• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar, hamilelik başlıklarını okurken istemiştim şimdi ben de hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittiğimde kese göründü. Aranızda kalp atışını duyan var mi ? Kaçıncı haftada duydunuz ?

Kızlar bir sorum var, hamilelikte çamaşır suyu ile temizlik yapmak tehlikeli mi?ben az önce yaptım da, siz nasıl yapıyorsunuz tuvalet banyo temizliğinizi?

Selam kızlar, hamilelik başlıklarını okurken istemiştim şimdi ben de hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittiğimde kese göründü. Aranızda kalp atışını duyan var mi ? Kaçıncı haftada duydunuz ?
Kuzum beta değerin kaç kaçla kese göründü

Beta ölçümüm yapılmadı henüz iki kez test yaptım negatif çıkmıştı bi de hipertiroidi ilaçları kullanıyordum ilaçlar geciktirdi galiba dedim. 1 hafta geçince tekrar test yaptım çift çizgi çıktı hemen doktora gittim ultrasonda baktı kese göründü. Beta testi istemedi ben de yaptırmadım bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi.
Kuzum beta değerin kaç kaçla kese göründü

Canım benimde olmuştu kesenin 2 yanında kanama alanları vardı progesteron fitil ve hap olarak kullandım allaha şükür bişey olmadı sağlıkla kucağıma aldım o

git canım için rahatlasın bende 3. Gebeliğimde nerdeyse 2 haftada bir gidiyordum🙈

Ben emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum allahtan 😂 ama insan ihtimal vermeyince hamile olabileceğine dikkatte etmiyor
Gittim dr bi sorun yok ama lakin alakasız 1mm 1 cm mi kese var altta kanama deil dedi kese olacakmış olmamış dddi kendiliğinden erir dedi. Endişelendim. Bulantı içinde b vitamini yazdı.

Kızlar bir sorum var, hamilelikte çamaşır suyu ile temizlik yapmak tehlikeli mi?ben az önce yaptım da, siz nasıl yapıyorsunuz tuvalet banyo temizliğinizi?
ben yapmıyorum canım eşim yapıyor sağ olsun sen de bir süre eşinden rica et bence🥰

Beta ölçümüm yapılmadı henüz iki kez test yaptım negatif çıkmıştı bi de hipertiroidi ilaçları kullanıyordum ilaçlar geciktirdi galiba dedim. 1 hafta geçince tekrar test yaptım çift çizgi çıktı hemen doktora gittim ultrasonda baktı kese göründü. Beta testi istemedi ben de yaptırmadım bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi.
Maşallah kuzum

Kızlar bugün beta hcg baktırdım 10 gün önce 1200dü bugün 4000 olmuş sanırım düşük yapıcam dimi

Canim bencede hemen doktora git, keseyi gormus muydun bu arada? Hemen aklina kotu seyler getirme insallah saglikla kavusursun ama doktor bir muayene etsin kese ne durumda nereye yerlesmis bir baksin ona gore erkenden onlem almis olursun

Back
X