• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bir sorum var, hamilelikte çamaşır suyu ile temizlik yapmak tehlikeli mi?ben az önce yaptım da, siz nasıl yapıyorsunuz tuvalet banyo temizliğinizi?

Bende kullaniyorum canim camasir suyunu surekli olarak. Ama mesela kendi odamizdaki banyoyu temizliceksem yatak odasinin camini aciyorum, banyonun da kapisini acik tutuyorum hava gelsin diye o sekilde yapmaya calisiyorum. Maske takmamistim hic aslinda o da olabilir

Canim bencede hemen doktora git, keseyi gormus muydun bu arada? Hemen aklina kotu seyler getirme insallah saglikla kavusursun ama doktor bir muayene etsin kese ne durumda nereye yerlesmis bir baksin ona gore erkenden onlem almis olursun
Canım keseyi görmüştük kese var dış gebelik nasıl oluyor. Pazartesi tam yerindeydi geçen gün biraz lekelenmem oldu doktor kese biraz aşağıda demişti bana cuma günü çağırdı tekrar

Merhaba hanımlar. Cuma günü tam olmasada kalp atımı nı gördük yeri iyi dedi dr. Yalnız dünden geçmeyen kasık ağrısı ve bulantı için gittim dr a kendi dr deil özel hast gttm uzman bir dr baktı 1m başka bir kese olduğunu söyledi ultrason da kötüydü görüntü. Bir zararı olmaz kendiliğinden erir genelde dedi çok endişelendim. Niye bunu şimdi farkettiler ki. Alttaki gelişmeyen kese üstteki mavi normal kendi Kesem sağlıklı olan.

Eklentiler

• IMG_20200914_193051.webp
    IMG_20200914_193051.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım keseyi görmüştük kese var dış gebelik nasıl oluyor. Pazartesi tam yerindeydi geçen gün biraz lekelenmem oldu doktor kese biraz aşağıda demişti bana cuma günü çağırdı tekrar

O zaman dis gebelik degildir canim, bende cok emin degilim ama dis gebelikte kese olmasi gerektigi yerde olmuyormus. Siz yine beta sonucunu doktorunuzla paylasin eger simdi konusabiliyorsaniz konusamiyorsanizda bence yine acil gibi bir yere gidin lekelenme oldugundan da bahsedin

Herkese merhaba
Mayıs annelerinde ben de varım inşallah ☺️ hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Allahın izniyle
Geçen hafta salı günü adet günümde öğrendim
Çarşamba günü randevum var
Bugün beta hcd 4400 civarındaydı çarşambaya kese görünür herhalde ❤️

Herkese merhaba
Mayıs annelerinde ben de varım inşallah ☺ hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Allahın izniyle
Geçen hafta salı günü adet günümde öğrendim
Çarşamba günü randevum var
Bugün beta hcd 4400 civarındaydı çarşambaya kese görünür herhalde ❤
Canım hoş geldin yarın yada Çarşamba görünür kese 🥰

Kızlar midesinde yanma ekşime olan var mıııı 🤢 napıyorsunuz bunun için acaba yemek yediğimden beri midem ekşiyo

Bugün evlilik yıldönümümüz bende güzel Bi sofra kurdum özendim çorba salata yemekler... Eşim tek başına yedi. Resmen 2 kaşık çorba ile kaldım öyle midem yanıyor ki şişkinlik hissi çok fazla. Aslında çok acım nasıl yemek yicez biz Bi kaşık daha yersem kusacakmısım gibi

Bugün evlilik yıldönümümüz bende güzel Bi sofra kurdum özendim çorba salata yemekler... Eşim tek başına yedi. Resmen 2 kaşık çorba ile kaldım öyle midem yanıyor ki şişkinlik hissi çok fazla. Aslında çok acım nasıl yemek yicez biz Bi kaşık daha yersem kusacakmısım gibi
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun öncelikle canım daha nice yıllara insallah 🤲🏻 💖 ama bende de devamlı bi şişkinlik var kusmadım hiç ama yani hep doluyum resmen 😁🥺🤢🤐

Back
X