki kese mi
Canım doktorlar kalp atışını görünceye kadar tatmin edici açıklama yapmıyorlar maalesef ultrason kağıdı vermiştir sana embriyo olduğunu sanmıyorum üstünde yazar kese boyutu bi bak istersen

Maşallah canım darısı diğer anne adayımızın başına Senemisback Senemisback hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bugün heyecanla 😍

Merhaba yol arkadaşlarım:) ben de tüp bebekle 4.tedavimde çok şükür pozitifi gördüm. Son hcg değerim 2400 bugün... Doktor sat olarak 14ağustosu alıcaz dedi, dondurulmş transferle oldu çok şükür.. 4+3müşüm hesaba göre, vajinalden 3,5mmlik keseyi de gördük, iki hafta sonrasına tekrar kontrol bakalım.. Allah hepimize bu yolda yardım etsin, gönlümüze göre olsun inşallah herşey🙏🏼

Back
X