• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kan sonucu cıktı. Cuma günü 304 tu. Bugün 588 labaratuvar da farklıydı. Sizce iyi mi sonuç ya

2 kat artmış gayet iyi
Tam iki kat değil bir de 3.gündü bugün. Doktorda 600 falan olmalı. 600 olmuşsa sağlıklıdır dedi. Cuma günü 2000 e ulasir o zaman cuma günü ultrasonla bakarız dedi. Bir kimyasal bir dış gebelik hikayem var korkuyorum ya

Tam iki kat değil bir de 3.gündü bugün. Doktorda 600 falan olmalı. 600 olmuşsa sağlıklıdır dedi. Cuma günü 2000 e ulasir o zaman cuma günü ultrasonla bakarız dedi. Bir kimyasal bir dış gebelik hikayem var korkuyorum ya
600 ile 588 arasında çok bi fark yokki lab farkliymis zaten bence artış gayet güzel

Dış gebelik yaşadığın tüpün alınmadı mı?

Yok kuzu alınmadi ilaçla düşürüldü. Daha sonra rahim filmi cektirdim temiz cikti
Cumaya kadar yine artışı takip etmeni öneririm, ben iki dış gebelik geçirdim, ikisi de aynı yerden oldu, ilk dış gebelikten sonra rahim filmi çekildi, temiz çıktı, ikincide tüpüm de alındı, keşke ilkinde tüpüm alınsaydı dedim, umarım, inşallah senin öyle olmaz, sağlıklıdır canım.bir de aklında olsun, ilk dış gebeliğimde çok ağrım ve lekelenmem oldu, ikincide hiç ağrım olmadı, lekelenme de olduysa çok az oldu, tam hatırlamıyorum, tüpün o kısmı genişliyor sanırsam, ondan ağrı olmuyor, ha bir de değerlerim kusıiursuz ilerlemişti ikincide 8000li değerlere kadar belki 7-8 sefer kan verdim, bunlar aklının bir yerinde olsun ama inşallah seninki sağlıklı olsun canım, sadece yaşamış görmüş biri olarak tazmak istedim

Cumaya kadar yine artışı takip etmeni öneririm, ben iki dış gebelik geçirdim, ikisi de aynı yerden oldu, ilk dış gebelikten sonra rahim filmi çekildi, temiz çıktı, ikincide tüpüm de alındı, keşke ilkinde tüpüm alınsaydı dedim, umarım, inşallah senin öyle olmaz, sağlıklıdır canım.bir de aklında olsun, ilk dış gebeliğimde çok ağrım ve lekelenmem oldu, ikincide hiç ağrım olmadı, lekelenme de olduysa çok az oldu, tam hatırlamıyorum, tüpün o kısmı genişliyor sanırsam, ondan ağrı olmuyor, ha bir de değerlerim kusıiursuz ilerlemişti ikincide 8000li değerlere kadar belki 7-8 sefer kan verdim, bunlar aklının bir yerinde olsun ama inşallah seninki sağlıklı olsun canım, sadece yaşamış görmüş biri olarak tazmak istedim
Takıp edicem canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç dış gebelik rabbim bir daha yaşarmasın canım.

Merhaba kızlar

7 haftalık hamileyim
Kalp atışını duydum normal değerdeymiş
Ultrason görüntüsünde karnımın içinde kanama olduğunu söyledi
Riskli bir gebelik geçiriyorsun düşük tehliken var dedi
Progeston 200 mg fitil olarak kullanıyorum.
( Vajinal kanamam olmadığı için )
Proluton depot 500 mg iğne haftada bir gün vuruluyorum
Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Bu kanama ile devam eden gebelik geçiren var mı
İlk gebeliğim tedirginliğim çok fazla .
Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım benimde olmuştu kesenin 2 yanında kanama alanları vardı progesteron fitil ve hap olarak kullandım allaha şükür bişey olmadı sağlıkla kucağıma aldım o
Çok korktum ya randevu aldım gidcm dr a şmdi. Umarım herşey yolundadır.
git canım için rahatlasın bende 3. Gebeliğimde nerdeyse 2 haftada bir gidiyordum🙈
Sen yine iyisin ablamın 15 gün gecikmiş ilk gebeliğinde ve ağrı kesici içiyormuş sürekli adet olacam sanıyordum diyor hatırladıkça kızıyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ben emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum allahtan 😂 ama insan ihtimal vermeyince hamile olabileceğine dikkatte etmiyor

Back
X