- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.401
Maşallah kuzum çok iyi artmış değerin yakında keseyi görürsünKızlar Perşembe günü beta 269 du bugün 1890 olmuş artış nasıl? @Ebruseydaoblomov21
KirazHanim @insirah99
Spring05
@Marasguli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzum çok iyi artmış değerin yakında keseyi görürsünKızlar Perşembe günü beta 269 du bugün 1890 olmuş artış nasıl? @Ebruseydaoblomov21
KirazHanim @insirah99
Spring05
@Marasguli
Çok çok iyiKızlar Perşembe günü beta 269 du bugün 1890 olmuş artış nasıl? @Ebruseydaoblomov21
KirazHanim @insirah99
Spring05
@Marasguli
Kızlar Perşembe günü beta 269 du bugün 1890 olmuş artış nasıl? @Ebruseydaoblomov21
KirazHanim @insirah99
Spring05
@Marasguli
Oh iyi bari içim rahatladıÇok çok iyi
doktor ne dedi?
Çooook teşekkür ederim canımmmBencedee çook güzel artmis masallah![]()
Haftaya salı çağırdı kuzum kese içinMaşallah kuzum çok iyi artmış değerin yakında keseyi görürsün![]()
Canım doktor baktı mı? Kese gördü mü?dış gebelik ihtimalini aman gözden kaçırma, geciktirmeden durumun ne olduğunu bi doktorla görüşüp ona göre hareket et.Kızlar bugün beta hcg baktırdım 10 gün önce 1200dü bugün 4000 olmuş sanırım düşük yapıcam dimi
Bizde o işler eşimde. Ama alternatifim olmasa mecbur kalsam maske eldivenle olurdu tabi.Kızlar bir sorum var, hamilelikte çamaşır suyu ile temizlik yapmak tehlikeli mi?ben az önce yaptım da, siz nasıl yapıyorsunuz tuvalet banyo temizliğinizi?
Kuzum beta değerin kaç kaçla kese göründüSelam kızlar, hamilelik başlıklarını okurken istemiştim şimdi ben de hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittiğimde kese göründü. Aranızda kalp atışını duyan var mi ? Kaçıncı haftada duydunuz ?
Kuzum beta değerin kaç kaçla kese göründü
Gittim dr bi sorun yok ama lakin alakasız 1mm 1 cm mi kese var altta kanama deil dedi kese olacakmış olmamış dddi kendiliğinden erir dedi. Endişelendim. Bulantı içinde b vitamini yazdı.Canım benimde olmuştu kesenin 2 yanında kanama alanları vardı progesteron fitil ve hap olarak kullandım allaha şükür bişey olmadı sağlıkla kucağıma aldım o
git canım için rahatlasın bende 3. Gebeliğimde nerdeyse 2 haftada bir gidiyordum
Ben emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum allahtanama insan ihtimal vermeyince hamile olabileceğine dikkatte etmiyor
ben yapmıyorum canım eşim yapıyor sağ olsun sen de bir süre eşinden rica et benceKızlar bir sorum var, hamilelikte çamaşır suyu ile temizlik yapmak tehlikeli mi?ben az önce yaptım da, siz nasıl yapıyorsunuz tuvalet banyo temizliğinizi?
Çok güzel olmuş artış cnm maşallahKızlar Perşembe günü beta 269 du bugün 1890 olmuş artış nasıl? @Ebruseydaoblomov21
KirazHanim @insirah99
Spring05
@Marasguli
Maşallah kuzumBeta ölçümüm yapılmadı henüz iki kez test yaptım negatif çıkmıştı bi de hipertiroidi ilaçları kullanıyordum ilaçlar geciktirdi galiba dedim. 1 hafta geçince tekrar test yaptım çift çizgi çıktı hemen doktora gittim ultrasonda baktı kese göründü. Beta testi istemedi ben de yaptırmadım bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi.
Çok teşekkür ederim canımmmÇok güzel olmuş artış cnm maşallah
Kızlar bugün beta hcg baktırdım 10 gün önce 1200dü bugün 4000 olmuş sanırım düşük yapıcam dimi
Maşallah kuzum