• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gittim dr bi sorun yok ama lakin alakasız 1mm 1 cm mi kese var altta kanama deil dedi kese olacakmış olmamış dddi kendiliğinden erir dedi. Endişelendim. Bulantı içinde b vitamini yazdı.
Aa ikiz olacakmış demekki seninki ama 1 i gelişmemiş😔 merak etme sorun yaratmaz o kendiliğinden yok olur doktorun dediği gibi zaten çok küçükmüş daha

Ya bende bugün şu midemin ekşimesinden fena olcam az önce annem kahve yaptı kahveye bayılırım içemedim aşure yiyemedim 🤦🏽‍♀️ 😁
Canım ben tam kahve hastasıydım ama ilginç şekilde kahve içemiyorum sevdiğim şeyler değil de sevmediğim şeyleri çekiyor canım akşam eşim bile şaşırdı ağzına almadığın şeyleri yiyorsun hep dedi 😂😂

Canım ben tam kahve hastasıydım ama ilginç şekilde kahve içemiyorum sevdiğim şeyler değil de sevmediğim şeyleri çekiyor canım akşam eşim bile şaşırdı ağzına almadığın şeyleri yiyorsun hep dedi 😂😂
Aynen ya en sevdiğim kahve günde kaç fincan içerdim bilmiyorum ama içemiyorum midem berbatt oluyor 🤣🤣🤣

Kuzular ya ben sınav için memlekete gelmiştim burda da gebe olduğumu öğrendim işte eşim de yarın gelcek beni almaya mersindeyim suan görev yerimiz tatvan oraya yola cıkcaz dura dura gitsek 7-8 saat sürer sizce bi kötü yan etkisi olur mu korkuyorum yolculuk yapmaya kendi araban da olsa bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ o_O:KK12:

Kuzular ya ben sınav için memlekete gelmiştim burda da gebe olduğumu öğrendim işte eşim de yarın gelcek beni almaya mersindeyim suan görev yerimiz tatvan oraya yola cıkcaz dura dura gitsek 7-8 saat sürer sizce bi kötü yan etkisi olur mu korkuyorum yolculuk yapmaya kendi araban da olsa bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ o_O:KK12:
Max 2 saatte bir mola vermemi önermişti doktorum bana. Ama erken dönem değil daha ileri haftalar içindi bu dediğim.

Bir şey olmaz canım Allahın izniyle ama ben arabaya binemiyorum geçen gün arabayı durdurdum eşime midem çok bulandı afedersin kusmak üzereydim normalde de araba tutardı beni sen rahat ol 🥰

Canım hoş geldin yarın yada Çarşamba görünür kese 🥰
Hoş buldum 🤗
Benim ikinci çocuğum nasipse çok özlemişim hamileliği Allah sağlık sihhat nasip etsin hepimize isteyenleri de en hayırlı zamanda evlat sahibi etsin
Kızımda çok bulantı ve kusma olmuştu 4 kilo kaybetmiştim içimi ferahlatan tek şey soda oluyordu bir de sabahları daha yataktan kalkmadan biraz leblebi kraker yiyordum bastırıyordu üç ayda sonra kesildi inşallah sizlerin de azalır bulantılarınız
zor oluyor o dönen ama geçiyor ikinci üç ay süper rahat oluyor hareketleri başlıyor minik minik ❤️❤️❤️
Bu kez bende bulantı kusma yok bakalım nasıl ilerleyecek

Back
X