- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.961
Bir üstte yazmışsın kronik hastalığın var fmg muhtemelen ondan dolayı. Benim de pıhtılaşmadan dolayı sanırım önceliğim.neye göre ki aceba ben hamileliğe bağlamıştım ama bazılarında gözükmüyormuş canım
Kızlar stüdyoda hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ben yasak olmazsa hastanede istiyorum ya. Ki sanırım yasak yok, hastanenin anlaşmalı olduğu stüdyonun instagram hesabında hala doğum fotoğrafları paylaşıyorlar güncel tarihli. Yasak olur, çekim yapılmaz diye düşünüyordum ama olacak sanırım.Ben dusunmuyorum, hastanede bile dusunmuyorumtelefonla cekebildigimiz kadar cekeriz iste
Ya sorma, ücretsiz izin dönemine birikim yapmaya çalışıyorum, ama sağolsun kredi kartım, alenen kanımı emiyor, kuş kadar kalıyor geriyeGünaydın. Bugün ayın 15i. “Geldikleri gibi giderler” sözü yankılanıp duruyor beynimde
Evet ben de ücretsiz izin düşüncesiyle her ay maaşımdan biraz atmaya çalışıyorum. Öngöremediğimiz bir harcama çıkarsa ordan harcarız.Ya sorma, ücretsiz izin dönemine birikim yapmaya çalışıyorum, ama sağolsun kredi kartım, alenen kanımı emiyor, kuş kadar kalıyor geriye
Ya benim planım göbeği düştükten sonra her kakada yıkamak 2 dkda, biz çift olarak günde iki duş alıyoruz, o da alışsın şimdiden, hatta şunu bile düşünüyorum, biz şimdi bir gece hastanede kalıp geleceğiz ya, yok corona, yok hastane enfeksiyonu falan gibi korkularla bi yolunu bulup göbeğini koruyup, küvetindeki filenin üzerine yatırıp yıkayabildiğim kadar yıkamayı planlıyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Bi yerde okumustum, islak mendil yerine ilk aylar sadece pamugu ilik suyla islatip temizligini yapin diye
Ben yasak olmazsa hastanede istiyorum ya. Ki sanırım yasak yok, hastanenin anlaşmalı olduğu stüdyonun instagram hesabında hala doğum fotoğrafları paylaşıyorlar güncel tarihli. Yasak olur, çekim yapılmaz diye düşünüyordum ama olacak sanırım.
E para kazancaklarEveet bende goruyorum cekin yapanlari instagramda yasak degil bencedebenim anlamadigim doguma bazi hastaneler ya da doktorlar esi bile sokmuyorken fotografci nasil giriyor anlamadim
Ya benim planım göbeği düştükten sonra her kakada yıkamak 2 dkda, biz çift olarak günde iki duş alıyoruz, o da alışsın şimdiden, hatta şunu bile düşünüyorum, biz şimdi bir gece hastanede kalıp geleceğiz ya, yok corona, yok hastane enfeksiyonu falan gibi korkularla bi yolunu bulup göbeğini koruyup, küvetindeki filenin üzerine yatırıp yıkayabildiğim kadar yıkamayı planlıyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben odası hazır olunca orada ay ay çekmeyi düşünüyorum. Biraz da parkta bahçede çekerimKızlar stüdyoda hamile çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bence suyu kaynatıp bir kaba koysak, onu da peteğin üzerine, her silmede açıp pamuğu ıslatıp silsek misÖyle yapınca(önceden pamuğu ıslatıp kutuda bekletirsen) bakteri çoğalabilirmiş canım, pamuk suyla sileceksen silme işlemi yaparken yanına temiz su ve pamuk alıp öyle sil. Ya da hazır ıslak mendil kullan derim.
E para kazancaklaranlaşmalı oluyorlar ya hastaneyle. Bizim hastane eşlerime de doğuma alıyor ama görüyorum ben.
Görümcem pediatrist, ona sorayım da yazayımEskiden sanirim bebekler yeni dogdugunda en fazla gun asiri yikanirlarmis. Ama simdi ki doktorlar dogumdan sonra 10 15 gun gobek dusene kadar yikamayin diyorlarmis. Anne karnindan derisini koruyan bir sey mi varmis artik tam bilmiyorum ama bende sasirmistim, 10 15 gun yikamamak ne demek cocuk mahvolur
Gobegi dusmeden yikamayin diyorlar, bilmiyorum ki oraya su getirmeden nasil yikanirYa benim planım göbeği düştükten sonra her kakada yıkamak 2 dkda, biz çift olarak günde iki duş alıyoruz, o da alışsın şimdiden, hatta şunu bile düşünüyorum, biz şimdi bir gece hastanede kalıp geleceğiz ya, yok corona, yok hastane enfeksiyonu falan gibi korkularla bi yolunu bulup göbeğini koruyup, küvetindeki filenin üzerine yatırıp yıkayabildiğim kadar yıkamayı planlıyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben göbeğini koruyarak mutlaka yıkarım ama her kakadan sonra yikamam. Ne de olsa üşür. Yağını ıslak mendilini bile ılıtıp kullanmayı düşünüyorumYa benim planım göbeği düştükten sonra her kakada yıkamak 2 dkda, biz çift olarak günde iki duş alıyoruz, o da alışsın şimdiden, hatta şunu bile düşünüyorum, biz şimdi bir gece hastanede kalıp geleceğiz ya, yok corona, yok hastane enfeksiyonu falan gibi korkularla bi yolunu bulup göbeğini koruyup, küvetindeki filenin üzerine yatırıp yıkayabildiğim kadar yıkamayı planlıyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Eskiden sanirim bebekler yeni dogdugunda en fazla gun asiri yikanirlarmis. Ama simdi ki doktorlar dogumdan sonra 10 15 gun gobek dusene kadar yikamayin diyorlarmis. Anne karnindan derisini koruyan bir sey mi varmis artik tam bilmiyorum ama bende sasirmistim, 10 15 gun yikamamak ne demek cocuk mahvolur
Ben de hatıra olsun diye istiyorum. Ama henüz karar vermedim.Ben odası hazır olunca orada ay ay çekmeyi düşünüyorum. Biraz da parkta bahçede çekerim. Gençliğimde aldığım milyon pikselli bir makinem var onunla kendim halledeceğim.
Hastanede çekecek durumda olacağımı çeksem de onları kendim dışında kimseye görstermek istemeyeceğimi düşünüyorum.
Tam da öyle oldu bu sabah...Günaydın. Bugün ayın 15i. “Geldikleri gibi giderler” sözü yankılanıp duruyor beynimde
Ya esnek, ufacık bir şey, kedi gibi, yaparız bence, ben tamamen içgüdülerime güveniyorum sanırımGobegi dusmeden yikamayin diyorlar, bilmiyorum ki oraya su getirmeden nasil yikanirbir de her kakada yikamaya korkarim sanirim, hasta falan olur usutur diye off cok acemiyim
Ya niye üşüsün, tam tersi ısınır bile, yağınız kremini de yine petek üzerinde bekletiriz ,bebek soğuktan hasta olmazmış, alışır hemBen göbeğini koruyarak mutlaka yıkarım ama her kakadan sonra yikamam. Ne de olsa üşür. Yağını ıslak mendilini bile ılıtıp kullanmayı düşünüyorum.