- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.501
4+3 de vajinal muayenede mi göründü kese acaba
Evet ama benimki erken dollenme sanirim o yuzden erken gorundu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bi haberrrrrr hadi darısı sağlıkla kucağına almaya bebeğimKizlarr doktordan ciktim simdiibebek de benim gibi aceleciymis 5+1 de vajinalden gorduk kalp atisini, sesini duyamadim ama pit pit atiyodu doktor ekrandan gosterdi
Allah herkese nasip etsin saglikla alalim insallah hepimiz
bu arada ilk yine karnimdan bakti ben cok su icmeden gitmisim karnimdan keseyide goremedi. Bir saat bekle su ic yada vajinal bakalim dedi. Ay bana bi korku geldi vajinalde de leke filan gelir diye istemiyordum ama bir sey olmaz dedi ben gozum dolu dolu vajinal muayene yaptirdim. Cok sukur ki gorduk kalp atisini duyamasam da gordum cok sukur
![]()
Sen naptın canım gittin miHarika bi haberrrrrr hadi darısı sağlıkla kucağına almaya bebeğim![]()
Bende Perşembe giduyorum kizlar çok heycanliyim yaSen naptın canım gittin mi
Kese için mi canımBende Perşembe giduyorum kizlar çok heycanliyim ya![]()
Harika bi haberrrrrr hadi darısı sağlıkla kucağına almaya bebeğim![]()
MaşallahKizlarr doktordan ciktim simdiibebek de benim gibi aceleciymis 5+1 de vajinalden gorduk kalp atisini, sesini duyamadim ama pit pit atiyodu doktor ekrandan gosterdi
bu arada ilk yine karnimdan bakti ben cok su icmeden gitmisim karnimdan keseyide goremedi. Bir saat bekle su ic yada vajinal bakalim dedi. Ay bana bi korku geldi vajinalde de leke filan gelir diye istemiyordum ama bir sey olmaz dedi ben gozum dolu dolu vajinal muayene yaptirdim. Cok sukur ki gorduk kalp atisini duyamasam da gordum cok sukur
![]()
Kızlar merhaba bugun 5+2 yımm karından keseyı goremedı vajınal ultrasonda gordu. Hemsıresine 1-2m gbı bısı dedi ama bu ne demek cok mu kucuk. Birde bısey cıkmaSsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedi. Dewlete gttım ozele de gitmeli mıyım yani agzınucuyla bısey olmassa ws dıınce tedirgin oldum bıde 1-2 ne ki kese mi
Canım benim çok üzüldümben kötü haber aldım kızlar kese 4 bucuk haftada görünüyo. buyuk ihtimal gelişim durdu o haftada. 2 hafta sonra duruma göre kurtaj olucam. çok kötüyüm ama belirti olmayınca bişeyler hissettim zaten
Sağlıkla büyüsün inşallah. Kan değeriniz kaçtı peki o sırada biliyor musunuzAyy vajinalden degil karnimdan gormustu keseyi 4+3 de
Canım doktorlar kalp atışını görünceye kadar tatmin edici açıklama yapmıyorlar maalesef ultrason kağıdı vermiştir sana embriyo olduğunu sanmıyorum üstünde yazar kese boyutu bi bak istersenKızlar merhaba bugun 5+2 yımm karından keseyı goremedı vajınal ultrasonda gordu. Hemsıresine 1-2m gbı bısı dedi ama bu ne demek cok mu kucuk. Birde bısey cıkmaSsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedi. Dewlete gttım ozele de gitmeli mıyım yani agzınucuyla bısey olmassa ws dıınce tedirgin oldum bıde 1-2 ne ki kese mi
Herşey için daha ilk kez gidicemKese için mi canım❤
Maşallah canım darısı diğer anne adayımızın başınaKizlarr doktordan ciktim simdiibebek de benim gibi aceleciymis 5+1 de vajinalden gorduk kalp atisini, sesini duyamadim ama pit pit atiyodu doktor ekrandan gosterdi
![]()
Sen cuma günü gidecektin canım değil mi keseyi görmeye?Sağlıkla büyüsün inşallah. Kan değeriniz kaçtı peki o sırada biliyor musunuz
YaaHerşey için daha ilk kez gidicem![]()
Sağlıkla büyüsün inşallah. Kan değeriniz kaçtı peki o sırada biliyor musunuz