- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.921
Allah razı olsunHer ikinize de çok çok teşekkür ederim hanımlariçimi o kadar rahatlattınız ki. Rabbim de sizin zor anınızda ferahlatsın inşallah
Ben yazana kadar Cansu almış ama yazayım yine de
Green clean baby kullanıyorum, memnunum.
İlk zamanlar roxy kullanıyordum ama kızımda egzama başlayınca sıvı olduğu için green clean almaya başladım.
Kızım 20 aylık, hala çamaşırlarını ayrı sepette biriktirip ayrı atıyorum ve program bitince aynı programı bir kez de deterjansız çalıştırıyorum iyi durulansın diye.
Benim kadar uzun süre yapmasanız da en azından ilk aylar bu şekilde yıkamanızı tavsiye ederim, özellikle sabun tozu kullanan arkadaşlar.
Bana öneren arkadaşın çocuğu da egzemalıydı. Kafdeşi de çocuk doktoruydu onun önerisi ile almıştı.Bana o önermişti o yüzden. Benim kızımda da başlamıştı egzema. Roxy sıkıntı yaratmamıştı. Bir de mustela çok iyi gelmişti benim kızıma. Normalde kortizonlu krem vermişti dr geçmiyordu bir türlü. Ne zaman şampuanını mustela kullandım bir daha çıkmadıBen yazana kadar Cansu almış ama yazayım yine de
Green clean baby kullanıyorum, memnunum.
İlk zamanlar roxy kullanıyordum ama kızımda egzama başlayınca sıvı olduğu için green clean almaya başladım.
Kızım 20 aylık, hala çamaşırlarını ayrı sepette biriktirip ayrı atıyorum ve program bitince aynı programı bir kez de deterjansız çalıştırıyorum iyi durulansın diye.
Benim kadar uzun süre yapmasanız da en azından ilk aylar bu şekilde yıkamanızı tavsiye ederim, özellikle sabun tozu kullanan arkadaşlar.
Ben kullanıyorum bir aydırBirde bu osteocare vitamin kullanan varmi aranizda kalsiyum, magnezyum,cinko var icinde
Her çocuğa farklı şeyler iyi geliyor işte canımBana öneren arkadaşın çocuğu da egzemalıydı. Kafdeşi de çocuk doktoruydu onun önerisi ile almıştı.Bana o önermişti o yüzden. Benim kızımda da başlamıştı egzema. Roxy sıkıntı yaratmamıştı. Bir de mustela çok iyi gelmişti benim kızıma. Normalde kortizonlu krem vermişti dr geçmiyordu bir türlü. Ne zaman şampuanını mustela kullandım bir daha çıkmadı
Bende sabun tozunu iyi cikaramazsam tanecikleri kalirsa gibi dusundum
Green clean baby biraz daha pahaliydi bu babys green den. Ilk bunu deniyim bakalim gorumcem memnunmus eger memnun kalmazsam bende ona gecerim
Güncel fiyatını bilmiyorum tabi ama ben nerdeyse bir yıldır kullanıyorum daha yeni bitti
Sen dene bakalım uygunsa ve iyiyse ben de ondan alırım
Her çocuğa farklı şeyler iyi geliyor işte canım
Mesela mustelanın atopik serisini de kullandık ama kızımı çok daha kötü yaptı. Kremi sürerken bile çığlık atarak ağlamaya başlamıştı acısından.
Bir buçuk yıldır bioderma atoderm kullanıyoruz, çok şükür tekrar yaşamadık aynı sıkıntıları. Tabi diyetime de çok dikkat ettim.
Bak bu hali size gösterebileceğim en iyi hallerindensırtı kolları bacakları yüzü her yeri bu şekildeydi atak döneminde
15 aylık olana kadar hala her şeyini ütülüyordum tekrar kaşıntıları başlamasın diye. Hamile kaldıktan sonra ütüyü bıraktım.
Bebek camasırları icın bende ıncıa yada sıveno onerırım ıcerık olarak ta fiyat olarkta uygunlarGüncel fiyatını bilmiyorum tabi ama ben nerdeyse bir yıldır kullanıyorum daha yeni bitti
Sen dene bakalım uygunsa ve iyiyse ben de ondan alırım
Kıyamam bebişe Alla bir daha göstermesin.Her çocuğa farklı şeyler iyi geliyor işte canım
Mesela mustelanın atopik serisini de kullandık ama kızımı çok daha kötü yaptı. Kremi sürerken bile çığlık atarak ağlamaya başlamıştı acısından.
Bir buçuk yıldır bioderma atoderm kullanıyoruz, çok şükür tekrar yaşamadık aynı sıkıntıları. Tabi diyetime de çok dikkat ettim.
Bak bu hali size gösterebileceğim en iyi hallerindensırtı kolları bacakları yüzü her yeri bu şekildeydi atak döneminde
15 aylık olana kadar hala her şeyini ütülüyordum tekrar kaşıntıları başlamasın diye. Hamile kaldıktan sonra ütüyü bıraktım.
Teşekkür ederim canımBen 19+5 te ilk kez hissetmiştim, senin de 1-2 haftaya hissetmen muhtemel
Yaa maşallah55 kiloyla hamile kaldım ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başlamıştım ama tam emin olamıyordum. 17. Haftada tam anlamaya başladım, şuan 20 haftalığız dışardan belli oluyor hareketleri hiç durmuyor bu kadar güçlü beklemiyordum
Insallah, amin ❤❤❤valla al benden de okadar.ağrı kısmı bağ dokularında olur diye biliyorum bende,dinlenince geçen bir ağrı ise kafana takma.
Sağ salim tamamlıcaz inşallah
Bi yerde okumustum, islak mendil yerine ilk aylar sadece pamugu ilik suyla islatip temizligini yapin diyeBiz evde onu kullaniyoruz suan biliyor musun ne alakaysagetirde oluyor markete gitmiyoruz diye onu aliyoruz
Bi yerde okumustum, islak mendil yerine ilk aylar sadece pamugu ilik suyla islatip temizligini yapin diye
Ben onu yapamam ki midem kaldirmaz, ama yapabileni tebrik ederimama bu da saf su oyle yaziyor
Bi şey olmaz, ilk zamanlar süt çıkartıyo zaten çocuk ne yiyip içiyor kiBen onu yapamam ki midem kaldirmaz, ama yapabileni tebrik ederimama bu da saf su oyle yaziyor